Vaillant Ecotec Plus Vuw 236-5-5 20KW 17000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Vaillant Ecotec Plus Vuw 236-5-5 20KW 17000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Efendim ben Yaklaşık 5 ay önce Vaillant kombi sipariş ettim kombi tüm kış boyunca evimi sıcacık bir yuva haline getirdi pandemi döneminde her gün evdeydim ve soğuk almadan tüm Kışın çok güzel bir şekilde geçirdik diyebilirim Evde küçük çocuk da var Onun için çok iyi oldu ürünün Fiyatına göre performansı kat kat daha iyi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.05.2021

    Merhaba sn satıcı uzun yıllar vaillant kombi kullandım çokta memnun kaldım. Şimdi ise eski kombiyi değiştirmek istiyorum yeni nesil kombiler .hepsi dijital evim 3+1 nasıl bir kombi alacağım bana yardımcı olur musunuz ,tabiki yine (Vaillant kombi) istiyorum.hangi modeli önerirsiniz ,Teşekkürler ..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    vailant servis ilgisiz

    Olumsuz yönleri: internetten her şey Alın fakat kombi kesinlikle almayın sağlığım bozuldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2021
    Gayet

    Olumlu yönleri: Gayet iyi bir şekilde çalışıyor. Kullandığım kadarıyla problem yaşamadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.09.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: Eski kombimiz bize çok fazla masraf çıkarttığı için yeni bir tane almak istedim. Piyasada çok fazla fiyat aralıklarında kombiler bulunmaktaydı. Eskisinden çok çektiğim için kaliteli ve ömürlük bir şey almak istedim. Bu yüzden bu kombiyi aldım artık gözüm kapalı bir şekilde kullanabilirim. Ürün  3 gün içinde ulaştı ve servisi de 1 gün sonra gelip kurulumunu yaptı. Müşteri hizmetleri konusunda çok başarılılar. Bu arada fiyat olarak da buradan en uygun fiyatı buldum. Eğer kaliteli ve uzun süre sizi de mağdur etmeyecek bir kombi arıyorsanız kesinlikle bu markadan şaşmayın derim. Bunun yanında da müşteri hizmetleri oldukça başarılı bir markadır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    "MÜKEMMEL"

    Olumlu yönleri: Evimizi yıkıp yeni yaptırdığımız için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. İş kombiye geldiğinde ise bir kaç yerle görüştük ve bu Vaillant ecoTEC Plus VUW 236/5 5 kombide karar kıldık. Performans açısından herkesin memnun kaldığı ve faturaya da eko olarak çok yansıdığını öğrendim. İki ay kadar kullandık kombiyi ve bizde çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    "SAĞLAM"

    Olumlu yönleri: Kombimizi bayağı bir araştırdım ve ona göre aldım. Vaillant zaten kombi dünyasında en iyi markalardan biri kesinlikle. Bir kışı geçirdik çok küçük ve kompakt bir kombi. Yoğuşmalı kombi olması tabi ki yakıttan tasarruıf sağlamak için önemli. O anlamda da avanatajlı. Otomatik güç ayarı ile ek tasarruf sağlayabiliyorsunuz. Kesinlikle mükemmel bir kombi. Ödediğiniz paranın hakkını veriyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: ben de kombi bakıyorum bunda yoğunlaştım kullananlar yorum yapabilir mi ? Benim hoşuma gitti hermetik baca ve yoğuşmalı, çift eşanjörlü tabii ki, 19 kw kapasiteli kullanımıda kolaya benziyor ve kullanışlı da geldi bana bunu alacağım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2019
    "."

    Olumlu yönleri: yoğuşmalı ve hermetik olduğundan dolayı tercih ettim. 19 kw kapasiteli, çift eşanjörlü. Evim son kat olmasına rağmen süper ısınıyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Uygun fiaytlı sıcak su kazanı geniş güzel bir kombi ben çok beğendim zaten alman markası kendini belli ediyor çok güzel bir kombi aldıktan bir gün sonra serrvsi geldi bağladı hiç sorunu yok kombi temizlemiside çok kolaymış bu seride 6 ayda bir temizlenmesi yeterli olur dedi bakalım çok memnun kaldık Hızlı ve güvenilir adres, kargo hızlı ve kaliteli, güvenilir alışveriş için güvenilir aletler için harika bir site

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.10.2019
    "memnunum güzel"

    Olumlu yönleri: Bizim evdeki kombimiz bundan. 3 yıl önce alırken çok araştırdım. Netten falan da araştırdım yorumları falan okudum ona göre tercih ettim. Çok memnunum. Hiçbir problem sıkıntı yaşamadık. Yoğuşmalı olamsını özellikle seçtim yakıt tasarrufundan dolayı. Almayı düşünenler için rahatlıkla önerebileceğim bir kombi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: benim kayınçonun tavsiyesi üzerine aldım bu kombiden geçen kış. Evim en üst kat ve önü açık olduğundan direkt soğuk hava çarpıyor, dış cephe koruması da yok ama yoğuşmalı olduğundan mı nedir. Hiç sıkıntı yaşamadık bu kış. Öyle aman aman da bir fatura gelmedi. gayet normal

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kombimiz bozulunca tamir ettirmek yerine yenisi almayı tercih ettik. Çünkü parçaları çok pahalı oluyor malum ve eskiydi zaten. Vaillantın bu modelini eşim netten bulup sipariş etmiş. Bir süredir kullanıyoruz ve çok memnunuz. Fiyat olarak biraz bütçemizi aşmış olsakta uzun ömürlü bir alışveriş oldu.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.12.2015
    ürün

    ÜRÜN ELİME ULAŞTI GAYET MEMNUNUM TEŞEKKÜRLER

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vaillant Ecotec Plus Vuw 236-5-5 20KW 17000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vaillant Ecotec Plus Vuw 236-5-5 20KW 17000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat