Demirdöküm Nitron Condense P24KW 20640 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Demirdöküm Nitron Condense P24KW 20640 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2020

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 1 senelik ürün suyu geç ıısıtıyor. Musluğu açıyorum devreye girmiyor. 2-3 dk su boşa akıyor. Birde ateşleme yaparken 10-15 sn çızzz diye rahatsız edici ses geliyor . Servis gelip bakıyor sorun yok diyor. Sesi duyuyor bunlar böyle diyor . Geç devreye giriyor diyorum. Bu modellerde böyle diyor . Komik

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.04.2020

    Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. 6 ayda 3 defa tıkandı. Servisi bi içini temizlemeye 100 tl alıyor. Garanti sadece içinden bi parça bozulursa geçerli olur diyor servis. Paranıza yazık kesinlikle almayın

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.12.2019

    Demirdöküm Nitron Condense P24KW 20640 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi aldım.1ay oldu55derecede calıştırıyorum10 15 dk calışıyor 59 60 derece de stop edıyor yanı alev kesılıyor daha ılk petek ısınmıyorkombının cıkıs borusundakı sıcaklık ılıkısı 40 veya 35 e dusunce tekrar alev gözukuyor ısı hemencık gene 55 60 dereceye gelıyor ve alev keslıyor. bu şekılde calışmaya devm edıyor.evı ısıtamıyorum katalogunu ıyıce okuyunca kombide modulasyon vanasının oldugunu fark ettım ama kombi module etmıyor.gazı komple ac kapa calışıyor mosulayon alevi komple ac kapa yapmadan ısıyı alev boyu ile ayarlamaktır. modulasyon ayarı yapılırsa cok daha ekonomık olacaktır,katalogda vana var dıye yazıyor urunde varmı bılmem ancak servıs gelıp ayarlaması lazım şehrımızdekı yetkılı servıse gıttım konuştum,servıs yetkılısı ben boyle ayar yapmadım yapamamda hayatımda yapmadım dedi kaç defa musterihizmetlerıne tel actım sıze dönulecek denıyor ama ne arayan var ne soran son carem galıba tuketıcı hakem heyetıne şikayet etmek olacak.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.12.2019

    Olumlu yönleri: Daha Kullanmadım ama sağlam ve kaliteli bir ürün geldi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.12.2019

    Bende yeni taktırdım sadece 3 petek acik 6 adet petek var hepsini açmam gerekirmi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.11.2019

    Nitron condense yi aldım beş gun oldu bugün 3 defa F4 arızası verdi resed 'ledim ama kafamda soru işareti bıraktı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2019

    Olumlu yönleri: Uzun araştırmalar sonucunda bu ürünü tercih ettim, memnun kaldım tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.10.2019
    "cok iyi firma tavsiye ederim"

    Olumlu yönleri: kombi aldık taktırdık cok güzel çalışıyor ve iletişimde süper firma teşekkür ederiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2019
    "teşekkürler"

    Olumlu yönleri: piyasanın çok altında bir fiyata ürünü satın aldım. markanın kalitesi zaten belli . bikombi ve gitti gidiyora teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.09.2019
    "Ekran sorunlu"

    Olumlu yönleri: Ürün güzel Olumsuz yönleri: Ekran paneli tırnaklarından çıkmış ve kaymıştı, bakalım Demirdöküm sorunu düzeltecek mi?

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.09.2019
    "Gittigidiyor'dan Elektronik Beyaz Eşya alınmaz"

    Olumlu yönleri: Gittigidiyor'dan Elektronik Beyaz Eşya alınmaz... Gelen ürün Hasarlı ve ezilmiş, Zarar görmüş olarak geliyor ve telafisini yapmıyorlar. Alıcı olarak mağdur bırakılıyorum. Olumsuz yönleri: Gittigidiyor'dan Elektronik Beyaz Eşya alınmaz... Gelen ürün Hasarlı ve ezilmiş, Zarar görmüş olarak geliyor ve telafisini yapmıyorlar. Alıcı olarak mağdur bırakılıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: " Sıcak suyu çok iyi çalışıyor petekleri hemen ısıtıyor ayarları çok hassas ve ayrıntılı en ufak kısmayı veya arttırmayı bile algılıyor. Fiyatı diğer markalara göre çok çok iyi, alırken de aldıktan sonra da üzmedi. Demir döküm markasının kalitesi ortada, yine fark atmış diğer markalara. "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Komibiyi eski kombimle kıyasladığımda geçen kışa göre bu kış daha az elektrik faturası geldiğini fark ettim. Eski baymak kombime göre bu kombi daha da sessiz. Kullanımı da çok kolay. Ben kombimden çok memnunum. Almayı düşünen arkadaşlar varsa tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kaliteli ve güvenilir bir marka kombi arıyorsanız tercihinz özellikleri bir kombide olması gerekenlerden daha fazla ekonomik sizi ve ailenizi ısıtırken hemde cebinizi koruyan ekonomik modu emniyet sistemi birde su azalması veya çok olmasına karşın uyarı sistmi bulunuyor ürünü aldıktan sonra 2 gün içinde elime ulaştı özenli ve dikkatli paketlenmişti servisi çağırdım 1 saatte taktılar hızlı ve güvenilir adres

  • NI1 aracılığıyla, 29.08.2019

    Evet çok güzel di

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Demirdökümün Nitron marka bu kombisi uzun süre kullanımı sahip bir kombi olup sizi ve ailenizi güvenle ısıtmak için üretilmiş bir kombidir fiyat olarak piyasadaki diğer kongrelere nazaran uygun fiyatta olup ve Ömürlük bir üründür Arıza yapma gibi bir sorunları ortadan kaldıran Demirdöküm doğru kullanımı ve doğru kurulum sonucunda uzun süre arıza çıkarmadan kullanabileceğiniz markalardan biridir

  • NI1 aracılığıyla, 04.08.2019
    nitron condense kombi

    henüz kullanıma açmadım inşallah sorunsuz olur henüz kullanıma açılmadı

  • NI1 aracılığıyla, 25.07.2019
    Ezik bir ürün geldi

    Bir adet kombi aldım..kombinin bir tarafı ezik..kargo hatası yok..şimdi ben ugrasiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.07.2019
    "ürün ezik çıktı.."

    Olumsuz yönleri: Ürün ezik çıktı..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2019

    Olumlu yönleri: sıkıntısız bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Demirdöküm Nitron Condense P24KW 20640 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Demirdöküm Nitron Condense P24KW 20640 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat