Buderus Logamax Plus GB172-30iK Kombi Beyaz Yorumları

Buderus Logamax Plus GB172-30iK Kombi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Arkadaşımın tavsiyesi ile aldım. Servis değişimi ve hızı çok iyi çok beğendım. Enerjiyi tasarruflu bir şekilde kullanmasının yanı sıra çok fonksiyonlu bir ürün. Ürünü aldığımda tüm kaliteli özellikleri ile beni memnun etti. Kombinin sessiz çalışması benim için çok önemli. Rahatsız edici bir ses düzeyine maruz kalmıyorum çalıştığı süre boyunca. Herkese tavsiye ediyorum. Kullanımı çok kullanışı ve çok pratik bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Hem doğalgaz hem de güneş enerjisi yakit tipi olması çok işimize yarıyor. Güneş enerjisi ile çalışabilme özelliğine sahip olması ciddi anlamda tasarruf sağlıyor. Bunun yanı sıra yoğuşmalı ısı tekniği de bir kombi kullanıcısı için çok avantajlı oluyor. Hem tasarruflu hem ekonomik olması çok iyi herkese tavsiye ediyorum. ,

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürün özelliklerinden garanti süresine kadar beklentimi karşılıyor. En ufak bir sorun olduğunda çözüm odaklı dönüşler yapılıyor servisi tarafından. 840 x 440 x 350 mm ölçüleri benim duvarımda çok şık durdu. Yoğuşmalı kazan sistemi yüksek verim ve düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Kullanıcıya ekonomik açıdan avantaj sağlayan bir ürün kesinlikle. Hizmetlerinden çok memnun kaldım. Güvenilir ve kaliteli bir satıcı herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Kombimiz kış ortasında arıza yaptı. İnternetten kombi marka ve fiyatlarına bir göz attım. Arkadaşımın da tavsiyesiyle Buderus Logamax Plus kombide karar kıldım. Vakit kaybetmeden aldım. Servis çalışanları çok hızlı bir şekilde kombi değişimi yaptı. Enerji tasarruflu ve çok fonksiyonlu muhteşem bir ürün aldığımı kullanınca fark ettim. Çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi ürün tavsiye ederim

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 21.10.2015
    en uygun fiyat burada

    Siparişimi şehir dışından verdim daha önce istanbul bilişimden alışveriş yapmamıştım fazla güvenim yoktu fakat söz verdiği zamanda istediğim ürünü yolladılar servis desteğini de kendileri verdiler.Herkese tavsyie ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Buderus Logamax Plus GB172-30iK Kombi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Buderus Logamax Plus GB172-30iK Kombi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat