Termodinamik DEK-18 Modülasyonlu 18 Kw Elektrikli Kombi Yorumları

Termodinamik DEK-18 Modülasyonlu 18 Kw Elektrikli Kombi yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 25.02.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Markasını bildiğimiz bir kombi satıcıya teşekkürler hemen ulaştı elimize

  • Trendyol aracılığıyla, 07.02.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle önermiyorum bu firmayı 3 ay olmadı aldığıma arızalandı servis tamiri için 4500tl+KDV talep ediyor sorunu karşı taraftan buluyorlar.ilgilenmiyorlar

  • Trendyol aracılığıyla, 26.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kurulumu yaptık. Hoby bahçemizde kullanıyoruz. Memnunum. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    memnunum

    Olumlu yönleri: Evdeki kombimiz kırıldı. Biz de yenisini sipariş verdik. Paketleme gayet iyi yapılmıştı. Teslimat da kısa sürdü. Paketleme ve teslimat da hiç bir sıkıntı yaşamadık. Ürün bugün ulaştı elimize. Açar açmaz denedik. Oldukça iyi, kaliteli bir ürün. Satıcıya teşekkür ederim. Hasarsız ve sorunsuz bir şekilde ulaştı elimize. Fiyatı da performansına göre oldukça iyi. Diğer kombilere göre daha uygundu. Karşılaştırma yaparak aldık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Annemlerin evindeki kombi bozulunca mecburen yenisini almak zorunda kaldık. Bu ürün daha önce de sık sık karşıma çıktığı için denemek istedim. Marka kalitesi gerçekten tartışılmaz. Ürünün ısıtma ayarı çok hızlı. Kullanımı çok pratik. Her şey üzerinde yazıyor. Ayrıca çok hızlı bir şekilde geldiği için de teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2020
    "termodinamik 18kw"

    Olumlu yönleri: Zamanında teslimat müşteri hizmetleri başarılı paket güzel

  • NI1 aracılığıyla, 16.06.2020
    sakın bu markayı almayın SAKIN...

    sakın almayın bu zamana kadar gördüğüm en kötü firma

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: ısıtma ve sıcak su performansından baya memnun kaldım. Kombiyi açtığımız an etraf ısınmaya başlıyor ve Zaman saati ayarı ile istenildiği an çalıştırılabiliryorsunuz ve kapatabiliyorsunuz. Ergonomik yapısı ile duvara asılabiliyor ve yer kaplamıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: çift eşanjörlü 380 volt çalışma voltajlı 32 amper sigorta gücünde 18 kw kapasiteli kullanımı kolay ve memnun edici bir elektrikli kombi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.03.2020
    "."

    Olumlu yönleri: köyde sıcak su için kullandığımız model şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık çift eşanjörlü 32 amperlik bir sigortanın yettiği verim alınabilecek bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    "memnun kaldık."

    Olumlu yönleri: elektrık ıle calısn bır kombı oldugu ıcın is gibi sıkıntı cıkarmıyor. Baca sorunu da yok tabıı. Ayarlanabılır program ozellıgı var ıstenıldıgı zamanda calısıp kapanması gıbı. Uygun fıyata satın aldık ve genel anlamda da memnun kaldık.

  • NI1 aracılığıyla, 21.01.2017
    Teşekkürler

    Çok başarılı, Beklentilere cevap veriyor

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2017
    DENEYEMEDIM

    KURULUMUNU VE MONTAJINI YAPTIRDIM URUN SERVİSİN GELIP GARANYISINI BASLATMADI KULLANIMI HAKKINDA BIR EGITIM FALAN HENUZ ALAMADIM SERVIS BEKLENIYOR

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Termodinamik DEK-18 Modülasyonlu 18 Kw Elektrikli Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Termodinamik DEK-18 Modülasyonlu 18 Kw Elektrikli Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat