Kumtel EX-25N Ecoplus Isıtıcı Yorumları

Kumtel EX-25N Ecoplus Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(77 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel ürün düşünmeden alabilirsiz ısıtması ufodan farksız sadece ayaklar biraz kalitesiz güzel sıkmak lazım

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2019
    kumtel ısıtıcı

    İlgisiz bir satıcı. Ayaklık kelepçe aparatı İn olmadığını haber verdim bahane çok özür diliyorlar. Özrü yerine getiriyorlar. Boşuna puanları düşük değil zaten.

  • NI1 aracılığıyla, 07.03.2019
    Kumtel bu fiyata en iyisi

    Hızlı alışveriş Teşekkürler . Kumtel Zenon olanı vardı daha önce ,10 yıldan Fazla kullandım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2018
    Üç Yıldız

    Isıtıcı iyi yalnız kablosu çok kısa -yarım metre- ayrıca ayağı çok kalitesiz, cihazla ayağı ayrı alırsanız daha ucuz olur hem de daha kaliteli ayak alırsınız

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2018
    Teşekkürü hakeden bir mağaza

    Aldığım elektrikli ısıtıcı ile ilgili mağaza yetkilisiyle telefon görüşmesi yaptık ve gerçekten yakından ilgilenip yardımcı oldular. İletişim ve satış sonrası problemlerde komşu esnaf gibi ilgili ve çözüm odaklı çalışıyorlar. Teşekkür ve tebrik ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2018
    Beş Yıldız

    Gayet kaliteli ürün .

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2018
    Mükemmel

    Ürünü Askeri Birligimin Gazinosuna Aldım 2 Adet Sipariş Verdim Ayrı Kutular icinde Birbirine Bantlanmış Sagliklı Bir Sekilde Geldi 2900 Rakımda -15 ve -20 leri Görüyoruz Bu Durumda İcerde Herkez Kısa Kollu İle Duruyor Mükemmel Bir Ürün Tavsiye Ederim

  • NI1 aracılığıyla, 13.01.2018
    Ürün iyi ayak çok dandik

    Ürün bilindik ürün ama ayak hem çok kısa hemde pşyadada görmediğim kadar dandik,yukarı yönlendiriyorum aşağı düşüyor ısıtıcı ..ayaksız alıp dışardan daha iyi bir ayak almanızı öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2017
    kumtell

    Urun simdi elime ulasti hemen denedim ortami sicacik ediyor orta ayarda bile etkili sicaktan duramadik o derece iyi insaallah bi sorun cikmaz. termostatli bir urun ortam sicakligi belli bir seviyeye ulastiginda kapaniyor bence fazlasiyla iyi insaallah bi zewal gelmez basina da su kis gunlerinde tek yardimcimiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2017
    kolay kurulum

    fiyatına göre harika bir ürün. sorunsuz kargo basit kurulum. matkap düvel işi var. balkonda işimi gördü ancak kablo ısıtıcıya doğru bakarsanız sağ tarafta ve çok kısa kalıyor. en fazla 80 cm. 1 metre değil. benim priz solda ve aşağıda kaldı. Uzatma çekeceğim. Ama ürün canavar gibi.

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2017
    guzel

    evet begendım tskler

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2017
    fena değil...

    fiyat 10 nr. ısıtıcı 10 nr. ayak 7 nr.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.12.2017
    güzel

    iş yerime aldım gayet memnunuz hata arkadaşlarıma tavsiye ettim onlar da gayet memnunlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    Yeterli

    Ürün gayet güzel black friday dan 60tl ye aldım, ısıtması şahane, diğer yorumlarda olduğu gibi ayaklar berbat hiç kurmadım bile attım bir kenara, duvara monte ettim ve çok şık bir hava kattı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    Isıtıcı olarak çok başarılı

    Ürün dün elime ulaştı. Kurulumunu gerçekleştirdim.Isıtıcı çok başarılı.Ama eğerki ayakla beraber kullanmayı düşünüyorsanız ayağı haricen biraz daha kaliteli almanızı öneririm. Yani ayak hediye bedava geldi diye yaklaşırsaniz belki ama genel olarak ayak çok başarısız.Bide asma aparati demir kisimlari jilet gibi keskin.parmağımı kestim.montajda dikkat etmenizi öneririm.ısı/zaman ayarı bana biraz kalitesiz geldi. ne kadar sağlam olduğunu ancak kullanarak anlayabileceğiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2017
    idare eder.

    Ürün 2 gün içinde elime ulaştı. yeterli bir ürün yanlız ayakları çok basit , evde eski ısıtıcının ayagına monte ettim. 2. dezavantaj kablosu çok kısa.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2017
    Beş Yıldız

    iki yıldır kullanıyorum hiç problem çıkarmadı gayet iyi ısıtıyor. tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2017
    Guzel Urun begendim.

    Bekledigimden daha iyi ısı gücü var. çok büyük olmadığından çok yer kaplamıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2017
    Beş Yıldız

    Çok iyi ürün 15.20 mt2 arası oda mı bütün kış boyunca çok rahat ısıttı.görünüşü de çok şık dekoratif hava katıyor.bu fiyata kaçırılmayacak bi soba .tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2017
    Garanti kocaman bir yalan!

    Önemli ! Kumtel infrared ıstıcılarda iki yıl garanti yazdığı halde bu rezistans ve infrared camı kapsamamaktadır, geriye kalan tüm kısımlar garantidedir! Çok seyrek kullandığım halde benim duvar tipi ısıtıcının 3.5 ayda rezistansı işlevini yitirmiştir. 30-50 tl arasında (servisin insafına kalmış) ödeyerek bir 3-5 ay daha kullanabilirsiniz! Gittiğim servis bir tüketicinin garantisi daha dolmadan camı patlayan ısıtıcısını göstererek benim şükretmemi önerdi!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel EX-25N Ecoplus Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel EX-25N Ecoplus Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat