Kumtel Goldray KS-2882 Isıtıcı Yorumları

Kumtel Goldray KS-2882 Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2011
    Aydınlatma Amaçlı Kullanılabilir

    Isıtmıyor. 1 metre arkamda durmasına rağmen ısıtmıyor. Çevresindeki eşyaları ısıtıyor. Elektrik sobasından farkı yok. Yatak odasında kullanacaksanız daha da kötü: 40w ampul kadar ışık veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2010
    yeterince ısıtmıyor,normal sobalar gibi..

    normalde bu tip ısıtıcılar ışığın gittiği yere kadar ısıtır bu ancak 20 - 30 cm lik bir yeri ufacık ısıtıyo, tamam 1000 watt düşük ama verimi yüksek olması gerekiyor. çok çok küçük odalar belki çok uzun süre yanarsa..

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2010
    lamba olarak fena değil...

    bu bir ısıtıcı olamaz. odayı lambaya gerek kalmadan aydınlatıyor. hemde öyle böyle değil. açıkçası markasına ve görünüşüne göre aldım. yanılmışım. evvela çok küçük. içindeki tüpü çok ince. boyu ise kısa. zaten 1000 watt. çocuk odasını bile ısıtamıyor. 30-40 cm. mesafeden elinizi ısıtıyor fakat hepsi bu. iade kaçınılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2010
    Hem Ekonomik Hem Mükemmel

    Bu ürünü 1 ay önce aldım. hepsiburada farkıyla cok ucuza aldım. ayrıca ürünü 1 ay kullandım. Elektirik kullanımı açısından çok tasarruflu, ısıtması da mükemmel. Tek kelime ile bu ürün bir HARİKA...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2010
    ISIDAN ÇOK IŞIK VERİYOR

    Ürünü almayı düşünen arkadaşlar için söylüyorum 1000W lar istenilen randımanı vermiyor ve bu üründe diğerlerinden farklı olarak ısıdan çok ışık vermesi.Alınca sizde fark ediceksiniz.Öyle evi ısıtmak için değil sadece ufak devamlı oturduğunuz bir köşeyi ısıtabilirsiniz.Kumtelin 1000Wlığından memnun değilim.Resmen heryeri aydınlatıyor ama ısı yok :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel Goldray KS-2882 Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel Goldray KS-2882 Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat