Kumtel KS-2871 Isıtıcı Yorumları

Kumtel KS-2871 Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.10.2018

    Selam bunun suyunu nereden ve nasıl koyabiliriz aldığım yerden herhangi bir su koyma aparatı çıkmadı

  • Evidea aracılığıyla
    Olumlu

    Fiyatına göre ideal bir ürün. Kargo verilen süreden daha erken elimize ulaşmıştır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2015
    ürün iyi ama alt modelinin özelliği daha fazla

    ürün iyi ama NEDENSE alt modelinden fazlası yok eksiği var, KS2861 modelinde buhar tuşu ayrı, bu modelde buhar tuşu, sıcaklık hepsi tek düğmede, üstelik 1 tüp ile buhar aynı anda açamıyorsun, alt modelde ise açabiliryorsun, keşke daha ucuz olan 2861 modelini alsaydım. Pişman oldum. 3. tüpüde bozuldu, garantiye göndereceğim :( Kumtel resmen bu modelinde oyun yapmış, KS-2861 olanını alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2015
    Hızlı ve istenildiği kadar ısıtıyor..

    Ürün gayet kullanışlı ve metal aksamları fırınlanmış boya koruma ile kaplı olması standartlar gereksinimi ve oldukça şık tasarlanmış.Boyutsal olarak gayet dengeli devrilme riski bence yok çünkü tekerlek mesafe ve aralıkları iyi ayarlanmış.3 farklı kontrol edilebilen infrared tüp ve sadece buhar ya da hem ısıtma hem buhar seçeneklerinin olması avantaj.Tabi ayarlanabilir ısı kontrollü olmasıda cabası..Buhar fonksiyonu oldukça tatmin edici hatta yoğun buharı izlemek bile keyif verici ancak bence tek eksi yanı, buhar verirken fazla ses çıkartması.Bu eksisi dışında kullanılabilir ve gayet yeterli ısıtma sağlayan aynı zamanda dekoratif güzel bir ürün..Alacak olanlara tavsiye ederim.Teşekkürler Hepsiburada.com :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel KS-2871 Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel KS-2871 Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat