Vigo EPK4590E25C 2500 Watt Camlı Konvektör Isıtıcı Yorumları

Vigo EPK4590E25C 2500 Watt Camlı Konvektör Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2019
    Beş Yıldız

    HİÇ SESİ YOK. ÇALIŞTIĞINI SADECE ISITMASINDAN ANLARSINIZ. NE KADAR ELEKTRİK YAKTIĞINDAN HİÇ HABERİM YOK

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2019
    Çok Kaliteli ve Kullanışlı !

    Kaloriferler yanana kadar ısınma ihtiyacını karşılamak için oldukça iyi bir tercih ! 35 metrekarelik salonu gayet güzel ısıtıyor. Elektronik olarak ayarladığınız sıcaklığı muhafaza etmek için kendisi gerektiği kadar ısı üretiyor. Siyah ve önü cam olanı bence çok şık ! Çok soğuk, ayaz olan zamanlarda değil, geçiş dönemlerinde kullanılmak için daha uygun. Eksi 15 derecede evinizi ısıtmak için ayarını sonuna kadar açarsanız elbette yüksek fatura gelecektir. Mantıklı kullanımda aşırı bir maliyet getirmiyor. Tavsiye ediyorum !

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2018
    Biraz daha ısıtsa tadından yenmez

    Ufo ve klima gibi havayı kurutmuyor makinede ses yok :) kullanmak istediğiniz yerin yalıtımı çok iyi olmalı yoksa performans alamazsınız tek kötü yanı ışıklı led göstergesinin gece yatarken kapatmamamız ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2018
    İdare eder

    Açıkçası beklentimin altında performans gösterdi. Gösteriş olarak çok güzel her gören hayran oluyor , ama ısıtma olarak sadece kendi çevresini ısıtabiliyor. Tabi biz iş yerinde büyük bir alanda kullanıyoruz bunu da söylemem lazım. Evde salon veya oda da kullanmak isteyenler faydasını görebilir.

  • NI1 aracılığıyla, 30.01.2017
    adil elbistan

    urun cok guzel estetik ve cok kullanışlı cok memnunum turkıyede uretilmesinede daha cok memnun oldum demekki istek lazım. BİR SOZ VARDIR / İSTEK BİNLERCE İMKAN .İSTEKSİZLİKSE BİNLERCE MAZERET yapan firmayı kutluyorum bu urunden once 1 tane aldım memnunkaldım tam 5 tane daha aldım saygılarımla

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vigo EPK4590E25C 2500 Watt Camlı Konvektör Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vigo EPK4590E25C 2500 Watt Camlı Konvektör Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat