Vigo EPK4550E05B 500 W Konvektör Isıtıcı Beyaz Yorumları

Vigo EPK4550E05B 500 W Konvektör Isıtıcı Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Küçük alanlarda etkili, sağlam ve kaliteli

    Kaliteli ve güvenilir bir ürün. 500 Watt gücünde olduğu için küçük hacim ve alanlarda verimli olabilir. Ben ebeveyn banyosunu ısıtmak için kullanıyorum. 2,5 - 3 m2'lik bir alanda oldukça etkili. 6-7 m2'nin üstündeki alanlarda pek verimli olmayacağını tahmin ediyorum. Dijital ekranlı ve otomatik termostatlı. Cihazı açtığınızda o an ortamdaki ısıyı gösteriyor dijital ekranında gösteriyor. Artı (+) veya eksi (-) tuşlarına basılı tutarak istenen sıcaklık değeri giriliyor. Ortam sıcaklığı ile girilen sıcaklık arasındaki farka bağlı olarak çektiği gücü azaltıyor veya arttırıyor. Otomatik kontrol sistemi sayesinde verimli ve güvenilir bir şekilde çalışıyor. Kutusundan duvara askı aparatı ve plastik ayakları çıkıyor. İkisinden birini tercih edebiliyorsunuz. Plastik tutamağı yeterince kaliteli. Yüzek kalitesi, boyası ve malzemesi sağlam ve kaliteli hissi veriyor. Kısacası bu üründen memnun kaldım. Aynı güçte muadillerine göre biraz daha pahalı olabilir ancak dijital kontrol ve kaliteli malzemenin karşılığı diyebiliriz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Arkadaşlar sakın satın alıp paranızı ziyan etmeyin. Bu cihazın kendine faydası yok. Elimle hoh yapsam bundan iyi. Servisini de bulamıyorum. Bin pişmanım

  • Trendyol aracılığıyla, 09.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    5 ekim de aldım ürünü çok şık aynı resimdeki gibi sorunsuz geldi teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 17.03.2021
    Güzel Ürün

    Öncelikle piyasadaki birçok ısıtıcıyı deneyimlemiş biri olarak bu ürünün digital ekranı gayet başarılı diyebilirim. Kullanımı basit. Cihazın elektriğini kesip geri verdiğinizde, cihaz en son yaptığınız ayarı unutmuyor ve bu ayarlarda kendi kendine yeniden çalışmaya başlıyor. Böylece özellikle elektrik kesintilerinde tekrar tekrar uğraşmanıza gerek kalmıyor. Cihazın üstünde açılıp kapanabilir tutma kolu var. Bu sayede cihazı kolaylıkla taşıyabiliyorsunuz. Bana göre ürünün iki eksi tarafı var. Birincisi termostat için cihazın altına konulan sensör sanki çok hassas değilmiş gibi geldi bana. Belkide konumu yanlış olduğundan dolayıdır. İkincisi sıcak hava çıkışı önden değil, üstten olsaymış bence sıcak hava salınımı ve yayılımı çok daha başarılı olabilirdi. Isıtma konusunda başarılı ancak aynı sistemde, aynı watt gücünde, hava çıkışı üstten olan farklı marka bir ısıtıcım daha var ve onun bir tık altında olduğunu söyleyebilirim. Saygılar.

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2020

    Evet, beklediğim gibi çıktı memnun kaldım. İvigo firmasını kutlarım...

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2020
    kaliteli

    Ürün kılavuzunu okuyup çalıştırın. Kaliteli ve yerli ürün. İlk kullanımda hafif bir koku oldu ama sonra geçti. Güvenli olduğu için konvektör tercih etmiştim. Memnunum.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.11.2020

    Tavsiye üzerine aldık. Memnun kaldık

  • Trendyol aracılığıyla, 13.11.2020

    cok iyi satici ve urun

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2020
    Süper ürün

    Arkadaşlar ürün avrupa standartlarında sık görünümlü plazma tipi olduğu içinde yerde kaplamıyor. Bildiğin evdeki doğalgaz peteği gibi ısı veriyor. Odam 15 metre kareden fazla ama cok eşya var ve ısı yalıtımıda cok kuvvetli. Odayı 10 dakikada 28 dereceye cekti. Çok hoş bir ısıtması var direk beğendim yani. Uzun bir süre test etmedim ama direk size kaliteli hissini veriyor ve ısıtma tekniği avrupa standartlarında kesinlikle.

  • NI1 aracılığıyla, 29.01.2020
    Aldatıldım

    Hayır. Kendimi aldatılmış hissediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2019
    Beş Yıldız

    Sessiz. Sağlam. Kaliteli malzeme. Etkili ısıtıyor. Ekranı okunaklı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2018
    "Vigo elektronik radyatör"

    Olumlu yönleri: Bu konuda bulup bulabileceğiniz en iyi ürün!

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2018
    güç

    bir müşteri 500 watt için 10 metrekare alan için yetersiz olduğunu ifade ediyor doğrudur. çünkü ürün en fazla 6 metrekarelik bir alanı ısıtmak için üretilmiştir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2017
    kendini zor ısıtıyor

    saatlerce çalıştıktan sonra bile ön paneline rahatlıkla elimi basıp tutabiliyorum, 10 mt² odaya bile yetersiz kaldı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2017
    Beş Yıldız

    Verilen ücreti hak eden bir ürün çok güzel tasarlanmış ısıtma konusunda çok iyi ve tasarruflu elektrik ışığa dönüşmediği için verimli çalışıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vigo EPK4550E05B 500 W Konvektör Isıtıcı Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vigo EPK4550E05B 500 W Konvektör Isıtıcı Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat