Fakir Doppio Isıtıcı Yorumları

Fakir Doppio Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 05.02.2018
    amacına maks seviyede hizmet ediyor

    ürünü çok beğendim, amaca hizmet eden mükemmel bir ürün. Fakir kalitesini gösteriyor Alman teknolojisi bir başka. 30 m2 odayı rahatlıkla ısıttı

  • NI1 aracılığıyla, 23.01.2018
    Bu fiyata iyi ürün

    Daha önce aldığım Fakir fanlı elektrik sobası yıllardır sapa sağlam çalışıyor, o sebeple diğer Çan Çin Çon markalara bakmadan yine Fakir satın aldım. Eski ürünün tasarımı da güzeldi, bu da gayet başarılı. Elektrik konuları şakaya gelmez, iyi ürün almak lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2017
    İş görür

    2 gün önce aldım. Cam balkon ile kapalı bir balkonda küçük bir atölyem var. Yaklaşık 20m2. Hava sıcaklığı 9 derece iken maksimum kademede çalıştırdım ve yaklaşık 45 dakika sonra balkon sıcaklığı 18-19 dereceye ulaştı. Bence yeterli bir güce sahip. Şimdi en kötü özelliğini söylüyorum. Fanı çok sesli çalışıyor. Kesinlikle bir oturma odasında veya yatak odasında veya çocuk odasında kullanılmaz. Rahatsız edici bir ses çıkartıyor. Saç kurutma makinasından hallice diyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2017

    evet fiyatina gore gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2017
    Ofis İçin İdeal

    Ofiste kullanmak için aldım. Çok güzel ısıtıyor. Ayrıca yazında serin hava üfleme özelliği varmış. Bu da beni daha çok sevindirdi.

  • NI1 aracılığıyla, 09.11.2017
    Fiyatına göre güzel ürün

    fiyatına göre alınacak bir ısıtıcı

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2017
    Başarılı

    İyi paketleme, Güleryüzlü satıcı, hızlı gönderi ve kaliteli ürün. Büyük mekanlar için olmaz ama evin odası için Harika bi çözüm.

  • NI1 aracılığıyla, 28.10.2017
    Sorunsuz Ürün

    Ürün sorunsuz bir şekilde geldi. Ve daha önemlisi mağaza yöneticileri akla gelen sorularla ilgili hızlı bir şekilde geri dönüş sağlıyorlar. Sorunsuz ürün için Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 21.10.2017
    Ürün paketi kusurlu

    Isıtması güzel. İlk seferde biraz koku geliyor sonra koku gidiyor. Ürünün kutusu paramparça geldi. Neyse ki ürünün kendisine birşey olmamış idi. Paket özensiz. Daha önceden iade edilmiş bir ürün geldi. Ürünün poşeti sonradan bantlanmıştı. Hediye çeki ile aldığım ve ürünün üzerinde bir sıkıntı görmediğim için de iade etmedim. İnşallah ileride sıkıntı yaşamayız

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2017
    Koku yok (gibi)

    Her yerde bulunan yumurta biçimli bej renkli şu tanıdık marka ısıtıcıyı almadım çünkü uzun süre kokuyordu. Fakir Doppio'yu ilk çalıştırdığınızda bir yarım saat gibi balkonda veya pencere önünde çalıştırın, çünkü ilk seferde kokacak. Sonra koku geçiyor. En azından benim deneyimim bu oldu. Kanser olmak istemeyenlere duyurulur.

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2017
    Başka yerden alın

    Ürün genel olarak iyi biraz küçük masa altı ısıtma ve hafif soğuğu kırmak için uygun, fakat bu mağaza dışından alın kolinin içinden çıkan paket ezilmiş basılmıştı,teşhir ürünü gibi kozmetik çizikler var, ürünü iade etmemiş olmamanın tek sebebi kargoyla uğraşacak vaktimin olmaması

  • NI1 aracılığıyla, 26.09.2017
    güzel ürün

    Ürünü bebeğimi yıkayacağın odayı ısıtmak için aldım 10 dk öncesinde ısıtıyorum gayet yeterli geliyor

  • NI1 aracılığıyla, 17.09.2017
    anlatıldığı gibi

    örjinal ürün paketleme ve kargoda problem yok. ürün küçük odalar ve banyolar için uygun ısıtması yeterli termostat düzgün çalışıyor. daha önce 3 sene kullanmıştım.

  • NI1 aracılığıyla, 07.06.2017

    Ürünün paketi daha önceden açılmıştı. Teşhir ürünü müydü başka bişey miydi bilmiyorum. Açıp biraz çalıştırdım, öyle ılık bir hava üflüyor. Çok sıcak bişey beklememek lazım.

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2017
    Fakir Fanlı Isıtıcı

    Mağazaya çok teşekkür ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2017
    gayet şık ve kullanışlı

    gayet şık ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    Beş Yıldız

    Diğer fan ısıtıcılara göre kesinlikle çok daha estetik bi görünüme sahip. Sesi rahatsız edici değil , bir fan ne kadar ses çıkarırsa o kadar sesi çıkıyor. Kısa sürede ısıtıyor. Bence olabilecek en güzel fan ısıtıcı budur.

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2017
    uygun fiyat

    ürün kaliteli ve kullanışlı. bu fiyata dandik marka alacağıma FAKİRi tercih ettim

  • NI1 aracılığıyla, 04.02.2017
    tasarımı çok güzel

    ürünü eczanemde klimanın yetişemediği mesafeleri ısıtmak için satın aldım...Ancak evler ve küçük ofisler için ideal olduğunu düşünüyorum...İş yerleri için uygun olmadığını düşünüyorum ...Evde banyo öncesi ısıtmada kullanacam artık..Malzeme kalitesi ve Tarzı çok güzel ve kaliteli...Termostatlı olması güzel. Ancak kullanım alanının büyüklüğüne göre devreye girmeye bilir..m

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2017
    Çok verimli

    Sapasağlam bir ürün, soğuk evimize yazı getirmiş gibi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Doppio Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Doppio Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat