Raks PF20HC Isıtıcı Yorumları

Raks PF20HC Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2019

    Harika bir ürün tek yaşayanlar icin ideal soğuk hava da veriyor fiyatı da çok ucuz

  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2019

    Yer kaplamıyor, cabuk ısıtıyor..Soğutma özelliğinede sahip.Hafif taşınabilir olması ayrıcada ayrı bi avantaj sağlıyor. Herhangibir yere ateş düşer mi diye kafana takılan bişey olmuyor sadece hava verdiği için iyi bir ısıtıcı!

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    GÜRÜLTÜ BEKLEDİĞİMDEN FAZLA

    Isıtması kötü değil. Ama Raks markasından daha sessiz bir ürün bekliyordum. ikinci seviyede çalıştırınca evin yakınında havaalanı var zannedersiniz...

  • Teknosa aracılığıyla, 17.12.2016

    yer kaplamıyor.cabuk ısıtıyor..soğutma özelliğinede sahip.hafif taşınabilir olması ayrıcada ayrı bi avantaj sağlıyor. herhangibir yere ateş düşermi diye kafana takılan bişey olmuyor sadece hava verdiği için iyi bir ısıtıcı!

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2016
    Dört Yıldız

    sağlam kullanışlı bir ürün tek sorunu sesi çok çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2016
    Mükemmel

    Buz gibi odayı 5 dakikada ideal sıcaklığa getiriyor. Klimadan daha hızlı etkili.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2016
    süper sessiz

    Alet elime ilk ulaştığında sesini kontrol ettim. Çünkü yorumlarda çok gürültülü olduğu yazıyordu. İlk çalıştırdım çok şaşırdım abartıldığının 1000de 1i çünkü. Çok az bir sesi var ve çok etkili küçük bir odayı 5 dk da ısıtıyor ve çantaya sığabilecek kadar küçük ve yazın da vantilatör olarak kullanabileceğiniz bir alet. Çok memnun kaldım. Almak isteyen herkese şimdiden hayırlı olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2016
    Uykuda kullanmak için uygun değil

    Ürün çok iyi odayı hızlı ısıtıyor ve portatif ama çok ses yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2015
    portatif ve çok güçlü

    Bende çoğu alıcı gibi burdaki yorumlara istinaden sipariş verdim ve kısa sürede elime ulaştı. Gerçekten hem küçük boyutları portatif ve ısıtma gücü çok yüksek olması nedeniyle düşünmeden alın derim. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2015
    ARKADAŞIM BU ÜRÜNDEN ALDI

    ARKADAŞIM ALMIŞ ÇOK GÜZEL ODAYI ÇOK RAHAT ISITIYOR BENDE ÇOK BEĞENDİM AYNISINDAN BENDE SİPARİŞ VERECEĞİM HERKESE BU ÜRÜNÜ TAVSİYE EDERİM..

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2015
    4,5 yıldız ??

    nöbetlerde kullanmak için aldım on numara neden diyeceksiniz poşete sığıyor sırt çantasına sığıyor hafif portatif kullanışlı çok da güzel ısıtıyor ebatları küçük 1 karışa 1 karış 4-5 parmakda yüksekliği var soğuk da üflüyor pervaneler gibi yani yazında kullanılabilir kesinlikle alınabilir ben 50 ye almıştım biraz pahalanmış sadece. birazcık da ses yapıyor oda Fan sesi normal sayılır

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2015
    karavanda kullanıyorum

    ürünü karavan için aldım. yapı itibarı ile sadece tavana ters monte edebilecek bir ısıtıcı gerekiyordu. tam istediğim gibi oldu. abant gölü donmuşken (-5 civarındadır) karavanı çok güzel ısıttı. (dışardan elektrik alarak çalıştırıyoruz) tek problem gürültüsü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2015
    tavsiye ederim

    urun cok ıyı anında ısıtıyor 20 mt 2 odayı rahatlıkla ısıtıyor termostatlı olması cabası ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2015
    gercekten kaliteli ürün.

    ürünü 20 metrekare odayi isitmak icin kullaniyorum. 10 dk. icinde sıcacık oluyor. termostatlı olmasi cok iyi. 2000 watt da uzun süre kullanmanızı tavsiye etmem. ben icerisi isindiktan sonra 1000 watt da kullaniyorum daha tasarruflu oluyor. 1 gunde elime ulaştı Teşekkürler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2015
    güzel ürün memnunuz

    güzel ürün memnunuz tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2015
    Diğerlerinden farklı

    Diğer 2000 w lık ısıtıcalardan bariz derecede kaliteli çalışma sesi gayet normal fanlı ısıtıcı ariyorsanız tereddütsüz alabilirsiniz.Bence kaçırmayın fiyatı düşmüşken.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2015
    mükemmel

    Ürün bugün elime geçti. Ürünü alırken "YÜKSEK SES" yorumlarından dolayı tereddüt etmiştim. Fakat Çalışırken çıkarttığı ses bir klimanın çıkarttığı ses seviyesinde, abartılacak bir ses yok, ses seviyesi gayet iyi diyebilirim. boyutuna göre mükemmel ısıtma yapıyor, bu kadarını beklemiyordum. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2015
    Teşekkürler

    Kaliteli ürün, diğer 2000 watt lardan farklı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2014
    hizli isitir

    Ben kullaniyorum 2000 watt faturaya dikkat cok gurultulu degil. Avantajlari enbuyuk odayi bile kisa surede ve her yerini esit isitir. Konforlu bir sicaklik saglar

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2014
    Fena değil

    Gürültüsü beni rahatsız etmez derseniz alabilirsiniz çünkü epey sesli çalışıyor. Isıtmasına laf söyleyemem odayı hamam gibi yapıyor ısıtıcıyı kapatmak zorunda kalıyorum. Sesi beni rahatsız etmez derseniz tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Raks PF20HC Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Raks PF20HC Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat