Beurer HK 55 Isı Yastığı Yorumları

Beurer HK 55 Isı Yastığı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Özenle paketlenmiş ürün markasına göre de üstün kalitede çalışması çok iyi gönderen firmaya teşekkürler minik bir hediyede vardı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Alman kalitesi iyi ısıtıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Pumamed Medikal firmasından aldığım bu ürünü kutusunu itinayla açarak baktım, kablolu olduğunu görünce beğenmedim iade ettim. Fakat firma kutusu yırtıldığı için pahalı ürünü bana geri gönderiyor. Böyle rezalet görmedim. Satıl yapmak için böyle oyunlara gerek yok. lütfen adil olun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel ısıtıyor. Zaten kalite beurer markası. Anahtarına kadar Alman üretimi. Ürünün kadınlara belki 1 tık büyük gelebilir. Bana tam geldi bir erkek olarak. Ama büyük olması ısınma açısından çok iyi düşünüyorum. Sırt fıtığı bel fıtığı olanlar için bence ideal. Kargo hızlı ve kargolama iyiydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2010
    kullanım amacına uygun

    Ürünü en ucuz hepsiburada.comdan buldum. Kısa sürede geldi. Ürün amaca hizmet ediyor. 3 kademede ısıtıyor. Cihaz takınca hemen ısınıyor. Ayrıca fiş kısmı ayrıldığı için kablo ile bir yere sabitlenmeniz gerekmiyor. Bağımsız hareket edebilirsiniz. Bel, boyun, bacak, diz ısıtması için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Annem kilolu ama uzatması var, onunla hiç sorun olmadı. Kolayca takılıyor. Biz memnun kaldık. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Rahatlıkla öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beurer HK 55 Isı Yastığı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beurer HK 55 Isı Yastığı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat