Ufo ATSFI-02 Vantilatör Yorumları

Ufo ATSFI-02 Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(61 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    negatif iyon özelliği ile hava temizliği sağlar oynar başlığı ile istediğiniz yöne çeevirebilirsiniz

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    bu ayaklı vantilatörden bir kere kullandım.haraketli yapısı kullanışllı her yere serinlik sağlıyor.fakat haraeketli ayağı zamanla kırılıyor ve bozuluyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    uzaktan kumandayla oturduğunuz yerden evinizin sıcaklığını ayarlıyorsunuz bu fiyata süper bir ürün.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Yazın en sıcak günlerinde kaçacak delik ararız. Eğer klimamız yoksa daha ekonomik ve pratik bir çözüm olan taşınabilir vantilatörler bizi serinletmeye yardımcı olur. Ufo’nun bu vantilatörü hava temizliğini ve ferahlığını sağlamak üzere negatif iyon özelliğine sahip bir ürün. Hoş görünümlü olan vantilatör soğutma alanının tamamına erişimi sağlayan salınım başlığı ile sessiz, güçlü hava akımı sağlıyor. Şeffaf pervane, LED ekran, kızılötesi uzaktan kumanda ve ayarlanabilir gövde yüksekliği gibi özellikleri bünyesinde barındıran vantilatörü incelemenizi öneririz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2012
    Aldığıma deydi bence süper

    Ürün çok kaliteli siparişten 2 gün sonra geldi bu fiyata alabileceğiniz en iyi vantilatör almanızı tavsiye ederim. Bir tek sevmediğim yanı vantilatörün ışığı sönmüyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2011
    Fiyat/Performansı en iyi ürün

    Verdiğiniz fiyatı hak ediyor. Özellikle 4 salınımlı olması ve sessiz çalışması büyük avantaj. Almadan önce kumanda ve zamanlayıcının çokda gerekli olmadığını düşünüyordum ama aldıktan sonra iyiki bu özellikler varmış dedim, oldukça kullanışlı, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2011
    çok kullanışlı

    ürün sipariş verdikten 1 gün sonra elime ulaştı. kurulumu kolay. 1. seviyede bile rüzgar kuvveti yeterli ve oldukça sessiz çalışıyor. standart bir vantilatörden farkı hemen anlaşılıyor, klima alamayanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2011
    BENCE EN İYİSİ...

    Belki parasına itiraz edilebilir pahalı bulunulaabilir yani ama hak ediyorsa verilir itibariyla bence parasını sonuna kadar hak eden bir ürün hatta tasarım.Bir vantilatörden bekleyeceğiniz hatta beklemeyeceğiniz tüm özelliklere sahip...Güle güle serinleyelim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2011
    Ufo kalitesine yakışan bir ürün

    Vantilatör deyince aklıma hep Ufo gelirdi. Sonunda sipariş ettim ve 1 günde elime geldi. Kurulumu gayet kolay. sessiz çalışıyor. herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2011
    kullanışlı...

    özellikleriyle beraber gerçekten kullanırken keyif alıyorsunuz... uzaktan kumanda özelliği aranması gereken bir özellik gerçekten...sonuçta bir vantilatör tabi ama almışken böyle alacaksın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2011
    aldım memnunum

    ufo olunca ürünün adı zaten kaliteside kendini gösterir, özellikle buharlı olnından aldım içerdeki kuru hava parfümlü ve yumuşak bir havaya dönüştü, çok memnun kaldım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2011
    Sıcak yaz günleri için ideal

    Yazın şu sıcak günlerinde içimizi ferahlatacak oldukça iyi bir ürün. Bulunduğunuz yerde uygun bir konuma yerleştirirseniz, dört yana hareket edebildiğinden tüm odayı etkileyebiliyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hızlı teslimatlarından dolayı hepsi buradaya da teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2011
    paranızın alabileceğinin en iyisi

    kıdemli bir vantilatör kullanıcısı olarak; ürün muadillerinin içinde en sessiz çalışanı, tasarımı çok şık ve zarif, 4 yönlü salınım özelliği çok ergonomik ve kumanda ile oturdugunuz yerden istediginiz yerinize esinti gönderebiliyorsunuz, en önemli özelliği ise rüzgarı sizi rahatsız etmiyor ve uzun sürelide maruz kalsanız çarpılmıyorsunuz. eger hava çok sıcaksa ve klimanız yoksa bu ürünü alın derim. koyun karşınıza televizyon izleyin. hatta televizyon izlerken bir de sigara yakın karşısında, küllerinin etrafa dağılmadığını hatta siz silkelemedikçe dökülmediğini göreceksiniz. uyurken konumlandırın karşınıza sıcak sizi rahatsız etmesin. serin rüyalara dalın. ihtiyacınız varsa bu ürün alınır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2011
    Beklentinin üstünde

    Kısa bir sürede kargomuz geldi. Ev hanımı olan eşim kolayca tek başına kurdu.4 Salınım özelliği mükemmel çalışıyor. Az ses yapıyor. Uyku ve rüzgar modu çok iyi düşünülmüş. Zaman ayarı da tam isabet olmuş. Bence bu kategoride alabileceğiniz ve kefil olabileceğim en iyi ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2011
    Çok iyi

    Ürünü geçen sene getirmiştim malum yaz geldi böyle bi ürün almayı düşünen var ise hiç tereddüt etmeden alabilir.uzakdan kumanda özelligi kolay montaj sessiz çalşma yarım saatten başlayıp 7,5 saate kadar ayarlanabilir otomatik kapanma modu ürüne ayrı bir özellik katmış.bu arada hepsiburada.com ailesine başarılar dilerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2011
    Harika

    Bu ürünü yaklaşık iki yıl önce aldım. Mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Doğal bir esinti ile serinletiyor ve kesinlikle cereyan ile çarpmıyor. Bu açıdan sağlık için de yararlı diye düşünüyorum. İşlevleri ile klasik vantilatörlerden kesinlikle ayrılıyor. Vantilatör almayı düşünenlere bu ürünü mutlaka tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2010
    Sadece bir vantilatör.

    Daha fazlasını beklemek hayal kırıklığı yaratır. Sadece iyi bir vantilatör, en kötü klimadan bile iyi değil. Ama serinlemek için hiç yoktan iyi. Daha fazlasını istemeyenlere marka kalitesinden dolayı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2010
    kullanışlı

    ürünü 2 sene önce aldık memnunuz.sessiz ve baş ağrıtmayacak şekilde çalışıyor.erken geldi,kullanımı kolay,şık,az elektrik harcıyor,kurması kolay hepsi buradaya teşekkürler.aldığım ürünlerde Türkçe kullanım kılavuzu neden olmuyor?

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2010
    çok iyi......

    ürünü bu yaz aldım.bu yılki istanbul sıcağında yeterli oluyor.klima ile kıyaslanmaz elbette ancak bir vantilatörden beklenmeyecek bir performans sergilediği de şüphesiz...vantilatör almak isteyenlerin pişman olmayacakları bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2010
    bence istanbul sıcağına yeterli

    ben daha bu yaz kullandım ve gerçekten klima gibi olmasada yeterli oluyor.fiyatını göze alana tavsiye ederim pişman olmazsınız iyonizerin tam neişe yaradığını bilmiyorum bilen varsa paylaşsa sevinirim teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ufo ATSFI-02 Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ufo ATSFI-02 Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat