Ufo ATSFI-03 Vantilatör Yorumları

Ufo ATSFI-03 Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(36 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kargo iki günde geldi

    Teşekkürler hepsi buradaya, ürün, 1ve 2nci kademeleri gayet sessiz çalışıyor, 3üncü kademe biraz sesli. Ama rahatsız edici boyutta değil

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper hızlı kargo

    Satıcı firma kargo konusunda çok başarılı.. Hızlı paketleme yaptıkları için beklediğimden kısa sürede geldi.. Ürüne dönersek kurulumu ve kullanımı çok basit.. Görüntüsü çok hoş ve cihazın özellikleri başarılı ayrıca özellikleri kullanmakta çok basit asla karışık değil.. Benim anlamadığım iyonizer özelliği ama çokta önemli değil şuana kadar hiç açmadım.. Kumandası olması ayrı bir artı..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ufo bir Uzay Teknolojisi

    Pazar günü verdiğim sipariş salı günü elimde oldu. Hızlı teslimat için Hepsiburada'ya teşekkür falan filan neyse geçelim bu faslı.Ürüne gelecek olursak; +Montajı sağlıklı bir kafa ve bir yıldız tornavida eşliğinde 15-20 dk.nızı alır. +Ürünün albenisi yüksek, dışardan bakınca kaliteli ve ev içerinde duurşu gayet iyi. +Kumanda ve ekrandaki görseller gayet minimalist yapılmış, kullanımı basit +1. hız ayarında uyurken ve normal havalarda gayet yeterli. 2.derece hız ayarı sıcak havalarda kullanılabilir.3.derece hız ayarına sadece büyük salonlarda ya da dış ortamda gerek kalabilir. -Ürün halı üzerinde hafif sallanıyor ancak dibine girip bakmassan fark edilmiyor. -Rüzgar ve uyku modu sadece kumanda üzerinden ayarlanabiliyor. Vantilatör üstündekranda onun için bir düğme olmaması negatif yön. Bunlar haricinde tüm ayar düğmeleri mevcut. +sağa - sola salınım geniş açılı olması, yukarı - aşağı uzatılıp kısaltılması ve tabana ya da tavana doğru açı yapılabilmesi büyük avantajlarından.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2017
    başarılı

    Ses diğer vantilatörlere nazaran biraz daha az denilebilir. Doğal rüzgar modunu beğendim. Kargolama olatak bir problemle karşılaşmadım. Yalniz ürün elime ulaştığında bir kaç vida yerinde yoktu kutu içine düşmüştü ayrıca alt ağırlığı kirli vaziyetteydi poşetler cam bantla kapatılmıştı buda bende iade ya da revizyonlu ürün olma ihtimalini düşündürdü fakat çalışmasında bir problem olmadığı için iadeyle uğraşmak istemedim. Onun dışında tavsiye edilebilir bir serinletmeye sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2017
    Dört Yıldız

    Birkaç yıl önce su buharlı modelinden almıştık çok memnun kalmıştık... Şimdi de küçük oda için bu modeli aldık..henüz geleli birkaç gün oldu bakalım zaman ne gösterecek... Ayrıca hızlı gönderim sebebiyle hepsiburada.com a da teşekkür ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2017
    Beş Yıldız

    Urun iki gun icinde elime ulasti, kurulumu oldukca kolay, tasarimi son derece guzel ayrica cok da sessiz. Fiyatina kesinlikle deger, hic dusunmeyin ;)

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2017
    Beş Yıldız

    kurulumu kolay, sessiz calisiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2017
    Beş Yıldız

    Teşekkürler çok iyi bir malzeme ve çabuk kargo

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2017
    çok güzel

    dönme hizi gayet iyi 1de bile hizli calisiyo iyonizer özelliğini bende bi değişiklik yapmadi alınabilir ama daha ucuzunada bakabilirsiniz bence öyle diğerlerinden çok arti bir özelliği yok ama sessiz olmasi icin alıyorsaniz kesinlikle alabilirsiniz çok sessiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2017
    Dört Yıldız

    Süper Hızlı Kargo yazmasına rağmen aynı gün değil ertesi gün kargoya verildi. Oturduğu tabanın altı sanki önceden kullanılmış gibi kirliydi. En sola döndüğünde garip bir ses çıkıyor. Sesi normal bir motor sesi kadar. Aşırı rahatsız edici bir sesi yok. Kumandası fonksiyonel. Kumandalı oluşu güzel.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Yazın en sıcak günlerinde kaçacak delik ararız. Eğer klimamız yoksa daha ekonomik ve pratik bir çözüm olan taşınabilir vantilatörler bizi serinletmeye yardımcı olur. Ufo’nun bu vantilatörü hava temizliğini ve ferahlığını sağlamak üzere negatif iyon özelliğine sahip bir ürün. Hoş görünümlü olan vantilatör soğutma alanının tamamına erişimi sağlayan salınım başlığı ile sessiz, güçlü hava akımı sağlıyor. Şeffaf pervane, LED ekran, kızılötesi uzaktan kumanda ve ayarlanabilir gövde yüksekliği gibi özellikleri bünyesinde barındıran vantilatörü incelemenizi öneririz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Negatif iyon özelliği ile uzaktan kumandasıyla UFO ısıtma işinden sonra soğutmayıda çok iyi yapan ürünler sunuyor. Şiddetle tavsiye ederim. Klimaya o kadar para vermek istemeyenler için elektrik de çok acıtmaz beni derseniz alın derim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    ufo markası kendini vantiratör denince akla ilk gelecek şekilde yaptı hem sağlam hem pratik

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    7.5 saatten sonra otomatik kapanma hava temizliği yapar ve dönerek heryere eşit soğukluk gönderir

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2012
    Harika

    Ufo kalitesine bir de sessiz ve kumandali olmasi eklenince alinabilecek en iyi vantilatorlerden biri cikmis ortaya .Bu bunaltici sicaklarda vantilatorun sesinden strese girer olmustum .Urun kaliteli verdiginiz parayi hak ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2012
    Güzel ama !

    Ürün güzel, gösterişli bir bir ekranı var, ama şahsen baan göre bu kadar şatafata gerek yok. Ürünün taban kısmında tekerlek alanı bulunmaması üzücü kaldırarak hareket ettirmek çok kullanışlı olmaz. Bana göre tek eksiği bu alacak olanlara hayırlı olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2012
    Çook İyi...

    Ufonun ısıtıcı ve soğutucu da en iyisi olduğu için bu üründe karar kıldım ve aldım fiyatıda uygun olunca hiç kaçırmayın derim en sessiz ürünlerden biri.... teşekkürler hepsi burada bize ulaştırdığın için...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2012
    ufo ise sorun yok

    ufo nun hiç bir ürününden şikayetçi olmadım. yeterki ısıtıcı ve soğutucularda metrakare hesabını düzgün yapın. güvenerek alabilirsiniz. geçen yaz aldım (buharlısı-iyonizer) gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2011
    super

    ürünü çok beğendik valla bu zamana kadar neden almadık dedim kendi kendime :) 3 hız ayarı var ,uyku modunu çok sevdim üflerken arayla duruyor yani,bence mükemmel ,zaten ufo kalitesiyle yani :D

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2011
    SIRADAN BİR VANTİLATÖR DEĞİL

    Ürünü bu siteden aldım. taksit ödeme seçenekleri gerçekten güzel. ürüne gelince, sıradan vantilatörlerden gerçekten farklı. Alacak kişi vantilatör aldığını biliyorsa, yani klima ile karşılaştırmaya kalkmazsa bence MEMNUN kalır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ufo ATSFI-03 Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ufo ATSFI-03 Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat