Blyss Bora Vantilatör Yorumları

Blyss Bora Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.06.2023

    Ben 3 yil once 4 adet aldim bir tanesinin karti ya di bunlarin yetkili servisini bilen varmi veya parçalarını erden bulabilirim. Lutfen bilen varsa bir telefon numarası yazsin

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.04.2023

    Evimde 4 adet var çok memnunum.ama bir tanesinin beyni yandı yetkili servisi bilen varmı yada bu beyni nereden bulabilirim lütfen yardımcı olan olursa sevinirim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.05.2021

    Eşim klimaya karşı olduğu için bu ürünü aldık. Çok itiraz etmiştim fakat 4 yıldır yatak odasında kullanıyoruz hiç ses yapmıyor. O kadar memnunum ki herkese tavsiye ederim. Tek kusuru aydınlatma olarak bir türlü kullanamadık. Olsa da zaten aydınlatması yetersiz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.10.2020

    Yazlık evimde mutfak dahil her oda ve salonda kullanıyorum. Harika bir alet sıcak geceler çok iyi geçiyor.sessiz olması çok iyi. Herkese öneririm. Yalnız ampül sıkıntısı yaşadık bulamadık.

  • Koçtaş aracılığıyla, 17.11.2016
    Saglıklı serinleme

    Bu aldığımız ikinci ürün zira ilkinden ziyadesiyle memnun kaldık. Tavsiye edilir.

  • Koçtaş aracılığıyla, 20.05.2016
    Bora tavan vantüratörü...

    Montesini yaptık,çalıştırdık,güzel çalışıyor,yaz sıcaklarını bekliyoruz....

  • Koçtaş aracılığıyla, 28.04.2016
    sessiz ve kullanışlı

    dizayn olarak çok güzel. insanın göz zevkine hitap ettiği gibi kaliteli de

  • Koçtaş aracılığıyla, 09.08.2015
    Işık Problemi

    Ürün estetik ve serinletme bakımından geyet iyi , sesli çalışmamasıda çok güzel FAKAT kullanacağınız odada başka bir aydınlatma sistemi yoksa lambasının ışığı çok yetersiz kalıyor buna ek olarak lambanın hiçbir zaman tam sönmeyen şekilde çalışması özellikle geceleri sinir bozucu olabiliyor bu ürünün en kötü tek tarafıda budur.

  • Koçtaş aracılığıyla, 11.07.2015
    blyss bora fan

    YORUM ZAMAN ZAMAN ALDATICI OLMASINA RAĞMEN YÖNLENDİRİCİ OLABİLİYOR. EVET AFN GÜZEL VE SESSİZ ÇALIŞIYOR. SOĞUTMA ALANI BİRAZ DAHA FAZLA OLSA DAHA DA İYİ NET,CE VERECEK. ANCAK GECE İYİ FAYDALI

  • Koçtaş aracılığıyla, 27.06.2014

    bencede harika bir ürün 2.sini aldım.İlkini 3 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.Tek bir konu var ışık max. 60 wat oluşu .Belki onunda bir çaresi vardır ama ben böyle idare etmekteyim.

  • Koçtaş aracılığıyla, 24.07.2013

    Çok sessiz, serinletmesi iyi. Uzaktan kumandalı olduğundan kullanımı da pratik. Fiyatı pahalı ama alındığına değiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Blyss Bora Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Blyss Bora Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat