Blyss Meis Vantilatör Yorumları

Blyss Meis Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    1.kademede sıkıntı yok fakat 2.ve 3.kademede balans ayraı bozuk galiba çok sallanıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2018
    Dört Yıldız

    beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2016
    serinletici

    Yorumlardaki ürün hızlı geldi yorumları kargo firması ile ilgili olup ürünün nasıl olduğunu anlatmak istiyorum ürünü bir metal parça ile tavana sabitlemek gerekiyor. içinden çıkan 5 lik iki vida var ama dübel yok. plastik dübele de güvenmediğimde çelik civatalı 8 lik iki tane dübel aldım. tavanda alçı göbek varsa onu sökmek gerekiyor. bu sefer eğer sıva üstüne yapılmış bir göbek değilse sizin açıkta kalan kısmı alçı yapmanız gerekecek. Bu sefer de tavan eğer saten alçı yapılmamış ise boyadığınızda bir yer düz bir yer pütürlü gözükeceğini düşündüğünüz için tamamını yapmak isteyeceksiniz. Benim başıma gelen bu oldu. Beton tavanı deldim. lokma takımı ile metal askı aparatını tavana taktım. elektrik kabolarlarını kılemense taktım. gövde kısmı askı aparatına takılırken soketle elektirik kablolarını takıyorsunuz. en son kanatları takıyorsunuz. kanatları takıp çalıştırdığımda şırıltı şeklinde ses duydum. sonradan farkettim ki avizenin camlarını takmamışım. onları takınca ses kesildi. pervanenin havaya çarpması kaynaklı bir ses dışında motor sesi yok. zaten böyle bir ses de beklemiyordum. 1 seviyede sallanmasa da 2 ve 3 de sallanıyor.ilk çalıştırınca 3 sonra 2 sonra 1 ve kapanıyor. eksi yönlerinden bahsetmek gerekirse 3 lamba kendi içinde 2 ve 1 olarak yan şeklinde ayarlı olmadığı gibi elektrik düğmesinden açtığınız anda eğer ipleri açık konumda çekili ise hem lamba hem de pervane dönüyor. oysa ki 3 lü avizedeki 2li düğme ile kontrol edilen 2 ve 1 yanma özelliği yerine lambayı aç kapa pervaneyi aç kapa şekilde iç tesisatı ayarlı olsa çok iyi olurmuş. gece lambayı ipten çekip söndürüp pervanenin dönmesini sağlıyorsunuz tekrar gece olduğunda duvardaki elektrik düğmesini açarsanız pervane dönüyor ışığı açmak için ise lambanın altına gidip ipi çekmeniz gerek bu yüzden 3 yıldız verdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2016
    parasına göre en iyilerden

    daha önce aldığım "sözde" aynı motor gücünde ve kanatları daha büyük başka(türk yapımı" bir tavan vantilatörle kıyasladığımda bu kesinlikle çok daha güçlü ve daha etkili....hem sessiz,hem de görüntüsü de şık,güzel...bu fiyata alınabilecek en iyi tavan vantilatörü diyebilirim...

  • Koçtaş aracılığıyla, 14.07.2016
    Hızlı kargo ve kaliteli ürün

    Ürün çok çabuk kargolandı ve sağlam şekilde geldi. Ürün zaten güzel ve ucuzdu. Teşekkürler.

  • Koçtaş aracılığıyla, 08.07.2016
    Guzel vantilator

    sizak yaz aylari icin buyuk kolaylik

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2015
    iyi kaliteli

    ürün kaliteliği ve sessiz çalışıyor, işinide elinden geldince yapmaya çalışıyor, lakin kanat çapı biraz daha büyük olsaymış çok daha faydalı olacakmış, (kanat çapı küçük olduğundan tam altını serinletiyor) ha birde şu var yüksek sıcaklık olan pek şehirlerdefaydalı olma şansı yok bunu özellikle hatırlatayım sonra hayal kırıklığı olmasın.(Ben Antalyada olduğumdan klima olmadan mümkün değil serinleme olmuyor) hızlı ve eksiksiz gönderim için HB teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2015
    Boşuna sıcaklarda uyumuşuz:)

    Bu ürünü tavsiye üzerine aldım ama mükemmel bir şey iki kademeli isterseniz doğduran yada tavandan hava akımının yönünü ayarlayabilirsiniz .3 kademeli hız ayarı var performansı mükemmel şimdiye kadar almadığım için pişman oldum Uyurken rahat ettik klima ile çok sağlıklı olmuyor düşünen araştıran arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2015
    kaliteli ve güzel

    ürünü dün sipariş ettim. bugün kendim montajını yaptım. ürün çok güzel çalışıyor ufak bir cızırtı sesi geliyor okadar. fazla rahatsız etmiyor. malzeme kaliteli ve özenle paketlenmiş. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2015
    gayet güzelmiş

    Ürünü yeni aldık beklentimiz çok yüksek değildi ama gayet memnun edici sonuç verdi sessiz çalışıyor güzel de serinletiyor almak isteyenler tereddüt etmeden alabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2015
    Verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hak ediyor

    Bu ürünü sipariş ettikten 3 gün sonra elimdeydi.Görünüşünden malzemenin kalitesi hemen belli oluyor.çok sessiz çalışıyor ve serinlik yeterli yalnız beton tavanlarda kutusunda gelen tavan montaj vidaları yerine çelik dübel kullanmanızı tavsiye ederim..Verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hak eden bir ürün,teşekkürler hepsiburda.com ekibi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2015
    Blyss Meis Tavan Vantilatör Yorumları hakkında.

    Bu ürünü alalı 3-4 yıl oldu. ikinci için bakıyorum, Görünüşü çok güzel, gayet güzel. İnternete baktığımda fiyat en düşük burada. Fakat bence yinede pahalı. Düşer ise alacağım. Tavsiye ederim. Not: Kanat ayarları detay anlatılmış, düzgün yaparsanız hiç tireşimsiz çalışır. Selamlar.

  • Koçtaş aracılığıyla, 09.10.2014

    gecikme ve degişmede olsa koçtaş sonuna kadar ürünün arkasında durdu. müşteri hizmetlerinde görevli duygu hnm.ayriyeten tşk.edrim. sorunlarımı zamanıda ve hızlı bır şekilde çözdügü için.

  • Koçtaş aracılığıyla, 23.06.2014

    Bir yıl önce Koçtaştan indirimli fiyatı 109.00 TL alıp kendim monte ettim. Vantilatörden çok memnun kaldım. Yine indirimli günleri takip edip bir tane daha almayı düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Koçtaş aracılığıyla, 12.06.2014

    ben ürünü alalı bir hafta oldu kendim monte ettim gayet güzel ve sessiz tavsiye ederim

  • Koçtaş aracılığıyla, 27.07.2012

    BEN ALDIM ÇOK SESSİZ MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Blyss Meis Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Blyss Meis Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat