Blyss Warren 40 cm Vantilatör Yorumları

Blyss Warren 40 cm Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Koçtaş aracılığıyla, 30.07.2018
    Muazzam

    Ürün gece moduna alınca 1. kademede aşırı sessiz çalışıyor hayatımda gördüğüm en sessiz vantilatör. Dönerken ses yapmıyor. Hem sağa sola hemde aşağı yukarı otomatik salınım özelliği var. Mağazada görüp inceleyerek aldım. Aldığım kadar da varmış. Gerçekten muazzam ürün. Bu arada ürün İngiliz malı. Ve uzaktan kumandalı. Almayı düşünen varsa hiç düşünmesin alsın derim zira piyasada bu fiyata bu kadar sessiz ve bu kadar özellikli vantilatör yok.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.07.2017

    Ürünü eğer yatak odanızda kullanmak için alıyorsanız sessizlik anlamında çok ideal bir seçim olur.Gerçekten bir çok vantilatöre göre sessiz çalışıyor. Alt tablası basit bir plastik değil dökme demir gibi bir malzeme buda ürün çalışırken sarsıntıyı engelliyor. Uzaktan kumandasının algılama mesafesi gayet iyi yattığınız yerden rahatça kumanda edebiliyorsunuz. Ürünün bana göre tek eksik yanı sağa,sola,yukarı,aşağı ve oval salınım ayarlarının tek tuşta olması.

  • Koçtaş aracılığıyla, 18.07.2016
    Sessizlik Arayanlar İçin

    Ürün sessizlik ve konfor arayanlar için ideal 9 hız ayarı yazıyor ancak çok daha fazla seçeneği var istediğiniz gibi ayarlıyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Blyss Warren 40 cm Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Blyss Warren 40 cm Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat