Alf ISIV-01 Vantilatör Yorumları

Alf ISIV-01 Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 11.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel ama arada pervaneleri sen ses cikariyo dönerken

  • Trendyol aracılığıyla, 28.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Süper bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.09.2020
    "fiyat performans en iyisi"

    Olumlu yönleri: urun cok guzel, kumandali, zamanlayicili, sessiz urun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    "üst düzey ürün değil"

    Olumlu yönleri: Olması gereken extra özelliği (?) yok. İyonizerli kelimesi beklemekle iyonizasyon sağlanmaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Özellikle de sıcak memleketlerde oturanlar için kurtarıcı aletlerden şu vantilatörler biz de istanbul sıcaklarına dayanamayıp aldık çok da memnun kaldık kullanışlı ve uygun fiyatlı

  • NI1 aracılığıyla, 27.06.2019
    Alf Buharlı Vantilatör

    Ürünü kendim yillardir kullaniyorum sorunsuz almak isteyenlere tavsiye ederim kesinlikle.Bunu da annemlere aldım.Ürün paketteki gibi orjinal geldi.Gayet iyi serinletiyor soğuk buhar nemlendirerek rahatlatıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2018
    Sağlam

    Bu vantilatörü 4 yıldır kullanıyorum ve mükemmel ötesi diyebilirim, sürekli çalışıyor ve performansı ilk günkü gibi.. üstelik çok şık bir görüntüsü var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2017
    Boyutlara dikkat !

    Ürün genel olarak iyi başka, vantilatörüm olmadığı için kıyaslama yapamam ancak benim için yeterli. Piyasada en uygun fiyatı hepsiburada da buldum. Kargo aras 3 iş günü sonunda teslim etti , biraz yavaştı. Benden kaynaklı, tam olarak araştırmadan sadece yorumlardan sipariş etmem sebebiyle boyutları beklediğimden kısa/küçük. Maksimum yükseklikte pervane merkezi yerden 110cm, göz önünde bulundurarak alın derim. Ama tabi önemli olan işlevi diyenler için ideal :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2017
    sessiz ve kumandali

    arkadaslar urunu burdan almistim.kumandasi buyuk kolaylik oturdugun yerden calistir.cihaz uzerindende calistirabilirsin.kendiniz montaj yapabilirsiniz .digital ekran var ayrica sessiz calisiyor 3 kademeli.saate gore calistirabiliyosun ve cihaz kaliteli saglam govdesi var.devrilcek gibi durmuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2017
    Ürün çok güzel

    Ürün cidden çok güzel, üflemesi olsun saat ayarı olsun uzaktan kumandası olsun on numara bir ürün. Lakin bana gelen ürün çizikli has arlı idi, belliki teş hir yada kull anılıp i ade edilmiş üründü. hep sibu rada bu sefer güvenimi sarstı ve iade edecek vaktimde olmadı, şikay etimi önemsemediler bile. Yani ürün güzel fir ma kötü bence dışardan görerek alın on-yirmi li ra fark için risk e girmeyin ki zaten o da kar go ücretiyle eşitleniyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2017
    super urun

    25 temmuz siparis verdim 26 temmuz 16:00 da elime ulasti. teknolojik ve saglam aynu zamanda konforlu bir urun. sessiz ve etkili. uzun omurlu de olursa cok guzel olur. 2 yil garantili zaten..

  • NI1 aracılığıyla, 08.07.2017

    İçinden vida tıngırtısı gelsede şimdilik sıkıntı yok. güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2017
    Tavsiye ederim

    Acaba mı diye soru işaretiniz olmasın çok güzel bir ürün. 1.derecede kullanıyoruz gayet yeterli geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2017
    Çok iyi

    Normal bir kullanıcının vantilatörden beklediği ne varsa fazlasıyla karşılayabilir. Kurulumu gayet basit 10 dakikada kullanıma hazır oluor kumandası olması çok iyi kumanda ve led ekranı basit kullanışlı anlaşılır.. 3 mod da gayet başarılı birde rüzgar modu var bildiğinz rüzgar gibi bir yavaş bir hızlı dengesiz şekilde üflüyor.. o da iyi.. ses çok düşük, sağlamlık çok iyi , şık bir cihaz.. ben başarılı buldum bir tane daha ihtiyacım var yine aynısını almayı düşünüyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 08.08.2016
    Güzel ürün, ilgili satıcı.

    Fiyat performans açısından güzel ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 04.08.2016

    cokta iyi hava uflemiyor idare eder tarzda iste dijital panel uzaktan kumanda ozelligi guzel

  • NI1 aracılığıyla, 21.07.2016

    Ürün paketinden çıktığında pervane kısmı çatlaktı fakat bayram tatili vs girdiği için araya geri iade edemedim, bu süreçte de kullanmaya devam ettik. sadece akşamları 1. ayarda kullanmamıza rağmen çatlak kısmın karşısı tarafı kırıldı, keşke geri gönderseydim. bu problemlerin dışında serinletmesi iyi, sesi ise minimum seviyede

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2016
    Turnayı gözünden vurdum :)

    Görünümü ,hızı,sesi ,kalitesi ve fiyatı ile alınabilecek en iyi ürünü aldığım için kendimi tebrik ediyorum :) Kurulumu çok kolay,teknik servisi çok iyi.LED ekranı ve uzaktan kumandası da ekstraları. yani almayı düşünen herkese tavsiye ederim :) hızlı ve güvenli kargo için firmaya teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2016
    Harika

    Harika bir ürün en yoğun sıcakların yaşandığı günlerde elime geçti evin havası değişti. Hava akımında gerçekten normal vantilatörlere göre farklılık gösteriyor şiddetle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 18.07.2016
    kaloteli ve sessiz bir ürün

    kaliteli ve sessiz bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Alf ISIV-01 Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Alf ISIV-01 Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat