Buses BVF90K Multı 5In1 İyonizer Hava Soğutucu Vantilatör Yorumları

Buses BVF90K Multı 5In1 İyonizer Hava Soğutucu Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.09.2021
    güzel ürün bazı arkadaşlar sagutmuyor demiş bunun vantilatör olduğunun farkinda değiller bu kilama

    Olumlu yönleri: güzel ürün bazı arkadaşlar sagutmuyor demiş bunun vantilatör olduğunun farkinda değiller bu kilama degilki sogutsun serinletiyor doğru

  • NI1 aracılığıyla, 12.08.2020
    içerisinde sabitlenmemiş parçalar var

    içinde parça ve vida döküldü. için adaptör sabitlenmemiş.

  • NI1 aracılığıyla, 10.08.2020
    Anlatıldığı gibi

    Ürün Çin malı. Aşırı sessiz. Ve birçok mod var. Doğal modunu çok beğendim. Sanki camdan rüzgar esiyor gibi bir çoğalıp bir azalıyor. Montaj çok kolay. Soğuk su buharı ile de denedim. Sogutmaz ama iyi serinletir. Sabit karşıya esiyor. Önündeki paneli döndürerek rüzgarı yayıyor. Pervane sabit yani. 400 tl ye aldım. Ederi 250 civarı çünkü bir klima değil. Yapay serinletici.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2019
    "."

    Olumlu yönleri: "Dönerken gacır gucur ses çıkartıyor konuştuğunuzu okuduğuynuzu dinlediğinizi algılamıyorsunuz bu lanet şey çalışırken hayır çalıştırmasan ayrı dert aradığımda bilgi almak istediğimi iade etmek istediğimi söylediğimde de karşımda muhatap bulamadım geçiştirmeye çalıştılar kesinlikle almayın paranıza yazık asla bulaşmayın derim kesinlikle. "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    "performansı düşükk"

    Olumsuz yönleri: iş yeri için aldık ama istediğimiz performansı yakalayamadık. Buharlı hava soğutma özelliği var diyor ama hiiç havayı soğuttuğunu göremedik, ancak sıcak hava üflüyor. Su tankı 1, 5 lt olmasına rağmen oldukça düşük kapasiteli bir alet olduğunu düşünüyorum. büyük iş yerleri için hiç tavsiye etmiyorum. yer kaplama konusunda millete ayak bağı oluyor diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: Beğenmedim motoru güçlü değil çok az bir alanı serinletiyor çokta etkili değil ürün kaliteli sağlam iyi malzemeden yapılmış ama yheterli bir serinletmesi yok pervanelerin boyu küçük pek işlevi yok beğenmedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2019
    Beş Yıldız

    Şık ve kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 25.07.2018
    süper bir ürün hızlı gonderi

    süper bir ürün hızlı gonderi

  • NI1 aracılığıyla, 03.07.2018
    Mağaza berbat

    Ürün paketleme özeni yoktu

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2018
    Harika

    Buharın güzelliği..

  • Evidea aracılığıyla, 01.07.2016
    GÜZEL

    BUHAR ÖZELLİĞİ OLMASI İYİ BEGENDİM

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Buses BVF90K Multı 5In1 İyonizer Hava Soğutucu Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Buses BVF90K Multı 5In1 İyonizer Hava Soğutucu Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat