Daymak Spiritus, Park Halindeyken Kripto Para Madenciliği Yapan Dünyanın İlk Elektrikli Arabası Olacak

Piyasadaki en gelişmiş LEV serisi olarak tasarlanan Daymak Avvenire, 60 günden kısa bir sürede ön siparişlerde 350 milyon doları aştı.

Kişisel Hafif Elektrikli Araçlarda (LEV’ler) bir öncü olan Daymak Inc., bugün yakın zamanda pisayaya çıkacak olan Spiritus elektrikli otomobilinde Daymak’ın patent bekleyen, kapsamlı kripto para birimi altyapısı olan Daymak Nebula’yı içereceğini duyurdu. 2023’te piyasaya sürülecek Spiritus, e-bisikletlerden uçan elektrikli araçlara kadar uzanan sağlam bir EV serisi olan Daymak Avvenire serisindeki elektrikli otomobildir.

Daymak bugünden itibaren Doge, Ethereum, Cardano ve Bitcoin dahil olmak üzere çok sayıda kripto para biriminde Spiritus ön sipariş ödemelerini kabul ederek bunu yapan ilk LEV üreticilerinden biri haline geldi. Her Spiritus aracı Blockchain üzerinde bir düğüm olacak ve Daymak Nebula Miner ve Nebula Cüzdanını içerecek. Daymak Nebula teknolojisi, Daymak Spiritus’u, kullanıcı arayüzüne programlanmış madencilik donanımı ve kripto para birimi teknolojisi ile tarihteki ilk araba yapıyor. Solar şarj özelliklerine sahip emisyonsuz günlük bir araç olarak Nebula altyapısı, Daymak’ın Spiritus araçlarını çevre dostu kripto madenci düğümlerine dönüştürüyor ve bu, blok zinciri teknolojilerinin hızlı evriminde eşi görülmemiş bir kilometre taşı.

“Spiritus arabası, hayatta daha fazlasını isteyenler için ve müşterilerimizi çağın ötesine taşımaya kararlıyız. Otoyol geçiş ücretlerinizin, park yerinizin ve siparişinizin doğrudan kripto ile ödeneceği bir gelecek öngörüyoruz. Çevrimiçi faturalarınız ve bankacılığınız, kripto ile ödenen aynı yazılım platformu aracılığıyla ele alınabilir ve çoğu araç garajınızda bekleyip değer kaybederken, Nebula Madenci Spiritus’unuz park halindeyken size para kazandıracak. Daymak Başkanı Aldo Baiocchi, “Potansiyel uygulamalar sınırsız” diyor.

“Bu sadece LEV’ler inşa etmekle ilgili değil. Daymak Avvenire serimizi yarının LEV’leri olarak konumlandırdık ve yarının araçları, sürücünün rahatlığı için sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş bir dizi teknoloji sistemine sahip olacak. Daymak, başlangıcından bu yana yıkıcı teknolojiler için bir şampiyon olmuştur ve mevcut kripto hareketi, 2023 Spiritus çıkış tarihine kadar blok zinciri devriminin ortasında olacağımızın açık bir göstergesidir. O zamana kadar herkes kriptoyla ödeme yapacak ve biz bu arabaları bunu göz önünde bulundurarak yapıyoruz” diye ekliyor Baiocchi. 

Daymak Nebula platformu aşağıdaki bileşenlere sahiptir:

Nebula Miner – park halindeyken para kazandırır. Spiritus arabaları, fiyattan kâra madencilikte endüstri lideri bir GPU ile standart olarak gelecek. Araç, Daymak Ondata kablosuz şarj pedinin üzerine park edildiğinde küçük güneş enerjisiyle şarj edilir ve Daymak Spiritus’un sahibine para kazandıracağı garanti edilir.

Nebula Cüzdan – tüm günlük kripto ihtiyaçları için hepsi bir arada çözüm. Nebula Miner kazançları, Spiritus arayüzüne güvenli bir şekilde entegre edilen Nebula Cüzdan aracılığıyla toplanabilir, saklanabilir ve işlem görebilir.

Daymak, sıfırdan Spiritus ürün teklifi ile kripto para birimini besliyor. Müşterinin arabayı sipariş ettiği andan itibaren, kripto para ödemelerini kabul eden bir varış noktasına götürülene kadar, Spiritus ve kripto el ele gidecektir.

“Kripto yoluyla leasing ödemeleri sunmak için çeşitli borsalarla da çalışıyoruz. Bu, Daymak Spiritus’un öncülük ettiği kripto entegrasyonunun bir başka yönü,” diyor Baiocchi. Daymak Ondata kablosuz şarj cihazı ve Ionix AI pil sistemi gibi otomobildeki diğer tüm heyecan verici teknolojilere ek olarak Daymak Nebula platformu, Spiritus’u tarihin en gelişmiş otomobillerinden biri yapan bir başka teknolojik atılım. Bu teknoloji, diğer elektrikli araç üreticilerine de lisans verilmesi için kullanılabilecek.”

Avvenire Serisinin beşinci modeli Spiritus, 2023’te piyasaya sürülecek. 

https://kultursanatarsivi.com/2021/07/21/daymak-spiritus-park-halindeyken-kripto-para-madenciligi-yapan-dunyanin-ilk-elektrikli-arabasi-olacak/

Yorumla! Görüşleriniz bizim için önemli..

kapat