SONY WI-H700 h.ear in 2 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

SONY WI-H700 H.EAR İN 2 KABLOSUZ KULAKLIK

Müziğin teknolojiyle bütünleşmesini sağlayan dünya devi şirket Sony bu sefer tarzıyla konuşuluyor. Yeni ürünleri wi-h700 h.ear in 2 wireless kulaklık telefonunuzla aranızdaki bağlantının kopmasına asla izin vermeyecek şekilde üretildi. Konforlu ve estetik boyun askısının üzerindeki tuşlar sayesinde müzikleriniz arasında hızlı geçişler yapabilir, gelen çağrıları titreşim özelliği ile kaçırmadan yanıtlayabilirsiniz. Aynı zamanda mikrofon ve uzaktan kumanda ile yönlendirilebilen bluetooth kulaklık 10 metrelik görüş mesafesi ile alanında en çok tercih edilen olmaya aday. 

Sıkıştırılmış ses dosyalarındaki müzikleri yüksek çözünürlükte size sunarak müzik zevkinizi doruk noktasına çıkartacak olan wi-h700, sekiz saat boyunca görüşme sürdürebilir ve kesintisiz müzik yayını yapabilir. 40 gramlık hafif yapısı ve zarif tasarımının engel olamadığı güçlü baslar, dengeli tiz ile buluştuğunda her şarkıda sevdiğiniz sanatçıları yanınızda hissedeceksiniz. Beş adet farklı rengiyle tarzınızın kulaklığınızdan okunmasını sağlayacak bluetooth kulaklık ufuk yeşili, alacakaranlık kızılı, grimsi siyah, donuk altın sarısı ve ay ışığı mavisi seçenekleriyle raflarda. Kutu içerisinde seçeceğiniz kulaklığın rengindeki kılıf yani hareketli anlarınız için bir koruma aynı zamanda dört farklı boyutta kulaklık başlığı ile bir de klips var. Kendinize uygun olan başlığı seçtikten sonra rahatlığınızdan asla ödün vermeyeceğiniz bu ürün kablo sorununu ortadan kaldırmakla yetinmeyip bir de uçlarını sabitlemek için manyetik klips bulundurmakta.

 Spordan şehir içi koşturmalarınıza, güneşlenme keyfinden iş yerindeki stresli anlarınıza kadar size eşlik edebilecek wi-h700 bizleri en çok dolanmayan kabloları ile sevindirdi. On metrelik görüş mesafesine sahip bluetooth kulaklık hızlı şarj özelliği kullanıldığında ise, on dakikalık bekleme ile yaklaşık bir buçuk saatlik enerji depoluyor. 

TÜM KONSER ALANLARI ARTIK AYAĞINIZA GELECEK

Beş farklı renk seçeneği ile tarzınızı tamamlamanızı sağlayacak Sony wi-h700 h.ear in 2 wireless kulaklık ile her şey sizin elinizde. Sony/Headphones Connect uygulamasını kullanarak müziklerinizde birçok ses ayarı yapabiliyorsunuz. Yetmezmiş gibi konser salonu, kulüp, açık hava sahnesi gibi seçeneklerden birisini seçip verilecek efektler sayesinde olmak istediğiniz yerde müzik dinlemek gibi bir şansınız da var. Bir bluetooth kulaklığın verebileceği her şeye sahip olan wi-h700 alışverişinizi yaparken aklınızdaki tek soru işaretinin hangi rengi seçeceğim olduğuna artık eminiz.

Kulaklık & Mikrofonlar ürünlerin kullanıcı yorumlarını okumak için tıklayınız.

Yorumla! Görüşleriniz bizim için önemli..

kapat