Sinbo SHC-4359 Saç Kesme Makinesi Yorumları

Sinbo SHC-4359 Saç Kesme Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    FİYAT & PERFORMANS KIYASLAMASI YAPARSAK, BAŞARILI

    İki berber traşı süresi arasında, en az 2 kez ense traşı olmam gerekir ve bunu da, 25 yıldır evde eşime yaptırırım. 25 yıllık makinamda ki sıkıntı sonucu aldığım daha detaylı bir başka makinaya alternatif olarak, uygun fiyatı sebebiyle bu ürünü de deneyeyim dedim ve aldım. En az 10 yıl, sıkıntısız hizmet ederim der gibi duruyor. Makinanın sesi, insanı rahatsız etmeyecek tonda. Bu fiyata oldukça başarılı. Bu vesile ilgili gönderici firmaya ve Hepsiburada.coma teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2022

    Olumlu yönleri: merhaba uzun yıllardan beri aynı ürünü kullanıyorum gayet güzel kullanışlı sıkıntı yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    ++

    Olumlu yönleri: Sevgilim ve sakalları beni gerçekten zor durum da bırakıyo ve kendisi sakal bırakmayı çok sevdiği için de bir traş makinesine ihtiyaç duymuyo fakat ben onu öperken sakal batmasından hoşlanmıyorum ve bıktırıyo da bir yerden sonra bende mecburen sevgilime bir traş makinesi almaya karar verdim ve beğendiğim bu ürünü sipariş verdim kısa sürede elime ulaşınca hemen sevgilimin sakalları üzerinde denedik ve sonuçtan çok memnun kaldık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Son zamanlarda aldığım en iyi kişisel eşyalarım arasında yerini aldı. Fiyat kalite oranı oldukça yüksek olan bu tıraş makinesi sayesinde artık rahatlıkla sakal tıraşı olabiliyorum. Üstelik ürünü kullanmak da oldukça kolaydır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elime ulaştı kutuda herhangi bir sıkıntı yok gayet güzel bir şekilde kargolanmiş. Kullanma kılavuzubdaki ilk kullanım için belirtilen süre 16 saat (24 saati geçti) şarjda bekletmeyi astım. Ama şarj ışığı hala sonmedi. Makineyi çalıştiramiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    İkinciyi aldım genel olarak iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2019
    (Ürünü satın aldı)

    3 aydır (haftada bir bıyık kısaltma ve ense düzeltme maksatlı) olarak kullanıyorum. Şarj bitince LED yansaydı iyiydi ama neyse...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: kullandım 1.2 hafta sarji bitti sarja taktım sarj dolmuyor doluyo gösteriyo ama sarj tutmuyo

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü şimdi geldi kargodan denedim, ayarlamak için tarağı çıkarınca kendi ağzı üstünde durmuyor çıkıyor çok uğraştım bastırdım elimle ama durmuyor maalesef çözümü falan var mıdır ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sakal ve bıyık için 10 numara bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.09.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: İyi kesmiyor yinede idare eder

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.09.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Perfect 5 yildiz

    Olumlu yönleri: Kalite 100%

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.03.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Sağlam ve orijinal

    Olumlu yönleri: Sorunsuz çalışıyor ve gayet de güçlü

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2017
    serdar

    ürün elime geçti gayet güzel kullanışlı pahallı urun almaya gerek yok..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2017
    ne kadar ekmek o kadar köfte

    çocuğumun saçlarını kesmek için aldım Fakat beklediğim kadar randımanlı çıkmadı,onceden başka bir marka almıştım;yazılan özellikler aynı olmasına rağmen randıman çok farklı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2017
    Effective

    Ürün hemen kargolanıp 2.günde elime ulaştı. Yanında prize takıp şarj etmek için kablo, 1 fırça ve 1 ufak yağ şişesi ile geliyor. Beklediğim gibi performansı güzel, uzun süre normal kullanımda dayanır gibi duruyor. Bıçağı güzel kesiyor ama biraz bastırmak gerekiyor tabi, ne kadar zamana değişmesi gerekir bıçakların, ne zamana keskinliğini yitirir bilemiyorum tabi. Yedek bıçak yok tahmin edileceği gibi. Ayarlanabilir tarak var(tek tarak); 0.5mm-9mm arasında değiştirilebiliyor tarak uzunluğu, arkasından manuel olarak kolaylıkla değiştirilebiliyor. Şahsen farklı taraklar olmasını tercih ederdim tabi; ama bu da güzel ve tarağı kolaylıkla çıkarabiliyorusunuz. Tarağı çıkarınca sıfıra yakın kesim yapabiliyor. Başlığı pek geniş değil tabi, boğaz, ense,favori, sakal ve bıyık traşı için gayet kullanışlı bir ürün. Ancak saç traşı için çok kullanışlı olmayabilir. Sıklıkla bıçağı yağlayın ve fırçayla temizleyin diyor. Bıçağı çıkarıp sıklıkla bakım yapmak biraz uğraştırabilir ama ne kadar sıklıkla gerekli bilemiyorum; deneyip görmek lazım galiba :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2016
    BAŞARILI

    çok iyi başarılı bir ürün. bir sonra öğlen teslim aldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SHC-4359 Saç Kesme Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SHC-4359 Saç Kesme Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat