Sinbo SHC-4345 Saç Kesme Makinesi Yorumları

Sinbo SHC-4345 Saç Kesme Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(53 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kötünün iyisi

    bu rakama iyi sonuç. sadece yüksek ses durumu mevcut gerisi standart ürün konumunda. sesi yadırgamayan için alına bilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    dayanıklı

    ürünü 3 yıla yakındır ayda minimum iki kez saçlarımı kesmek için kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadan çalışıyor. özellikle saç için alacaksanız düşünmeden alabilirsiniz. bir aylığına başka yerdeyim, traş parası kadar bir fiyatı olduğundan ve sorun çıkarmadığından bir tane daha aldım. fakat sakal kesimi için çok uygun değil özellikle sıfır kesimi pek iyi değil ve küçük başlığı da biraz büyük detayları makasla almak gerekiyor. ilk kullanımdan önce minimum 8 saat şarjda bırakın. yıllarca kullanacağınız bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    sıfır numara olmuyor

    Sıfır numara yok dik tutarak faullerimi düzeltmek istedim uçlarını kesmedi saç olarak denemedim ama sıfır numara kesmemesi canımı sıktı :))

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün

    Güzel ürün tek sorun başlıklarında gerisi güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Guvenle alabilirsiniz.. guzel urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün...

    güzel iyi, 10 yıldır makine ustasıyım bunun gibi bıçak görmedim, sakalınızı ıslatınca o kadar yumaşak oluyor ki harikaaaa. ama tabi yıkama işi var. vallahi ben suyun altına soktum bişe yok şimdilik ama içerde ne olur bilemiyorum. inşallah dayanıklıdır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    başarılı

    kesimi kullanımı başarılı ancak temizleme sanki sıkıntı olacak gibi ama çok da önemli değil derseniz benim gibi memnun kalırsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fena değil

    Makina cok keskin ancak başlık yumuşak. İlk test için aletin başlığını 5 numaraya ayarladım. Önceki philips in başlığı sert bir plastikti onun gibi sanıp, kafama biraz bastırdım, sacları dibine kadar aldı. Gerçi fiyatına gore ok. Nazik bir şekilde kullanılabilir ama başlık daha sert olabilirdi. Onun dışında hoşuma gitti, iade etmeyeceğim. Hem kablolu hem kablosuz kullanım iyi. Önceki philips in sarjını tam dolu başlamazsam, bazen kesimin ortasında bitiyordu. O olay ortadan kalkmış oldu. Birisi 0 ı çok ince değil demiş ama ben enseyi aldım, hiçbir şey bırakmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    Simbo deyip geçmeyin. Pahalı ürünler ile arasında fark yok. Fiyatı uygun .HBya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    idare eder

    arkadaşlar ürün sadece saç kısatlma amaçlı bir ürün faul düzeltirim ensemi alırım derseniz almayın sadece saç keser...

  • HepsiB. aracılığıyla
    sakal için değil

    ürün ergonomik ve kullanım açısından güzel bir ürün fakat sakal için ince ayar yapılamıyor.sadece saç için alacaksanız tavsiye ederim...ama sakalınıza şekil verecekseniz ince ayar yok..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Standart

    Saç kesme amaçlı alıyorsanız işinizi görebilir fakat ben sakal kısaltma amaçlı satın aldım, en kısa başlığı 3 mm bana göre uzun kaldı, sakal düzeltme amaçlı düşünüyorsanız ürün çokta uygun değil. Kesim kalitesi fiyatına göre yeterince iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    Pahalı marka iyi iş görür inanışını çürüten , son 5 yıldır kullandığım en iyi makina . Bir tane de yedekte bulunması için sipariş vericem

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kablosu takılıyken bile şarjı bitiyor !

    Pilleri inanılmaz kötü kablosu takılıyken bile şarjı bitiyor bir süre kullandıktan sonra.Halbuki kablo takılı iken pil şarjını devreden çıkarması lazım. Tarakları büyük ama uzun kesmek istiyorsanız lazım oluyor. Bıçakları nasıl çıkıyor anlamadım kitapçığı bile göstermiyor. Ucuz olduğun için sana puanım 4 kanka.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.04.2020

    Birkaç yıl önce Migros tan 28 TL'ye almıştım. Plastik tarağı çok kalitesiz. Kaybettiğim tarağı servisten almaya kalktığımda 15 TL FİYAT verdiler. Almadım tâbi. Düz olarak sadece sakal tıraşımda kullanıyorum. Zaman zaman da sokup temizliyordum. 3-4 ay kadar sonra tarağı makineye bağlayan klipsler kırıldı. Çünkü bunlarda plastikti. Servise yeni bir dişli ne kadardır diye sormaya cesaret bile edemedim. Şu an bantlayarak kullanıyorum. SONUÇ: KENDİNİZE ADAM GİBİ KALİTELİ BİR MAKİNE ALIN. "UCUZDUR VARDIR İLLETİ, PAHALIDIR VARDIR HİKMETİ" UNUTMAYIN.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2017
    Dört Yıldız

    Ürün 2 günde elime ulaştı.Deneme şansı buldum fiyatına göre oldukça başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    vücut için alınmaz

    ürünü saç için değilde vücut kıllarında kullanmak için almıştım. ama hassas bölgelerde ve koltuk altında alet resmen cildi tahriş ediyor kesinlikle kullanılmaz. bu niyetle almayı düşünen varsa aman! Saç için bilmem. birde makine çok gürültülü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2017
    Çok amaçlı.

    Üründen satın aldım saç traşı da yapar sakal traşıda. Inceltme ozelligi ile taraksiz kullanimda sunmasi guzel. Calisma sesi yuksek degil. Kaliteli urun. Tesekkurler sinbo ve hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat cok iyi. Ilk izlenimler de normal yani, bir sorun yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2017
    Sinboya güven.

    Güzel ürün.İş görür saç için alınabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SHC-4345 Saç Kesme Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SHC-4345 Saç Kesme Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat