Raks RK-067 Saç Kesme Makinesi Yorumları

Raks RK-067 Saç Kesme Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesmiyor!

    İki tane birden sipariş verdim, biraz fevri davrandım. Birini arkadaşıma almıştım, ikimizde beğenmedik, bıçakları kalitesiz iyi kesmiyor, cildi tahriş ediyor, kişisel ürün olduğu için iade kabul ediceklerini sanmıyorum. Burun kılları için aparatı ve yanak tüylerini alma aparatı için alınabilir ama bu fiyata çokda kaliteli birşey beklemeyin tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2018
    tavsiye etmiyorum

    kullanışlı bir makina değil, çok ses çıkartıyor, fiyatı düşük diye sipariş vermiştim ama bu fiyatı bile karşılayacak bir ürün değil. bıçakları cildi tahriş ediyor. memnun kalmadım. tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2016
    başarısız

    Beğenmedim. Paketi açtığım için de iade edilmez sanırım. Ayrıca dikkatli kullanılmazsa bıçakları kesebiliyor. Şimdi atsan atılmaz satsan satılmaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Raks RK-067 Saç Kesme Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Raks RK-067 Saç Kesme Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat