Moser 1400-0050 Saç Kesme Makinesi Yorumları

Moser 1400-0050 Saç Kesme Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(1641 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    TAVSİYE EDERİM

    KULLANIMI ÇOK RAHAT VE UZUN ÖMÜRLÜ. KALİTE VE ESTETİĞİN BİRLEŞTİĞİ CİHAZ. SAÇ VE SAKAL KESİMİNDE KULLANILABİLİR. BEN ÇOK BEĞENDİM. SİZLEREDE TAVSİYE EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla
    Evladiyelik...

    Makineyi yaklaşık 1,5 yıl önce aldım. En önemli avantajı, evladiyelik bir makine olması. Yere düşürmedikçe kolay kolay bir şey olmaz gibi duruyor. İçinden birkaç boy tarağı, fırçası yağı vs. çıkıyor. Bu konuda da ihtiyacı karşılıyor. Dezavantajları, biraz ağır olması, şarjlı olmaması ve bana göre en kısa kesim ölçüsünün çok düşük olmaması. Kirli sakal bırakanlar için gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Orijinal

    Moser ve Wahl marka makina alacaksanız ve de özellikle Moser 1400, satıcının Fonex olduğundan emin olun. Piyasa 1400'lerin sahteleriyle dolu. 20 Lira ucuza alayım derken sahte makina almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KULLANIŞLI

    Saçını kısa kesenler için tam ideal. Berbere gitmenize gerek kalmıyor. Bir iki kullanış dan sonra tam olarak alışırsınız. Fazla yağlamaya gerek yok. Haftada bir veya iki haftada bir bir damla yağ yeterli. Çok sağlam bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün Sağlam, Teslimat Süresi Çok İyi

    Ürünü daha önce de kullanıyordum. Evde kullanım için ideal ve çok sağlam. Teslimat da 2 günde yapıldı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    kocama aldım. çok kaliteli çıktı. berberlerin kullandığı ürünmüş, kutunun içinden makine yağı bile çıkıyor, gerçi içinden sık tarak çıksaydı daha iyi olurdu ama yine de çok güzel, herkes alsın, kocalar berbere gitmesin :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    kedi köpek traşı için mükemmel

    Evde bir kedim var ve tüylerini başka bir marka traş makinasıyla sözde kestiğimi sanıyordum:) bu makinayı alıp ilk denediğimde resmen kedimin postunu çıkardı :) gözlerime inanamadım. ne takılma ne kesememe gibi problem yaşadım. tüy yumağı kedimi 15 dakikada süper kesti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İkinciyi alıyorum

    Geçen yıl bir tane almıştım. Kayınpederime vermiştim saç traşı için kullanıyor ve çok memnun.Eşim kirli sakal seviyor o nedenle bir tane de kendim için alıyorum tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HER ZAMAN MOSER...

    Çok iyi bir ürün. Haftada en az 2 kez kullanıyorum, hiç sorunu yok. Yalnız temizliğini ve yağlamasını ihmal etmeyin. Yılda bir kez de vidalarını açarak tam bir temizlik yapılmasında da fayda var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    rakiplerine göre hem daha iyi kesiyor hem de daha ucuz. kirli sakal için ideal. kendimi kaptırıp saçlarımı da kesiyodum. kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok kaliteli

    çok kaliteli bir ürün ancak bende sadece bir kesme ucu çıktı diğer uzunluk ayarları yok 4-18 mm dediler ama sadece bir tane vardı belkide o uc bu görevi yapıyordur kaliteli alman malı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    şahane bir ürün

    Saçlarımı yıllardır kazıtmak için berberlere yaptığım yatırıma üzülmeme sebep oldu bu cihaz. Kendi kendime en fazla 10 dakika içinde saçımı kesebiliyorum. Ayrıca haftada 1-2 kez sakal traşı olan birisi olarak, jilet öncesinde sakalı kısaltmak için de çok kullanışlı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    pratik, işlevsel ve ücretine değer

    yedeğini bile almayı düşünüyorum, o denli :) gayet keskin, hızlı ve pratik, üstelik bu fiyata almaya değer, tavsiye ederim, bir yakınım yıllardır kullanıyordu, görünce şaşırdım ve hemen aldım...

  • HepsiB. aracılığıyla
    kesimi harika

    Bu makineyi üç ay önce falan aldım.Kesimi gayet güzel, Bıçagı çok güzel kesiyor.Bu ürünü kendi evimde kullanıyorum. profosyonel berberlerin de tercih ettiği bir üründür. ihtiyacı olan herkese bu markayı tavsiye ederim, fiyatı da gayet uygundur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    MOSER adı belli..

    Berberlerin kullandığı ürün olduğu için daha fazla bir şey yazmaya gerek yok sanırım..Ömürlük bir cihaz..Beanim sakallarım sert ve kalın ama buna rağmen hiç zorluk yaşamadan ve sakalarımı çekmerden kolaylıkla kirli sakal tıraş oluyorum..Tavsiye edirmmFiyatı da bence uygun..Teşekürler hepsiburada..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ucreti oldukca iyi

    Diger ucuz urunlerden farki markasi ve kalitesi fiyati ucuz markalarin iki kati fakat islevi ve kalitesi bu farki ortadan kaldiriyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    moser kalitesi

    bu üründen 2 adet aldım moser kalitesini bildigim için sıkıntı yaşamadım.ÇOK memnunum birden fazla kişi kullanıyoz. hepsi burada dan herzaman memnun kaldım.alışverişede deavam etcem

  • HepsiB. aracılığıyla
    kutu içeriği

    Arkadaşlar ben bu makineyi sipariş ettim ama kutu içeriğini incelemeden almışım tarak makas hatta kendi numaralı taraklarını bile sonradan tedarik etmek için uğraştım o yüzden kutu içeriğini iyi inceleyiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    GERÇEKTEN MÜKEMMEL

    ÜRÜN GERÇEK ANLAMDA PROFOSYENEL ANLAMDA DİZAYN EDİLMİŞ.... ÜRÜN ELİME GEÇİNCE KONTROL DE BULUNDUM EMİN OLUN ÇOK KALİTELİ VE EN ÖNEMLİSİ SESSİZ... TEŞEKKÜRLER

  • HepsiB. aracılığıyla
    Köpek traşı

    Cihazı oldukça Uzun ve sık tüylü köpeğimi traş etmek için aldım.Gayet kolay traş edebildim.Köpek traşı için kullanmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Yalnız kesmek istediğiniz boyu ayarlamak için olan parçası tek ve onu kullanamadım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Moser 1400-0050 Saç Kesme Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Moser 1400-0050 Saç Kesme Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat