Moser 1884 Li+Pro Saç Kesme Makinesi Yorumları

Moser 1884 Li+Pro Saç Kesme Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    EVLADİYELİK ÜRÜN

    Ürün her anlamda ismi gibi profesyonel kozmetik yapısından işlevselliğine ,güçlü motorundan hızlı şarj ve en önemlisi yeni pil teknolojisi ile rakipsiz bir ürün saç kesmenin yanısıra sakal kesme, düzeltme de çok rahat ve düzgün bir şekilde yapılıyor bir kere alınıp yıllarca aynı performansı ancak bu tip pro cihazlarda bulabilirsiniz.Alman ve Japon mühendisliği kendini her alanda ispatlamıştır hangi ülkenin malını alırsanız alın memnuniyet garantilidir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Moser 1884 li-pro

    Bu traş makinasi tam profesyonel herşeyiyle harika kesinlikle tavsiye ederim . zaten bu yüzden ismi var bu işlerle ilgilenenler ismini tanırlar.kenarda dururken her an arka arkaya dört kişiyi traş etmeye hazır bir alet.

  • HepsiB. aracılığıyla
    teknoloji harikası

    moser saç makinesi araştırarak aldım bugün sipariş verdim paranın vereceğini inanıyorum pahalı ama olsun sağlam olsun bakacağız nasıl makina teşekkürler firmaya teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    on nmr

    ürünü burdan aldım. orjinal hiç şüpheniz olmasın. tam dolu şarj ile 3 defa saçımı kestim toplamda 75 dk geçti hala bir çizgi şarj duruyor. alanı öldüreceği kesin. torunlarınız bile kullanır

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2017
    MAKINA SÜPER *****

    Ürünü 2016 mart ayında 450 tl e aldım.izmir gıda çarşısında bulunan berber malzemesi satılan dükkandan. Gogus kili,ense kili farketmiyor hepsine jiletle alinmis gibi temizliyor ne de olsa alman mali 1yildir berber parası vermiyorum 15 tl cepte zaten parasını fazlasıyla çıkardı. Makina süper sarji mükemmel. Kullanmasina bilmeyen abuk subuk yorum yazanlarada guluyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2017
    çok çok çok üzgünüm çok üzgünüm

    benim için tam bir Hayal Kırıklığı makineyi çok çok fazla çok fazla yağlama yapmazsan makine aşırı sesli çalışıyor yağlardan her tarafın ve saçın yağ oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    Beş Yıldız

    Harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2016
    güzel ürün

    gayet güzel ve hafif ürün tavsiye derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2016
    Mükemmel

    Yıllardır saçımı sakalımı kendim keserim ama sürekli makine değiştirmek zorunda kalıyordum, birinin motoru bozulur, birinin tarağı kırılır, birinin tarağı yerinden oynadığı için sakalı/saçı bi uzun bi kısa keser, kaç kez yarıda kaldığını hatırlatırım. Bu ürünü aldım, 2 aydır kullanıyorum, inanılmaz! hem daha sessiz, şarjı çok daha uzun. bıçakları öyle iyi ki hem saç hem sakal tıraş sürem yarıya indi. azıcık tuzlu ama hakkını verecek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2016
    GÜZEL BİR ÜRÜN

    Saç kesme kalitesini yazmaya gerek yok.Sakal için; jiletle tıraş olduktan sonra 2-3 gün içinde çıkan sakal kadar kesim yapabiliyor. Kirli sakal sevenler memnun kalır. Ürün kullanımı açısından çok rahattır. Şarjı uzun süre gidiyor. Ürünü düşürmediğiniz ve düzenli bakımını yaptığınız sürece ömürlüktür.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Moser 1884 Li+Pro Saç Kesme Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Moser 1884 Li+Pro Saç Kesme Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat