Milk Shake Glistening 50 ml Argan Bakım Yağı Yorumları

Milk Shake Glistening 50 ml Argan Bakım Yağı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel keşke daha uygun olsa fiyati

  • Trendyol aracılığıyla, 10.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    mükemmel harika tam 2 sise bitirdim yanmış kuru berbat saçlarımı düzeltti.. En iyi maskelerden bile daha iyi sonuç veriyor

  • Trendyol aracılığıyla, 07.12.2020

    Ürün bildiğim daha önce kullandığım ve çok memnun kaldığım bir ürün. Ürünün fiyatı son bir yıl içinde üç beş kat arttı çok ilginç olarak. Neden böylesi müthiş bir artış oldu merak ediyorum. Bir de satıcı firma, ürünü ne zaman kargolarsınız diye sorduğum soruya trendyolda kargolama zamanı var ona göre yollarız diye cevap yazdı. Halbuki bu verilen tarihler opsiyonel ve firmalar istedikleri zaman ürünleri kargoya verebiliyorlar. Firmanın bu tarih dayatması çok saçma ve keyfi geldi.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.05.2020

    Devamlı bu ürünü kullanıyorum. Saçları besliyor. Tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 29.04.2020

    Saçlarım yumuşacık ve mis gibi kokuyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Milk Shake Glistening 50 ml Argan Bakım Yağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Milk Shake Glistening 50 ml Argan Bakım Yağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat