LG 43UH610N LED TV Yorumları

LG 43UH610N LED TV yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    biraz pismanim

    eski lg televizyonum kadar ozelligi yok 4k goruntu olanda guzel ama hd guzel degil soyleyeyim

  • NI1 aracılığıyla, 24.02.2017
    canlı

    özelliklerine göre uygun fiyat

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2017
    çok başarılı...

    ürün geldi gayet iyi.. görüntü, net bağlantısı mükemmel.kanal geçişleri hızlı. ben "N" modelini tercih ettim yani uydu alıcısı olmayanı çünkü daha hızlı. uydu alıcılı olandan kanal silemiyorsunuz o sebep dolayısıyla uydu alıcısız olan daha hızlı gibi yani tavsiye ederim. karasal yayın var yok yazıyorlar karasal yayına gerek yok zaten.bu paraya iyi kalite..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2017
    4 4 lük hizmet ve kalite

    Görüntü kalitesi gayet güzel. Trt4k yayınını açmadı ama ps4 4k uyumlu oyunlarda denedim görüntü gerçekten güzel. Dikkat edilmesi gereken husus ise televizyon değil uhdtv Monitör olarak geçiyor. ürün tanımında gözden kaçırılabilir. Tedarikçi firma düzgün paketleme yapmış kargo siprarişin ertesi sabahı kapıya kadar teslim etti. Lg servisteki arkadaşlar çok dikkatli ve işini iyi yapıyorlar. Hepsibuarada başta olmak üzere bütün aracılara teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    Dört Yıldız

    şimdilik çok memnunuz. görüntü kalitesi, arayüz vs çok iyi. sadece hdmi üzerinden kullandığımız için karasal yayın yokmuş varmış çok aramadık. bluray, ps4, teledünya, youtube gayet güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 26.01.2017
    ÜRÜN HARİKA

    ÜRÜNLE İLGİLİ ŞÜPHEM VARDI ANCAK SATICININ İLGİSİ ALAKASI VE BENİMLE ANINDA İLETİŞİMİ GEÇİP BENİ AYDINLATMASI GERÇEKTEN ETKİLEYİCİYDİ KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM KARGOLAMA SÜRECİ ÜRÜNÜN EKSİKSİZ SAĞLAM GELMESİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

  • NI1 aracılığıyla, 25.01.2017
    Ellerinize saglik

    Ürün mükemmel inanılmaz hızlı kargo teşekkür ediyorum kalite ve düzgün ticaretten dolayi güvenle alışveriş yapabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2017
    mü kem mel

    tek kelime ile bu paraya mükemmel bi tv.uydu alıcı olmaması daha iyi bence yarın uyduda bi sıkıntı cıktığında ki dahili uydulu tvlerde cok cıkıyor,kaldırıp bütün tvyi servise götürmek gerekiyor.böyle ise sök uyduyu tak yenisini.harici hd uydu alıcı taktım müthiş görüntü kalitesi alıyorım.smart uygulaması ayrı bi güzel.yine diyorum bu paraya cok iyi.tawsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2017
    Beş Yıldız

    görüntü şahane. wireless özelliği var. digitürk bağlattım görüntü muazzam gerçekten.kanallar arası geçiş çok seri.ses performansı çok iyi. 3 adet hdmi girişi ve 1 adet usb girişi var. tuner yok scart yok demişler şimdi karasal yayın izleyecekseniz gidin bir tüplü tv alın onla izleyin. scart girşinin devri mi kaldı? karasal yayının devri mi kaldı? full hd ile bunun görüntü kalitesi arasında dünyalar kadar fark var. Alırken ona göre düşünün...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017
    Super bi tv

    Super bir tv x box one S icin aldm on numara kaliteli turkcel tv baglattim guzel oldu uydu alicisina gerek yok teksekkurler urun super almanizi oneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2017
    Bu Fiyata bu kalite her yerde bulamayaağıız bir ürürn

    LG harika bir ürün tahmin edilen süreden erken geldi teşekkürler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    dikkat edin lütfen

    bu model 43uh610n modeli , yani bu modelde dahili uydu alıcısı ve karasal yayınlar için tuner bulunmuyor, sesli iletişim ve akıllı kumanda özellikleri desteklenmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2016
    Ne Beklediğiniz Önemli

    Ses, görüntü,internet çok güzel Tek eksiği hd uydu alıcısının olmaması Tavsiye ederim. TEŞEKKÜRLER LG

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    tuner yok

    tuner olmadigindan goruntu kalitesi iyi degil

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    gayet yeterli

    Teledünya ile kurulum yapıldı ve her şey çok güzel. İçinden hdmi kablsou çıkmıyor. Arayüz kullanımı çok kolay, kanallar ve geçişler gayet seri. Sesi oldukça yüksek .internet olarak sıkıntı yaşadığım tek konu logitech klavyemi tv nin ingilizce olarak görmesi bundan ötürü yazımda sorun yaşamam ama sanırım onunda bir ayarı vardır. Lg 1 gün sonra kadıköy bölgeye kurulumu yaptı. eğer dahili bir bağlantınız varsa ve öyle kullanacaksanız boş yere daha fazla para verip tunerli tv olanlarından almanıza gerek yok. Monitör ekran olarak da her türlü görevini icra ediyor. spotify için premimun üyelik istiyor free olarak kullanamıyorsunuz belki diğer ürünler de öyledir. ayrıca screen share özelliği mevcut.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    Çok güzel

    Bence alınabilecek En güzel televizyon LG Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2016
    Gayet Basarili

    ürün geldi teslimat ve kurulumda herhangi bir sorun yaşamadım. 1 aydır kullanıyorum istediğim her şey var ve hızı da çok iyi. uydu alıcısı olarak dsmart kullanıyorum harici uydular ile denemedim. youtube dan 4k videolar izlediğiniz zaman fark ortaya çıkıyor. gayet başarılı bir ürün tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Özelliklerine dikkat edin

    Özetlemek gerekirse; Girişler: HDMI (3 adet), USB (1 adet), Component Optik çıkış var. Uydu, anten ve scart girişi yok, 'tuner' yok. Uygun mu değil mi kullanım şekline göre degerlendirmek lazım

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2016

    Muhteşem kalitede UHD KEYFİ

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2016
    tesekkurler

    boyle firmalara can kurban tesekkur ediyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 43UH610N LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 43UH610N LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat