LG 55UH615V LED TV Yorumları

LG 55UH615V LED TV yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2018
    Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz

    Ürünü beğendim benim aldığım tv stokta kalmayınca bana bi üst modelini gönderdiler çok memnunum teşekkür ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2017
    Üç Yıldız

    Ürün çok güzel fakat HDR performansı maalesef yeterli değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2017
    süper lg

    2 3 ay tv arastirmasi yaptim yeni evim icin en son bu tvde karar kildim kargo bekledigimden cok cok erken geldi goruntu super trt 4 k yi cam gibi izliyorumm yeni evimde cok şık durdu servis ertesi gun gelip kurdu herkese tavsiye ederimmm....

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2017
    Harika, çekinmeden alabilirsiniz..

    Salon için aldım.. Görüntüsüne zaten diyecek yok Lg kalitesi, ses kalitesi muazzam.. Smart ve wifi özelliği çok iyi çalışıyor.. Ihtiyacınız varsa, bu fiyata kaçırmayın..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.07.2017

    Çözünürlük kalitesi oldukça iyi olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2017
    Tavsiye ederim

    Ürünü Lg ve hepsiburada markasına güvendiğim için, bir de fiyatını makuş bulduğum için bu siteden aldım. Kargo beklediğim kadar hızlı ve ürün iyi paketlenmişti. Ayrıca geldiği gün servisi aradım, kurulum yapıldı. Cihazın görüntü ve ses kalitesine diyecek yok. Hafıza sorınunu da usb bellekle çözdüm. 4 K tercihimden dolayı oldukça memnunum. Çünkü makul fiyatlı netflix aboneliğim sayesinde rüya gibi görüntü kalitesiyle çok sayıda dizi izleyebiliyorum. Ama her türlü hoparlör ile bluetooth ses bağlantısı yapılamıyor. Lg plus uygulaması ile telefonlarviçinv oldukça işe yarayan bir kumanda uygulaması yapmışlar ama bu uygulama malesef her zaman çalışmıyor. Bunun dışında lg kalitesine güvenin rahatça alın sorunsuz bir şekilde akıllı tv ve 4k keyfinş çıkarın diyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 12.06.2017
    İDEAL ÜRÜN

    Ürün geldi kurulumu gayet basit hd yayınlar çok güzel sesi on numara kanal geçişleri biraz yavaş okadar

  • NI1 aracılığıyla, 10.06.2017
    fiyat performans

    bu fiyata 4k kalitesini izlemek smart tv tadını çıkarmak benim için en önemlisi biss key olması çok güzel. ayrıca faydalı uygulamalar da olması ayrıca güzel. menü geçişleri güzel. hızlı bir cihaz şiddetle tavsiyemdir.

  • NI1 aracılığıyla, 09.06.2017
    KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM

    ALLAH RAZI OLSUN GERCEKTEN ÇOK KALİTELİ BİR TELEVİZYON BU FİYATA EN İYİSİ MARKALARA ALDANMAYİN KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM KARGODA HİZLİYDİ

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2017
    ürün başarılı

    ürün gerçekten güzel. inceliği tatmin edici. kanal geçişleri çok yavaş değil bundan hızlısı da yoktur heralde. internetteki videoları hemen açıyor. youtube çok hızlı. ekran görüntüsü çok güzel. trt 4k yı izleyebiliyorum. sesi gayet başarılı. duvara asacaksanız askı aparatını kendiniz almanız gerekiyor. servis ücretsiz olarak montajını yaptı. tv yi duvara monte ettirecekseniz eğer, 1 tane usb çoklayıcı en az 60 cm kablolu olanlardan, bir adet hdmı kablo alırsanız duvara asmadan takarsanız iyi olur. duvarda iken bu girişlere el uzanmıyor. wifi aracılığı ile programını indirerek telefonu kumanda gibi kullanabiliyorsunuz. tek eksi yanı kumandası küçük. tuşlar çok kaliteli değil. lg daha şık ve kalite kumanda yapabilirdi. ama bu sorun bütün tv lerde var hemen hemen bütün tv lerin kumanda tasarımları tam bir fiyasko. ben ürünü kampanyada iken 3000 tl ye almıştım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2017
    Ürün son derece güzel

    Lg bu konuda başarılı tedarikçi hızlı ve hatasız gönderdi

  • Media Markt aracılığıyla, 11.05.2017
    5 para etmez

    Dezavantajlar : Akıllı kumanda yok , Görüntü kalitesi çok kötü , Kesinlikle almayın
    Ürün özelliklerine bakıldığında daha üst modellerden farkı yok gibi. Ama eve geldi kuruldu. Berbat ötesi canlı renk diye birsey yok. 4 k sözde kalmış. Kumandası ise kabus ötesi. Yüzler cok karanlık cıkıyor. En parlak ayarında bile görüntü kalitesi çok kötü ve cok üz günüm aldıgıma. Asla ama asla bu tv almayınız. Paranız a yazık. Digitürk hd kullanmama rağmen görüntü eski lcd tv m ile aynı

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2017
    Beş Yıldız

    Ürün çok iyi akıllı kumanda gelmiyor üstünde ama uygulama indirin telefona süper oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2017
    Beş Yıldız

    Tahmin ettiğim gibi ürün mükemmel.3.gün teslim aldım.Hepsiburada ya güvenim tam.Daha önceki siparişlerimden de memnun kalmıştım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2017
    Beş Yıldız

    fazla söze gerek yok tv dünyasının üç liderinden bi tanesi lg zaten bu fiyata bu kalite kaçmaz hiçbir zaman pişman olmuycanız bir ürün görüntü kalitesiyle tasarımıyla lgnin servis hizmetiyle herşeyiyle memnun kalacağınız bir ürün kaçırmayın derim.

  • NI1 aracılığıyla, 21.04.2017
    Güzel ticaret:)

    Ürün kendi kolisinde gönderilmesine rağmen, hem kargo hem de mağaza gayet özenli ve ilgiliydi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    görüntü kalitesi güzel

    akıllı kuman da desteklemiyor ama lg plus telefonuna yüklerseniz işinizi görür tek dezavantajı 1 adet usb sı var ama güzel bi televizyon

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    Beş Yıldız

    Görüntü kalitesi çok iyi.

  • Media Markt aracılığıyla, 20.04.2017
    Görüntü kalitesi kötü

    Avantajlar : Son serilerde şık metal çerçeve tasarımı
    Dezavantajlar : Cansız solgun renkler
    Ürünün görüntü kalitesi parlak değil renkler solgun ayarları canlıya getirdiğinizde suratlar kıpkırmızı uh7xx veya uh8xx serilerinden almak için iade ettim. En azından onlarda multi hdr ve quantum color teknolojisi var. Akıllı Kumanda uyumlu değil ancak iostan lg remote indirilebiliyor, kullanması akıllı Kumandadan daha kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2017
    Fiyat / Performans

    -Görüntü kalitesi çok iyi ve kaliteli -IPS panelin hakkını vermişler, bu fiyata göre oldukça başarılı -İnce ve şık bir kasası var -Ses olukları sayesinde ses güzel dağılıyor, ama toz birikiyor arada bir silmek gerek -TRT 4K yayını sorunsuz ama sıkıcı (hep belgesel var) -Görüntüde yırtılma, dikey gölgeler vs olmuyor, oldukça akıcı -Akıllı kumanda yok, telefonunuza Lg TV Plus uygulamasını yükleyin akıllı kumandadan fazlası var -HEVC desteği var, sorunsuz her şeyi izleyebiliyorsunuz -Güncellemeleri yaptıktan sonra internetten film veya dizi izlerken 25 dk sonra hafıza doluyor, ben 64 GB flash bellek takarak bu sorunu çözdüm. Saatlerce izlesem de dolmuyor artık -1 adet USB girişi var, aynı anda birkaç USB bağlantısı yapamıyorsunuz, harddisk takmak için flash belleği çıkarmak zorundayım (gıcık bir durum)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 55UH615V LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 55UH615V LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat