LG 28MT48U-PZ LED TV Yorumları

LG 28MT48U-PZ LED TV yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 16.03.2017
    Süper

    Ürünün kalitesi harika. Ve media markt ta çok hızlılar. Çok teşekkür ediyorum. Çok memnunum

  • Media Markt aracılığıyla, 06.03.2017
    TV

    Eylül 2016 da aldım. Kumanda düzgün çalışmıyor. Program numarasını yazmadan değişim yaparken radyo programına geçiyor. Program değişiminde çoğunlukla görüntü gelmiyor. Birkaç kez giriş çıkıştan sonra program değişiyor. HD olmayan yayınlarla diğer yayın arasında büyük farklılıklar oluyor. Velhasıl hiç memnun değilim. 75 yaşında olmasam sırtlanıp yollara düşeceğim ama onu yapacak gücü kendimde bulamadığım için şimdilik bekliyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.01.2017
    5 yidizi hak ediyor

    Super kalite beklentimin ustunde bir tv iyi fiyat media markt tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2016
    Güzel ürün

    Ürün hepsiburada'nın vaadettiği günde kargoya verilmedi. 5 günde elime ulaştı. Bunun dışında ürün gayet iyi, sesi görüntüsü ideal seviyede. TV'nin ilk kurulum ayarları kolay bir şekilde yapılabiliyor ama kanal ayarlarken tecrübesizlikten biraz zorlandım, araştırarak kanalları da ayarladım. Mutfak için almıştım, kurduk sorunsuz kullanmaya başladık, ama sanki 24 inç daha iyi olurmuş, ortalama ölçülerde bir mutfak için bu biraz büyük. Oturma odası için daha ideal ölçülerde diyebilirim. Yine de sipariş vermeden önce bir mağazadan ölçülere bakarak seçiminizi yaparsınız, belki bu da size uygun gelebilir. Son olarak ürün resimlerinde TV'nin arkasını gösteren fotoğraf ile bana gelen farklı. Bendeki daha sade bir görünümde. Resimde RCA girişleri denen renkli soketler görünüyor ancak bende bunlar yok. HDMI, Scart girişi, güç girişi ve yanda USB girişi mevcut.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 28MT48U-PZ LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 28MT48U-PZ LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat