Vestel 24HA5100 LED TV Yorumları

Vestel 24HA5100 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(425 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 27.10.2021
    sevdim ben bu satıcı firmayı

    Pazar akşam sipariş pazartesi kargo salı öğlen elime ulaştı mağaza iletişimi mükemmel,ürün birebir aynı,paketleme özenli e daha ne olsun teşekkür ederim sizlere👏👏👏

  • NI1 aracılığıyla, 21.10.2021

    Boyutu istediğim gibi. Ayak çıkmadı, zaten açıklamada belirtmişler. Güzel bir duvara montaj aparatı var, o da benim işimi gördü zaten. Arıza çıkar diye düşünmüştüm ama sapasağlam. Firmaya teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 28.09.2021
    Anlatıldığı gibi

    Ürün korunaklı bir şekilde sağlam geldi anlatıldığı gibi bir sorun yok

  • NI1 aracılığıyla, 20.08.2021
    Vestel

    Vestel elektronik de bana göre bir numara vestel'den başka televizyon tanımam elektronikte Türkiye'nin harikası

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2018
    FHD iyi TV

    FHD olarak bu boyutta çok iyi bir TV..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2017
    Güzel

    Satın aldıktan beş gün sonra fiyatı 24 TL indirildi, sağlık olsun. (= Televizyona gelirsek; görüntü kalitesi, kontrast ve renkler çok iyi. Ölü nokta (piksel) yok. Ses kalitesi orta; el ile ekolayzır ayarı yapılabiliyor. Kanal geçişleri SD altı çözünürlükte yarım saniye, SD çözünürlükte 1 saniye (ya da biraz daha az), HD çözünürlükte 2 (bazen 3) saniye sürüyor. Menüler Türkçe, kurulumu çok basit, kullanma klavuzunun poşetini açmadım bile... Kanal listesi için internette "Vestel kanal listesi 2017" diye arama yaparak ulaştığım sayfadan "sdx" uzantılı dosyayı USB disk ile TV'ye yükleyip 15 dakika içinde tamamen kullanıabilir hale getirdim. Ayrıca yazılım aracılığı ile kanal listesini istediğiniz gibi bilgisayar üzerinden düzenleyebiliyorsunuz (bu saatten sonra artık televizyonlarda bu yapılabilmeli). Harici disk ile türe göre medya aratmak diskin kapasitesine göre uzayabiliyor, tüm medyalar seçeneğinden devam ederseniz arama yapmadan normal bir şekilde diske göz atabilirsiniz. Yazılım güncellemesini uydu üzerinden kontrol edip yükleyebiliyor (gördüğüm kadarıyla, henüz yeni yazılım yok, şu an güncel diyor). Çocuklar için kumandanın pil kapağı vidalanabiliyor, vidalamadan da bildiğiniz gibi tırnakla kapanabiliyor. Piller kaliteli bir markadan seçilmiş, bunlar bana göre küçük ama önemli detaylar. Kumanda sensörü için sol alt köşede çok küçük bir çıkıntı var. Kayda değer birşey değil, her tarafını didik didik ettikten sonra takcak bir tek onu buldum sanırım. 2 HDMI, 1 Scart, 1 Video - Stereo Audio (eski Vcd oynatıcılarda olan), 1 Pc (analog), 1 Usb girişi, bir de 3,5 mm stereo kulaklık çıkışı var. An itibarı ile bu fiyata alınabilecek en iyi ürün diye düşünüyorum, hiç tereddüt etmeyin. Unutmadan; kargo ben dışarıdayken geldiğinden şubeye geri dönmüş, şube ile paketi ertesi gün teslim almak üzere mutabık olduk, arkasından bir saat kadar sonra mağaza yetkilisi telefon edip kargonun teslim edilemediğini haber verdi, ilgisi için satıcı firmaya da teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2017
    tavsiye etmiyorum

    kanal değiştirme, açılma ve kapanma hızları çok yavaş. Ya alın harici uydu takın yada koca kumandayla uğraşın bu devirde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2017
    Kolay kurulum

    Ürün güzel, benim tercihim marka değil de dahili uydu alıcılı olmasıydı, bu fiyata da bu özelliği Vestel yerine getirdiği için tercih ettim. Ayrıca kanalların kurulumu kolay. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 12.06.2017
    tavsiye ederim arkadaşlar

    Ürün ve magazayı tavsiye ederim arkadaşlar

  • NI1 aracılığıyla, 09.06.2017
    FULL HD DEĞİL, HD READY TV'DİR.

    Ürünü FULL HD olduğu için aldım, malesef beğenmedim

  • NI1 aracılığıyla, 03.06.2017
    Tavsiye ederim, mutfak için 10 numara 5 yıldız

    Kanal geçişleri fena değil, olumsuz bir durumu yok. Televizyonu sevdim :-) Teşekkürler bu arada plastik sabit askı aparatıda çıktı içinden. Kumanda kaliteli, pilleri kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2017
    memnun kalirsiniz

    herseyiyle kendi sikletinde başarılı bir tv. alıcısının içind e olması büyük avantaj.

  • NI1 aracılığıyla, 17.04.2017
    sıkıntı yok

    *****************************************************************

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2017
    Vestel 24 tv.

    Ürün anlatıldığı gibi,kargo sorunsuz, hızlı teslimat... teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2017
    VESTEL FARKI

    Marka güzel. Kargo, paketleme güzel. Görüntü kalitesi güzel. Kanal geçişleri seri. Sesi güzel. Fiyat güzel. Daha ne olsun ?? ihtiyaçlarınız bu yönde bir televizyon ise kesinlikle kaçırmayın derim. Ben yorumlara bakarak aldım iyiki de almışım diyorum. pişman olmadım. VESTEL şaşırtmadı. Kurulumu basit kendiniz kurabilirsiniz ben şahsen kendim kurdum. Kanal ayarlamak için internette bakabilirsiniz 5 ile 10 dk kanallar otomatik yükleniyor. Emeği geçenlere teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2017
    teslimat hızlı değil,çok hızlı.ürün süper

    hızlı ve güneliri mağaza tesekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2017
    SIKINTI YOK

    **********************************************************

  • NI1 aracılığıyla, 06.04.2017
    sıkıntı yokkk

    **************************************************************

  • NI1 aracılığıyla, 06.04.2017
    TV Gayet Başarılı

    TV Gayet Başarılı. Uydu Kanalları sorunsuz buldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2017
    Beş Yıldız

    ÜRÜN ÇOK İYİ KANALLARI İNTERNETTEN İNDİRDİM SIRALI BİR ŞEKİLDE GAYET GÜZEL

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 24HA5100 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 24HA5100 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat