Vestel 43FA8500 LED TV Yorumları

Vestel 43FA8500 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(145 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 02.05.2020
    Neye Niyet Neye Kısmet!

    Ürün kalitesi olarak plastik kısımları için çok kaliteli diyemem, görüntü kalitesi de bu ekran için idare eder. Kaçırılmayacak bir ürün değil bence. Ancak bu ekran boyutunda çok fazla alternatif de yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2017
    Bu fiyata ancak bu kadar.

    Kanal geçişleri yavaş. Ses seviyesi düşük. Görüntü güzel. Bu fiyata ancak bu kadar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2017
    Hiç düşünmeden alın ben ikincisini aldım

    1,5 yıl önce bu tv yi almıştım. İkincisini sipariş verdim ve sorunsuz elime ulaştı. Yanyana görüntüsünü başka tv lerle karşılaştırma imkanı buldum. Philipsten samsungtan daha iyi Lg paneli zaten. 3D özelliği şaşılacak derecede iyi içerisinde 4 tane 3d gözlük çıkıyor. Sinema salonlarından 3 tl ye aldığınız gözlüklerle birebir uyumlu :) biz 10 kişi rahatlıkla izleyebiliyoruz. Çift ekran özelliğide güzel ama gereksiz bunun için 2 uydu veya 1 uydu bir kablolu yayın gerekiyor ve de ses için kulaklık takmalısınız. Wifi başarılı smart özellikleri yavaş zaten gerekte yok youtube yeterli bence ve gayet güzel. Telefondan tv ye ekran yansıtma özelliğide güzel bayakullanıyorum. Fiyat performans olarak bu tv çok iyi 1,5 sene öncede aynı fiyata almıştım :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2017
    BU PARAYA DAHA İYİSİNİ BULURSANIZ BANA DA HABER VERİN..

    Öncelikle paketleme ve kargo çok iyi.. Ürün 2 gün içinde elime geçti. Tv için söylenecek çok birşey yok.. Arkadaşlar yeterince övmüşler. Fiyatına göre gayet hoş. Görüntü kalitesi çok iyi.. 3D gayet iyi, 2D den 3D ye dönüştürme fena değil. Herkesin şikayet ettiği smart özelliği yabancı markalardan çok da kalitesiz değil. Sonuçta ödediğiniz para belli.. Sonuç olarak ben pek bi beğendim.. Tavsiye edermiyim? Bütçesi benim kadar kısıtlı olan arkadaşlara tavsiye ederim..

  • NI1 aracılığıyla, 01.10.2017
    vestel harika

    fazladan para vermeye gerek yok güzel televizyon

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2017
    güzel ürün

    burada gördüm alacaktım ama araştırırken ürünün stoğu bitti. gidip bizzat vestelden aldım. gerçekten güzel bir tv. çift ekran özelliğini denemedim ancak 3d özelliğini youtube den açtığım birkaç video ile test ettim fena değil. ürünün görüntü kalitesi ve ses kalitesi güzel. dahili wifi si ile internet kullanımıda rahat. kendi içindeki browser ile internetten hemen hemen her siteye giriliyor. 4 tane 3 boyut gözlüğü çıkması iyi oldu. vestel aldığım gün getirip kurdu. dahili uydu alıcısı ile kanal aramak çok kolay. tavsiye ederim. ayrıca play stor da ki vestel uygulamasını indirip televizyonu sesli olarak veya telefonunuz üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. kumanda kaybolsa bozulsa veya pili bitse bile idare edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2017
    Super

    Bence Harika Aldim interneti ve 3d kalitesi hic fena degil telefonunuzdan bile baglanarak rahatlikla filim resim muzik dinleye biliyor izliyorsunuz tavsiye ederim. servis ucretsiz kurulum yapti

  • NI1 aracılığıyla, 10.07.2017
    Servis iyi Değil

    Ürün iyi Ama Servis duyarsız 3.Günde Kurulumunu Zor Zahmet Yaptırdım Birde Arıza Olursa Gerisini Siz Düşünün

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2017
    görüntü kalitesi harika

    düşünmeden alın derim tv harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat, performans, kalite her şey mükemmel fakat uygulama yüklenmiyor tek kusuru bu cihazın.

  • NI1 aracılığıyla, 26.04.2017
    Çok başarılı

    Ürün diğer markalara göre fiyat performans açısından oldukça iyi. Çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    vestel dedim

    bende tercihimi bu TV den yana kullandım inşallah pişman olmam

  • İnce Hesap aracılığıyla, 04.04.2017
    başarılı çift ekran

    vestelden bu kadarını beklemiyordum açıkcası almadan önce. kendi mağazasında denk gelip denedikten sonra emin olarak aldım. fiyatı diğer markalara göre daha iyi en azından. özellikle ben çift ekran uygulamasını çok başarılı buldum. severek kullanabileceğiniz bir televizyon.

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2017
    Ne kadar ekmek o kadar köfte

    Fiyatına göre iyi, yalnız, yeni alacaklara tavsiyem 4K olanını alsınlar. çünkü görüntü kalitesi biraz zayıf.

  • NI1 aracılığıyla, 01.04.2017
    ilgi alakasoz hepsi 100

    ürünü dedikleri gibi ayni gun kargoya verdiler ertesi gunde evime geldi firmayi aradigimda montaj icin siz hic yorulmayin biz buradan servisi yonlendirelim dediler ve ayni gun montaji da yaptilar ilgileri alakalari sozleri herseyi durust ve anlatildigi gibiydi tesekkur ederim 100👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2017
    Tv Harika

    Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum görüntü kalitesi ses düzeyi görünümü 3D özelliği ve smart özelliği gerçekten güzel. Tek kusuru kanal geçişleri biraz yavaş ama artık tüm tvlerde kanal geçişleri yavaşladı. Hiç düşünmeden alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2017
    Üç Yıldız

    herşey beklenildiği gibi,renkler,ekran,ses,vs.eksikler şöyle her formatta videoyu çalıştırmıyor örneğin flasbek ile attıgım 1080p filmlerin bazılarının sesi çıkmıyor bu da sanıyorum tv de yüklü olan playerden ayrıca bir türlü uygulama yükleyemedim var mı yok mu bilmiyorum ama sanıyorum uygulama yüklenmiyor madii olarak gücü yetenler için efsane ama paranız varsa samsung ve diğerleri tavsiyem...

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.03.2017

    2 hafta oldu televizyonu kullanmaya başlayalı. çok araştırarak aldım bu yüzden özelliklerini iyice öğrenmiştim. 3 tane hdmi girişi var bu yüzden iki de bir playstationu çekmeme gerek kalmıyor. wifi oldukça hızlı bağlantı sağlıyor. usbden tüm attığım video formatlarını çalıştırdı şimdillik. 3D görüntü denedim onda da bir sorun çıkmadı. kendi gözlüklerini oldukça beğendim ben. vestelden beklediğimden daha iyi sonuçlar aldım diyebilirim kısacası. smart özelliğinde sadece youtube açıyorsanız kullanışlı oluyor bunun haricinde de kullanacaksanız biraz yavaş kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    Vestelin en iyi televizyonu

    Mükemmel bir cihaz, yabancı markaları kıskandıracak bir tv bence. 4k olanını alacaktım ama yayın olmadığından gerek duymadım. iyiki de bu tvyi aldım çünkü içi dışı harika. 3D özelliği çok çok iyi, çift ekranı denemedim ama bu tvde muhakkak iyidir. kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 28.03.2017
    VESTEL ALIN

    ürün gercekten cok güzel ve cok şık herkese tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 43FA8500 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 43FA8500 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat