Vestel 42FA8200 LED TV Yorumları

Vestel 42FA8200 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2016
    görüntü ve ses kalitesi tatmin edici.

    yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. görüntü ve ses kalitesi tatmin edici. ilk kurulumu kendiniz yapabiliyorsunuz. elektrik tüketimi bence normal.bir çok medya ozelliği var. laptoptan hdmi ile net görüntü aktarılabiliyor. cep telefonundan otomatik yutuba bağlanabiliyorsunuz. smartı güzel ama interneti daha da geliştirilmesi lazım diye düşünüyorum.tek problemi kanaldan kanala geçerken bazen donuyor.servis çağırdım güncelleme yaptılar ama düzelmedi.bunun dışında bir problem yasamadım. 3d si de var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2016
    beklentimin üzerinde performans!!

    hiç düşünmeyin alın bu tv yi okadar!

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2016
    çok iyi

    ürünü çok beğendim fiyatıda çok iyi....

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2016
    guzel urun

    alip almamakta tereddutte kalmisdim...ama aldim cok guzel ve kaliteli urun.iyiki almisim isdediklerimi fazlasiyla karsiliyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2016
    GURURLA YERLİ

    ben tv yi alalı 6 ay kadar oldu gercekten cok güzel dolu ve yeterli bi smart tv diğer markalara ucuk fiyatlar vermeyin tv fazlasyla tatmin edici ve fiyat makul ben 1450 ye almstm simdi 1600 lere gelmis zaman kaybetme alacaksan

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2016
    BİLGİLENDİRME

    TV NİN ÖZELLİKLERİNE GÖRE DİĞER MARKALARDA AYNI VEYA DAHA DÜŞÜK ÖZELLİKLERDE OLAN ÜRÜNLERLE KARŞILAŞTIRDIĞIMDA BU ÜRÜN DAHA HESAPLIYA GELDİ BANA VE TERCİH ETTİM. KANALDAN KANALA GEÇİŞTE ÇOK AZ BİR BEKLEME OLMASINA RAĞMEN ÜRÜNDEN ÇOK MEMNUN KALDIM.ARKADAŞLAR DİĞER ÜRÜNLERE SIRF İSMİNDEN DOLAYI DAHA FAZLA ÜCRET ÖDEMEYİN BOŞ YERE.GÖRÜNTÜ KALİTESİ,HIZI GAYET GÜZEL.HATTA EKRANI BİRAZDAHA BÜYÜK ALSAYMIŞIM DAHA İYİ OLACAKMIŞ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2015
    Yerli malı yurdun malı

    Yorumlara bakarak aldım , güzel ürün ,bir arkadaş geciçlerde 2-3 saniye bekliyorsun demiş doğru söylüyor ama hd yayınlarda kaliteden dolayı gecişlerde 2-3 saniye bekleniyormuş normal HD siz yayınlarda geçişler hızlı diyebilirim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2015
    Arıza

    Ürünü mağazadan satın aldım 1 ayı dolmadan arıza verdi şu an serviste ( birkaç gündür ) akıbeti hakkında bende bilgi alamadım. Alacak arkadaşlar iyi incelesin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2015
    Gayet iyi.

    Kurulum yapıldıktan hemen sonra Usb flash bellek üzerinden film izledim. Flash belleği takar takmaz bellek algılandı. Flash içindeki Klasörler arasında dolaşma hızı çok iyi. Filmi yükleme hızı çok iyi. Filmi ileri geri sarma hızı iyi. Ses düzeyi gayet iyi. Ekran netliği 100 üzerinden 90 . Kablosuz ağ üzerinden internete bağlanması da çok iyi. Fiyatına da siz karar verin. Bütçeme uygun her şeyi olan televizyon bu. Secim sizin. Teşekkürler Vestel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2015
    TESLİMAT HIZI

    Ürün siparişini 26 Ekim saat 16:00 da verdim ürün ertesi gün 12:00 de elime ulaştı. henüz kullanmaya başlayamadım ama ürün teslimat hızına hayran kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2015
    hoparlör hariç çok iyi

    görüntü kalitesi çok iyi, smart tv özelliği tatmin edici derecede hızlı, 3d performansı harika ama hoparlör ise böyle bir ürüne yakışmamış. sinema ses sistemi bağlamama rağmen ses kartının yetersizliğinden dolayı aşırı yüksek ses performansı alamıyorsunuz. ama ses netliği de çok çok iyi. tvnin ayarları ise oldukça sade ve pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2015
    çok para vermeye gerek yok

    ürünü birkaç gündür kullanıyorum. ilk izlenimim şöyle: Artıları: -görüntü kalitesini beğendim. normal kanallar hd kanaldan çok farkı yok. -tasarım ince ve güzel. -çift ekran özelliği var. kırmızı ve beyaz iki gözlüğü var. (bunu kullanmak için harici hdmi girişli bir uyduya ihtiyaç var. yoksa işe yaramaz) -3d özelliği var ben iki gözlük beklerken 4 tane çıktı.diğer markaların çoğunda 2 gözlük çıkar. - tv ünitesine kurdum. sağa sola döndürme özelliği var beğendim. EKSİKLİKLERİ -kanal değiştirince 2-3 saniye sonra geçiyor. -kanal düzenleme menüsünü hiç beğenmedim. birden fazla kanalı taşıyamıyorsun. her kanalı teker teker seçip numara vererek düzenliyorsun. bu da çok zahmetli bir iş. benim 19"lik eski lcd vestelim bundan kat kat daha iyidir. -kumandası bana çok kalas geldi. kanal değiştirme ve ses tuşlarının yeri hiç güzel değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2015
    hızlı kargo saglam ürün. başka sitelerdeki spotcuların fiyatlarına itibar etmeyin

    ertesi gün elime ulaştı. bulunduğunuz yerdeki servise gitmeden önce çağrı merkezini arayın. direk giderseniz montaj ücreti taleb ediliyor. fakat çagrı merkize döndüğünüzde iptal ediliyor. o yüzden önce vestel çağrı merkezini arayın. fiyatına göre gayet yeterli bi ürün içiniz rahat alablirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2015
    Harika

    25 Ağustosta sipariş verdim 28 Ağustosta elime geçti. Aynı gün servis kurdu. Görüntü kalitesi güzel. 3D çok güzel. Smart yavaş geldi ama sanırım internet bağlantı hızı ile ilgili. Daha önce Sony LCD 200 Hz 40NX800 televizyonu vardı. Bozuldu bunu aldım. Pişman değilim memnunum. Vestel bu işi güzel yapmış. Fiyat mükemmel, ürün güzel. Yabancıya daha fazla ödemeyin boşuna. Hepsiburada zaten yıllardır alışveriş yaparım her zaman kaliteli hizmet veriyor. Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2015
    GÜZEL ve İDEAL BİR TELEVİZYON

    Ürünü aldıktan 2 gün sonra elime ulaştı. Vestele başvuruda bulunduk 1 gün sonra hemen geldiler her şeyini kendileri taktılar. Şu anda kullanıyoruz. 2D den 3Dye çevirme özelliği, 3D özelliği, Smart Tv , USB Girişleri, LAN Girişi hiçbirinde sorun yok gayet güzel çalışıyor. Çok güzel bir ürün teşekkürler Hepsiburada... :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2015
    Gururla Yerli

    Ürün 2 gün önce teslim edildi.Servis bir gün sonra ücretsiz kurulumu yaptı.Çerçevesi ince olduğunundan televizyonun görüntüsü çok şık.Eski televizyonumda next harici uydu alıcı kullanıyordum,televizyonun kendi uygu alıcısının kanal geçişleri çok daha daha hızlı ve görüntü kalitesi özellikle HD kanallarda harika.Sanal ve normal 3d çok iyi çalışıyor yeterki uygun yayını bulun.Arkadaşım lg almıştı 3d gözlükleri ondan çok daha kaliteli.Çifte ekran henüz denemedim ama sorunsuz çalışacağına eminim.Sadece smart tv biraz yavaş geldi.Çok daha düşük özellikte tv lere fazladan para vermenin hiçbir mantığı yok.Ben memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2015
    ürünü almak isteyenlere tavsiye ederim

    ürün gayet güzel servis hemen gelip itinalı bir şekilde ürünü kurdu. görüntü kalitesi hakkını veriyor 3 de gözlükleri biraz daha iyi olabilirdi çivte ekran ve smart tivi yi daha denemedim bu özellikte bu fiyat uygun hepsi burada ya çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2015
    ÜRÜN GÜZEL

    ÜRÜN TESLİMAT TARİHİNDEN BİR HAFTA SONRA ELİME ULAŞTI,SANIRIM TEDARİK SÜRECİNDE SIKINTI YAŞADILAR,ÜRÜN GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ VESTEL BU İŞİ ARTIK ÖĞRENMİŞ TAVSİYE EDİYORUM,YALNIZ ALACAK OLANLAR PVR MENÜSÜ YOK TANITIM KISMINDA VAR DİYOR AMA MEVCUT DEĞİL GERİ KALAN HERŞEY ANLATILDIĞI GİBİ,ÇİFT EKRAN İÇİN HARİCİ CİHAZLARA İHTİYAÇ VAR

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2015
    mükemmel

    gerçekten vestel bu işi çözmüş görüntü kalitesi çok iyi dizayn çok güzel teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2015
    harika

    ürünüm kısa sürede geldi. arıca servis söz verdiği saatte geldi tertmeiz takıp gitti. 600 mhz olması inanılmaz güzel bi görüntü çıkartıyo. türk malı olması da ayrı güzel.içinden askı aparatı da çıkıyor. gidip başka marklara almayın boşa

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 42FA8200 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 42FA8200 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat