Samsung 60KU7000 LED TV 60 inc / 152 cm - wifi, smart tv - 4k Yorumları

Samsung 60KU7000 LED TV 60 inc / 152 cm - wifi, smart tv - 4k yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 27.04.2020

    Güncel bir ürün olduğu için hem görüntüsü parlak hem de canlı gösteriyor küçük bir salonumuz var en uzak mesafe 2,5 metre en yakın ise 1 metre rahatlıkla kullanabiliyoruz her iki açıdan da izlenebiliyor özellikle 4K ultra HD çözünürlük olduğu için görüntü de Gayet net Aynı zamanda tasarımı ince olduğu için çok da şık duruyor beğendiğim özelliklerden biri de tek kumanda ile hem Smart ekranını hem de televizyonun kullanılabilmesi büyük kolaylık oldu

  • Teknosa aracılığıyla, 26.04.2020

    Samsung bir telefon kullanıyorum ve eski televizyonum ile uzaktan bağlantı kuramadığım için onu ikinci el olarak sattım. Üstüne hem 4k hem de uhd bir samsung aldım.

  • Teknosa aracılığıyla, 25.04.2020

    televizyonda tercihim samsung. 50 inç olan bu modeli de 4k uhd görüntü kalitesi ile oldukça canlı ve parlak renkler sunuyor. ben oturma odasında kullanıyor ve 3 metre mesafeden bakıyorum. ses çıkışı da oldukça iyi her yerden eşit duyuyorum. ince ve kibar. ben tv sehpasında kullanıyorum. tv ayakları sağlam .

  • Teknosa aracılığıyla, 24.04.2020

    Hem çözünürlüğü yüksek hem de ses kalitesi ikisi bir araya geldiğinde Evde sinema keyfi yaşamaya başladık özellikle sesi çevresel ses gibi hem diyalogları hem de enstrüman seslerini rahatlıkla dinleyebiliyoruz Enerji verimliliği oldukça yüksek olduğu için elektrikten de tasarruf sağlıyoruz görüntüsü zaten 4K Ultra HD olduğu için izleme mesafesi de sorun olmuyor

  • Teknosa aracılığıyla, 23.04.2020

    Genelde ekran büyüdükçe görüntü bozulur diye endişem vardı Ancak 125 ekran almama rağmen görüntü gayet iyi 4K Ultra HD zaten güncel bir çözünürlük ben 3 metreden seyrediyorum Ama 1 metreden olan koltuğumda da rahatça seyredebiliyorum özellikle smart özelliği sayesinde interneti konforlu kullanıyorum bilgisayarı televizyona bağlama ya pek gerek kalmıyor

  • Teknosa aracılığıyla, 21.04.2020

    Görüntü kalitesi oldukça yüksek Samsung televizyonlar genelde kristal panel kullanıyor diye tercih ettim. yorumlarda çok parlak ve canlı renkler olduğu yazıyordu hakikaten öyle çıktı. özellikle netflix gibi uygulamalardan film seyrederken görüntü kalitesi oldukça yüksek. tasarım olarak ince. aynı zamanda karanlık sahnelerde de çok ayrıntılı görüntüler veriyor. eski televizyonumda özellikle korku filmleri çok başarısızdı bundan memnun kaldım

  • Teknosa aracılığıyla, 19.04.2020

    Ekran kalite olarak üst seviye bir görüntü veriyor. Netlik gerçekten başarılı. Eğer netflix ve youtube üzerinden bir şeyler seyrediyorsanız ki hele youtube üzerinden 4k kaliteli bir görüntü açtıysanız inanılmaz bir zevk alacaksınız. Renkleri konusunda da herhangi bir müdehaleye gerek yok. Dinamik aralık belirtildiği gibi karanlık noktalarda ya da parlak noktalarda hdr görüntü sunabiliyor. Ben zaman zaman telefon ile bağlantı sağlıyorum. İyi bir aktarım için belki hdmi bağlanması gerekebilir ama başlangıç için böyle bir ihtiyacınız olmayacaktır.

  • Teknosa aracılığıyla, 18.04.2020

    Samsung kalitesini yansıtan bir televizyon almak isteyenler kaçırmasın derim, görüntüler konusunda bir sorun yaşamadık ayrıca gayet akıcı bir performans sergiliyor bazen monitör görevi olarak bile kullanıyorum memnunum

  • Teknosa aracılığıyla, 18.04.2020

    iyi ki almışım dediğim bir ürün. öncelikle kargo ve teslimatla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım. 4k uhd olduğu için tercih ettim. 50 inç kullandığım odaya uygun. görüntü kalitesi mükemmel. ses çıkışı da oldukça iyi. smart özelliği de var ve geçişleri hızlı.

  • Teknosa aracılığıyla, 17.04.2020

    Görüntüsü oldukça parlak diyebilirim daha önce kardeşim için 7100 modelini almıştık ona göre çok daha canlı renkler veriyor. Ultra HD işlemci sayesinde de görüntü kalitesi daha da yüksek. özellikle korku filmlerindeki karanlık sahnelerde çok ayrıntılı tonlarda izleyebiliyoruz. ince olması ünite üzerine konumlandırmak için avantaj sağladı. aynı zamanda internet ekranının çok hızlı olması sayesinde televizyona da bağlamıyorum. bu zahmetten de kurtulmuş oldum

  • Teknosa aracılığıyla, 16.04.2020

    Model olarak hem ekran görüntü kalitesi yüksek hem de çok gerçekçi ve parlak renkler veriyor ultra HD çözünürlük gibi Ultra HD işlemci de var. Bu da karanlık sahnelerde bile daha ayrıntılı görüntü almamı sağlıyor hem internetten araştırarak hem de arkadaşlarımın yorumlarını alarak satın aldım. Daha önceki televizyonumda özellikle korku filmlerinde karanlık sahneler hiç anlaşılmıyordu. bunu oldukça beğendim sesi de görüntüsü kadar başarılı diyebilirim memnun kaldım

  • Teknosa aracılığıyla, 08.04.2020

    Mükemmel ekran görüntüsü var. Görüntü uzman ayarlarından kontrast iyileştiriciyi yüksek olarak ayarladığınızda görüntü çok daha iyi hale geliyor. Kanal değiştirme, youtube, browser vs tüm fonksiyonları gayet hızlı. Usb fare ile rahat kullanılıyor. Xboxı otomatik tanıyor ve uzaktan kumandadan açabiliyor. Kalite ve ses olarak da çok güzel bir ürün. Bu fiyata alınabilecek en güzel televizyon bence. Özellikle sesini çok beğendim.

  • Teknosa aracılığıyla, 21.11.2019

    mükemmel ürün kargo hızlı teşekkürler Teknosa

  • Teknosa aracılığıyla, 13.11.2019
    Tavsiye ediyorum.

    ürün gayet güzel ve hızlı. kurulumu kolay. akıllı kumandası kolay öğreniliyor,çok kullanışlı ve kibar. görüntü kalitesi de çok güzel. renkler vs çok canlı. internette gezinme ve netflix youtube gibi uygulamaları kullanması çok kolay ve hızlı. Uygulama indirip kullanabiliyorsunuz facebook vs. Sesli komut özelliği de güzel ama türkçe dil desteği yok ingilizce konuşuyorsunuz. Sesli komuta hızlı cevap veriyor. TV Ayakları büyük o yuzden sağlam oturuyor tv sallanmıyor. Bir de ayakların altında kaymaz taban var çocuğunuz çekemez yani öne. Ses kalitesi çok iyi. 25 ses seviyesinde bile çok güçlü ses veriyor. Kasası sağlam ve estetik. Eğer çocuğunuz varsa mutlaka kırılmaz cam da alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat/performans olarak son derece basarili. Buyuk ekran izlemek isteyenlerin kacirmamasi gereken bir TV. Hepsiburadaya tesekkurler.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.06.2017
    4k ve smart, biraz büyük

    Televizyon 60 inç olması münasebitiyle büyük odada kullanmanızı öneririm. Smart ve diğer özellikleri sorunsuz çalışıyor. Dahili uydu alıcısı da tatminkâr düzeyde. 4k olması zaten büyük bir avantaj ve mükemmel bir görüntü deneyimi sunuyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.04.2017

    arkadaşlar benim gibi küçük odaya almayın bu televizyonu kesinlikle çünkü artık içine giriyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. zaten görüntü canlı başını ağrıtabiliyor insanın uzun süre izleyince bu nedenle. sanırım diğer geniş odamda kullancam. sesi harika ayrıca televizyonun. smart özelliğini deneme şansım olmadı henüz fakat eminim onda da sorun yoktur.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 08.04.2017

    hd yayınlarda çözemediğim bir sıkıntı var nedense. görüntü kalitesi film izlerken çok iyi oluyor fakat. sanırım izlediğim filmlerin formatlarından da kaynaklanabiliyor bu durum. biraz daha deneyip tekrar yorum yapcam ben. kullanılabilirlik olarak iyi bir televizyon ama.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.12.2016
    Mükemmel

    Ekran kalitesi ve sd, hd yayın kalitesi çok iyi bu boyuta göre. 4K kalitesi mükemmel zaten. Aklınızda soru işareti kalmasın kesinlikle gönül rahatlığıyla alın. Fakat fiyat biraz çıkmış. "İndirimi kollayın, ben 3.388 tl ye almıştım

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.12.2016
    hd yayınlar kötü..

    uhd ve hdr videolar dışında görüntü kalitesi kötü.. bu televizyonu pc monitörü olarak da kullanıyorum.hd çözünürlüğü ve çoğu hd yayınlar kötü görünüyor. televizyonda tüm ayarları denediğim halde 1920x1080 çözünürlükte görüntü net değil hatta biraz kirli bir görüntü var. fakat bu televizyonda uhd hdr videolar şaşılacak derecede iyi.. uhd upscaling olayı bu televizyonda yok. uhd upscaling diğer televizyonlarda da yetersiz görünüyor.uhd upscaling tv üreticilerinin bir yalanı.. bu yüzden televizyonlarda 4k teknolojisinin gereksiz olduğunu düşünmeye başladım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 60KU7000 LED TV 60 inc / 152 cm - wifi, smart tv - 4k kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 60KU7000 LED TV 60 inc / 152 cm - wifi, smart tv - 4k yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat