Samsung UE-55JU7000 LED TV Yorumları

Samsung UE-55JU7000 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2016
    süper tv

    Işık sızması bulutlanma herhangi bir sorun yok tertemiz bir tv - sadece hafif bir titreme var o da ayarlarıyla oynayınca düzeliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2016
    super

    super tv tavsiye ederim alin

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2016
    kalite ve konfor

    Çok araştırdım ve bu tvde karar kıldım. 3 haftadır kullanıyorum, daha tam özelliklerini kurcalamadım ama ilk izlenimlerime göre, Tv izlerken kendinizi şımarttığınızı hissettiren bir kaliteye ve konfora sahip. Çok kolay bir şekilde web tarayıcısı üzerinden internete bağlanabiliyorum, artık tüm dizileri ve filmleri internet üzerinden herhangi bir bilgisayar, tablet c.s. bağlamadan direkt TV'den izleyebiliyorum. Eğer bağlantınız da hızlı ise (fiber) daha önceden küçük laptop ekranlarında izlediğiniz dizileri böylesine konforlu ve hd kalitede izlediğinizde büyük bir keyif yaşıyorsunuz..

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016
    harika

    urun çok kullanışlı. menüler arası gezinme hızlı. internet hızı gayet iyi. iptv performansı süper. akıllı kumanda müthiş. kutusundan 3d gozluk ve evrensel kumanda çıkmıyor bunlar da samsung türkiyenin ayıbı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2016
    Doğru tercih Samsung..

    Ürünü 7 aydır kullanıyorum.Satın almadan önce 6 ay araştırdım.Tüm forumları, YouTube incelemeleri dahil takip ettim.Mağazalarda tv alacak kişileri satıcılarla konuşmasına kadar gözlemler yaptım. Forumlarda öne çıkan model buydu ama bazı olumsuz yorumların ne kadar abartılı olduğunu alınca görmüş oldum. Öyle şeyler yazıyorlar ki kafanız karışıyor.. Akıllı kumandasının kalitesi, askılı veya ayağıyla farketmiyor, TV nin salonunuzda ki o duruşu, YouTube izlenme hızı, görüntü kalitesi, usb film açma alternatifleri, çift uydu seçeneği, ekranı bölme ve pek çok imkanı Samsung kalitesi ile sunması öne çıkanları..sürekli gelen güncellemeler ile kendisini update etmesi filan yani uzatmayim, çok memnunum, forumlara kanmayın arkadaşlar. Yanına normal kumandasınıda almanızı öneririm. Keşke 65 inç alsaydım diyorum sadece.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2016
    Mükemmel ötesi

    Tvyi 6 aydır kullanıyorum. Forum sitelerine girip bakarsanız ne TV alabilirsiniz nede aldığınız TVden zevk alabilirsiniz. Onlara kalsa yok ışık sızması,yok bulutlanma,yok ölü piksel. İnanın kafanızı bunlara takmayın. Tv kurulumu yapıldıktan sonra ölü piksel testi yaptım. Bir tane çıktı. Forumları dinlesen hemen geri göndermen lazım. Servis panel saatine baktı. Sıfırdı. Benim için de en önemli kriterlerden biri buydu. Görüntü olarak 4K yı anlatmama zaten gerek yok,mükemmel ötesi. HD kanallar harika. Sd kanallar ise hiç fena değil. 3D çok başarılı. USB takmak için yapılan aparat,kumanda 10 numara. İnternet tarayıcısı şu an piyasanın en iyisi. Bir de kablosuz mouse ve klavye alırsanız 55" bilgisayarınız oluyor. Wi-fi çok başarılı. Güncellemeler kolay kuruluyor. İçindeki yüklü programdan net aracılığıyla 4K videolar var. İzlemeye doyamayacaksınız. İzleme mesafem 3,5 metre. Önce büyük geldi TV ama sonra iyi ki 55" almışım dedim. USBden 4K,1080p,720p her türlü formatı oynatıyor. DTS desteği var. Daha ne olsun. Başta da dediğim gibi bu fiyat aralığında TV arıyorsanız forumları boşverin ve bu TVyi sipariş edin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2016
    55JU7000

    siparişim ertesi gün geldi. Çok başarılı bir ürün, kesinlikle tavsiye ederim. Çok araştırdım, fiyat performans olarak en iyilerden birisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2016
    samsung 55ju7000

    çok iyi bir tv tavsiye ederim ileriye dönük olarak düşünün bir kere alıyorsunuz

  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2016
    guzel urun , guzel alisveris

    tv gercekten guzel.zaten bence bu fiyat araliginda alinabilecek baska televizyon yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2015
    büyüleyici

    bu tarz bir cihazda bulunması gereken tüm özellikler mevcut, bu özellikler sadece kağıt üzerinde değil son derece stabil çalışır durumda. automotion plus(özellikle düzleştir modunda) o kadar akıcı ve net performans alıyorsunuz ki sevmediğiniz yayınları izlemekten bile keyif alırsınız. Tek yıldız kırma sebebim(mümkün olsa yarım kırardım), çok dikkatliyseniz 3D görüntülerde zaman zaman gölgelenme fark edebilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-55JU7000 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-55JU7000 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat