Philips 40PFK4201 LED TV Yorumları

Philips 40PFK4201 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2016
    Fiyat yüksek performans iyi

    öncelikle diğer yoruma kesinlikle katılmıyorum . Belli ki ya servis ilgilenmemiş yada arkadaş tvyi kendisi kurmuş . ben bu tvyi 4 aydır kullanıyorum ve görüntü kalitesi kesinlikle çok iyi . Tabi ki kendi gurubundaki bir tv ile kıyaslandığında sonuç süper . ses yeterli . görüntü iyi . tek eksi yönü kumandası diyebilirim . kumandası daha estetik ve planlı tasarlanabilirdi .

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2016
    Vasat bir televizyon

    Bu televizyonu çok yüksek bir beklentiyle almadım ama yine de Phillips gibi bir markadan tatmin edici bir ürün bekliyordum. Görüntü hiç keskin değil ve ekrandaki insanların ciltlerinde resmen ışık patlaması var gibi duruyor. Ayarlarla baya oynamama rağmen görüntüyü pek iyileştiremedim. Kullandıkları panel belli ki pek kaliteli değil. Ses seviyesi ve kalitesi yeterince iyi. Daha ucuz olan yerli veya Çin malı markalardansa biraz daha paraya kıyıp Phillips alayım dedim ama pişman oldum. Sonuç olarak işinizi görecek bir televizyon ama bu fiyata ve hatta bu fiyatın altında alınabilecek daha iyi ürünler varken kesinlikle kimseye önermem.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 40PFK4201 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 40PFK4201 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat