Philips 55PUS7600 LED TV Yorumları

Philips 55PUS7600 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2016
    görüntü kalitesi güzel

    Televizyonun görüntü kalitesi süper. Yalnız eksik yönleri de var. Haberlerin altında geçen alt yazılarda kayma oluyor. Ayrıca digiturkplay uygulamasini tv android olsa da indirip izleyemiyoruz. Digiturkun anlaşması olmadığı için izin vermiyormuş. Içindeki uydu alıcı 4k yı desteklemiyor. Tv 4k da olsa 4k yayın izleyemezsiniz. Bunun için harici bir uydu cihazı alabilirsiniz veya digiturk dsmart gibi platformları kullanabilirsiniz. Paneli görüntü işleme hızı görüntüsü ve en önemlisi ambilight özelliği bu cihazı bana aldırttı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2015
    mükemmel

    Televizyon çok çok iyi. Renkler, sesler çok üst seviyede. Televizyondaki kişiler sanki yanınızdaymış gibi hissediyorsunuz. Tek kelimeyle mükemmel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 55PUS7600 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 55PUS7600 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat