Grundig 43VLE6565 LED TV Yorumları

Grundig 43VLE6565 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2018
    güzel cihaz

    cihaz çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2018
    harika

    ürün gayet net gösteriyor kendimize vestel alırken dayımgile de bundan almıştık cidden ikiside gayet güzel ve net gösteriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2018
    Beş Yıldız

    Televizyon görünüş itibarı ile oldukça şık duruyor. Görüntü gayet net, ekran yenileme hızı ve parlaklık yeterli, göz yormuyor. Ses,hoparlörlerin önde olmasından kaynaklı olarak birçok televizyondan daha kaliteli. Smart TV menüsü oldukça kullanışlı ve geçişler hızlı sayılır. USBden video izleme konusunda yeterli sayıda video formatını destekliyor. Genel olarak fiyatı da göz önünde bulundurursak televizyon için alınabilecek en iyi ürünlerden birisi diyebiliriz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2017
    Dört Yıldız

    Kullanmaya baslayali bir hafta oldu. Nasil oldugu hangi beklenti icin alindigina gore degisir.goruntu kalitesi iyi (fiyatina gore) vestel le arasinda gidip gelmistim(43fb7500 ile 40 ub8900 arsinda). Vestelden daha iyi diyebilirim.ses gayet yetrli... ama smart olmazsa olmaz diyorsaniz uzak durun.. berbat... ilk kurulum arcelik servisi tarafindan ucretsiz yapiliyor... ve ucretsiz duvar asma aparatinida veriyorlar ekstra almayin... birde televizyon aliyorsunuz sonucta buna hergun saatlerce bakilacak... gidin bu televizyonlari satan bir yere bi kiyaslayin oyle karar verin

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2017
    ilk izlenim

    yeni aldim . şimdilik memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2017
    Mükemel TV

    Öncelikle Tv'yi hepsiburada'dan almadım fakat TV mükemmel. Aileme aldım, ardından bir tane de kendime aldım. Dahili uydu alıcısı olması en büyük artısı. Ayrıca telefonunu ile uyumlu, youtube'daki videolarını ekrana yansıtabiliyorsunuz(ios kullanıyorum). Kanal geçişleri oldukça iyi, ekran çözünürlüğü de harika. Fiyat/performans ürünü. Hiç düşünmeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2017
    Beş Yıldız

    fiyatının karşılığını fazlasıyla veriyor. youtube, netflix sorunsuz çalışıyor. görüntü ve ses kalitesi gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2016
    Beklentilerime uygun

    Görüntü ve ses kalitesi çok iyi. Smart uygulaması yavaş ve pek kullanıcı dostu değil. İnternetten birşeyler açmak istediğimde hdmi ile bilgisayarımı bağlıyorum genelde o yüzden smart özelliğine pek ihtiyacım olmuyor. Bulunduğum küçük ilçede sadece Arçelik servisi olduğu için bu ürünü tercih ettim. Ürün elime ulaşınca servisi aradım aynı gün gelip kurulumunu yaptılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2016
    İdare eder.

    Görüntü kalitesi fena değil. Smart tv olarak, webde gezinme çok kötü. Çok yavaş. Youtube ve netflix idare eder. Bir de yarım saat wifi modemime bağlanamadı. Tvyi açıp kapadım bağlandı. Kumanda tuşlarını bazen algılamıyor. (Benden de kaynaklanıyor olabilir) Smart sizin için önemliyse bu tvyi önermem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2016
    Tavsiye ederim

    5 yildizin 5'ini de hakediyor, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2016
    detaylar süper

    tasarım olarak süper görüntü olarak da gayet başarılı teşekkürler grundig teşekkürler hepsiburada.com

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig 43VLE6565 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig 43VLE6565 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat