Sony KDL-43W805C LED TV Yorumları

Sony KDL-43W805C LED TV yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 26.01.2017

    ürün çok güzel bu fiyata alınır tavsiye ederim gerçekten mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2017
    cok guzel

    urun gercekten harika ama uydu alicisi cok yavas isliyor kanal siralama cok zor baska kotu yani yok

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2017

    Sony kalitesi harika bi TV tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 15.01.2017
    kaliteli

    ürün güzel kaliteli cam gibi görüntü var ses mükemmel sinema salonu gibi sesi sona verdim cızırtı boğulma vb gelmedi yanlız 3d sini kullanamadım bide kanal taşıma biraz zor onun dışında sony kalitesi yorumsuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Çok başarılı

    Ürün bir kere Android TV. Bu ne demek. Evinizde internet var ise, bu televizyondan direkt siteler üzerinden film, dizi izleyebilirsiniz. Smart TV lerde sadece Youtube izleyebilirsiniz. En büyük artısı bu. Ayrica SONY. E birde bu fiyata hiçbir yerde bulamazsınız. Ürün çok kaliteli, görüntü süper. HD Receiver çok iyi iş görüyor. Alin hayırlı olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2016
    Muhteşem

    Ürünü başka bir yerden almama rağmen servis aradığım gün başka ilden gelip kurulumu yaptı hızlarına inanamadın. Görüntü kalitesi mükemmel resmen tablo gibi duruyor tek eksiği kanal geçişleri biraz yavaş haricinde smart özelliği inanılmaz daha önce smart tv kullanmama rağmen kullanımı kolay geldi ve panelin ince oluşu süper tavsiye ederim gönül rahatlığı ile alınabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2016
    ürün süper

    sony tartışılmaz süper bir ürün tek kelime harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2016
    Mükemmel..

    Ürünü hakkında yapılan tüm yorumları okuyarak ve arastırarak baska bir siteden satın aldım. Yapılan tüm kötü yorumlara rağmen 2.5 yıldır kullandıgım SONY marka telefonuma güvenerek aldım ve iyiki almışım. Ürün hakkında sağda solda yazılan yorumlara ve paralı SONY düşmanlarının yazdıklarına asla itibar etmeyin... Yavas diyorlar yalan... gayet hızlı... Ses yetersiz diyorlar evde ses seviyesini 25'ten yukarı açamıyorum komsular rahatsız olmasın diye... internet baglantısında sıkıntı falanda yok... servis gelmiyor bakmıyor ilgilenmiyor diyorlar ürün elime geçtiği aynı gün Erzurum'da bile o hava şartlarına ragmen servis tarafından kurulum yapıldı, hemde tüm kurulum aşamaları tek tek fotoğraflanarak...bu paraya bu ürün ucuz bile diyebilirim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2016
    güzel

    oldukça kaliteli ve başarılı bir ürün.smart özelliği kullanışlı.görüntü ve ses kalitesi tatminkar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    ALMAYAN PİŞMAN OLUUURR

    4 ay oldu kullanıyorum on numara bi tv gönül rahatlığıyla alın bence

  • NI1 aracılığıyla, 01.12.2016

    1 hafta oldu alalı henüz kurdurmadım, kullanmadım ama çok uzun zamandır takip ettiğim bir ürün. Bu özellikte bu kalitede ürünler çok daha pahalı mağazalarda. Sony e güveniyorum. Menşei Slovakya orada biraz tereddüt ettim ama kullanınca göreceğim neler olacağını :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2016
    Üç Yıldız

    Bir hafta oldu alalı. genel olarak memnunuz. %80 oranında tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016
    Parasının hakkı

    Ürün şahane, menü hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2016
    mükemmel

    kasa kalitesi bence hiçbir markada yok görüntü çok doğal gözü yormaz ses ayarları ile ses kalitesi yükseltiliyor tkgs mükemmel yeni kanalları hemen ekliyor tek kusuru var oda kanal taşımak işi biraz zor insanı yoruyor .

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2016
    görüntü süper

    alalı yaklaşık 1 ay oldu. görüntü süper. sanki duvara yağlı boya tablo asılmış gibi çok net. 10 ar 10 ar kanal atlamaması eksi puan. ayrıca kanal sıralama tam işkence. kanal sıralamayı bilgisayara program yükledikten sonra oluşturduğum kanal listesini televizyona aktararak aştım. sony telefondan rahatça ekrana yansıtma yapılabiliyor. ses süper. 3d gözlük ve duvara askı aparatı çıkmıyor kutudan. keşke diyorum keşke çıksaydı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2016
    Satıcıya ve Sony'e teşekkürler.

    Ürünü sipariş verdiğimin ertesi günü geldi. Beklentilerimi karşıladı. Sony servisi çok ilgili. Telefon ile randevu aldık ve dedikleri saatte gelip kurdular. Satıcıya ve Sony'e teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2016
    Muazzam

    Çok araştırdım çok gel git yaptım ve sonunda bu tv yi aldım. ben çok titiz bir insanımdır elektronik konusunda ama bu makine muazzam bir şey. Tv yi unutun sesi unutun görüntüyü unutun bu TV kafanızdaki Tv algısını yıkacak bi ürün gerçekten mükemmel bi ürün. gelelim servis olayına ben hayatımda ilk defa bu kadar hızlı servis gördüm kurulum için bi gün önce aradım ertesi gün öğlen komşu ilden gelip kurdular ve bu TV de uzaktan yardım diye bir olay var tvnizi merkezden kontrol edip giderilebilir bir arıza ise gideriyorlar yoksa arıza kaydı açıp servis yolluyorlar yada tv yi kargo ile evinizden aldırıyorlar. gözünüz kapalı alın

  • NI1 aracılığıyla, 26.07.2016
    Teşekkür

    Ürünü beğendim; sorunsuz ürün, sorunsuz teslimat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2016
    Kaliteli Ve Şık

    Henüz 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı.Malzeme kalitesi olarak gerçekten muazzam.Lakin tv adı altında bambaşka bir cihaz alışmanız biraz zaman alabilir çoğu şey smart tvlerden oldukça farklı ama gayet güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2016

    ürün bildigim ve kullandıgım bır urun kalitesi tartışilmaz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony KDL-43W805C LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony KDL-43W805C LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat