Sony KD-49XD7005 Led Tv Yorumları

Sony KD-49XD7005 Led Tv yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2017
    Bence harika bi ürün.

    4K muhteşem. Netflix harika. cep telefonumdan bağlantı 3 sn sürüyor. telefon ekranını komple yansıtma. telefonda oynatılan videoyu tv ye aktarıp ordan izleme. Kanal geçişi 2 sn ye kadar sürüyor biraz yavaş. Android olduğu için puhu tv yi indirdim. dizileri ordan takip ediyorum. blutut bağlantılı klavye ve usb bağlantılı mause aldım. bilgisayar gibi oldu. facebook ile bağlantı kuruluyor.facedeki video ekrana yansıyor. Wifi harika. sinema geceleri yapıyoruz. Boyutları yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2017
    Televizyonu internet de kullanmak isteyenler için

    Merhabalar, Benim televizyonu alma nedenim tv kanallarından çok netflix, youtube ve benzeri uygulamalarla film dizi izlemekti wifi değilde lan bağlantısı ile bağladım internete çok hızlı kaliteli görüntü ve uygulama içeriği çok yavaş yavaş tv için android uygulamaları çoğalıyor çok fazla özelliği var televizyonum bende kaçırılmamalı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.09.2017

    harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2017
    Dört Yıldız

    güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2017
    çok iyi

    sony android tv yi elektronik ürünler satan bir mağazadan aldım. satış temsilcisi bize inatla lg ve samsung satmaya çalışırken bende inadına özelliklerini pek bilmeden aldım. iyi ki almışım neden mi: Daha önce kullandığım smart tv ler gibi kilitlenmiyor,donmuyor. çok hassas görüntü ,renk, ses ayarları var. android 7 sürümü geldi( evet tv de android 7 var.) Tv izlerken ekranı küçültüp mesela google filmleri açabiliyorsunuz. spotify dinlerken android tv ye kurduğum araba yarışını oynayabiliyorum. android tv bazı uygulamalara izin veriyor. yani tv ye gömülü gelen google play store da, bazı oyun ve programlar yok. Ancak buradan launcher tv yi yüklerseniz daha sonra es dosya yöneticisini kullanarak evdeki yerel ağdan ya da usb den istediğiniz bütün apk leri kurup,launcher tv den seçip çalıştırabiliyorsunuz. Ben bu şekilde d smart go, digiturk, turkcell tv uygulamalarını kurdum. üçüne de üye olduğum için direkt buradan açıp da izleyebiliyorum. Yine uygulamalarda gömülü gelen netflix ve google filmler den film izlemek de çok pratik ve keyifli oluyor Tv de bir program izlerken , o program ile ilgili twetter yazışmaları varsa onları da tv nin köşesinde okuyabiliyorsunuz. Bellek takarsanız kayıt yapabiliyorsunuz. Rehber programı detaylı bilgiler veriyor. eb azından d smaet modül de öyle. logitech in oyun kumandasını aldım. ayrıca samsung un mouse unu da bağladım. Bu şekilde oyunları uygulamaları vs kullanıyorum. logitech in oyun kumandasını tv kumandası olarak da kullanabiliyorsunuz. android telefonlar için geliştirilmiş kumanda programı da var. Sadece benim kumanda da sesli arama tuşu yok.

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2017
    guzel urun

    urun guzel kaliteli daha detayli kullanmadim magaza iletisimi hizli ve samimi sony servisi cok hizli 2 gun hemen kurdu kargo vasat yurtici kargo kadar adi bi kargo gormedim ertrsi gun sehrime gelmesine ragmen 4 gun beklettiler aradim 7 gun sonrasina gun verdiler gittim kendim aldim ucretsiz kargo olmasi bi ise yaramadi yakit yaktiktan sonra. yurtici kargo haric satici ve servise tesekkurler

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2017
    Sony kaliteesi bir numara.

    Daha öncede sony Televizyon almıştım çok memnunum. Bu kez babama aldım, eminim memnun kalacaklardır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2017
    ALmadan önce okuyun

    Ürün hızlı teslim edildi, paketi gayet iyiydi. Ürün de iyi gibi. Ancak öncelikle çok kalın. Duvara monte etmedik, etseydik muhtemelen çok önde ve çirkin duracaktı. Android TV olması çok da matah bir şey değil. Kanal geçişlerinde değişik bir sistemi var. Ard arda bastığınızda gitmek istediğiniz kanala gelinceye kadar yani basmayı kestiğiniz ana kadar kanalı değiştirmiyor. Bu özellik tekli geçişlerde bekleme süresinin uzun olmasına neden oluyor. Kısacası kanal geçiş hızı düşük. Kanal bannerının klasik olarak altta değil de üstte konumlanması da enteresan. Onun dışında ses çok iyi, ancak SONY kalitesi tasarımda kendini hissettirmiyor. Zira kumandası kutu gibi. Tornadan çıkmış gibi, hiç estetik değil. Üzerinde Netflix tuşu var, Netflix abonelerine müjde. İnternet hızı iyi, Sony DualShockla(Play Station kolu) uyumlu. Yazılımı iyi. Biraz da alışmak gerek. Unutmadan ekleyeyim, 4 TB'a kadar harici disk bağlayabiliyorsunuz. Ve daha iyisi, program akışında istediğiniz yayını diske kaydetmesini programlayabiliyorsunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 11.02.2017
    SÜPER SATICI,SÜPER GAZİANTEP SERVİSİ

    SONY KD-49XD7005

  • NI1 aracılığıyla, 08.02.2017
    Sony kalitesi

    Samsung LG yalan özellikle LG fiyasko. Sony rocks :)

  • NI1 aracılığıyla, 07.02.2017
    GÜVENLİ SİTE

    Daha açılmadı servis bugün kuracak ana sonuçta SONY

  • NI1 aracılığıyla, 03.02.2017
    süper ürün

    sony kaltesi tartşılmaz uygun fiyaty teşekkrler

  • NI1 aracılığıyla, 29.01.2017

    Ürünü çok araştırdım ve sipariş verdim.Servis gelip kurarsa inşallah sahada mutlu olacağım

  • NI1 aracılığıyla, 27.01.2017
    Harika

    Ürün mükemmel tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2016
    SONY 49XD7005 TV

    Ürün görüntü ve ses kalitesi olarak iyi internette hızlı sayılır sade ve şık bir görünüme sahip

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    Aldığınız zaman pişman olmayacağınız bir ürün.

    Ürün fiyatına göre oldukça başarılı bir ürün. 1. TV 15 kiloya yakın bir ağırlığı olduğundan dolayı duvara monte etme durumunuz var ise ettirmenizi tavsiye ederim zira kendi ayaklığı ile ürün biraz sallantıda duruyor gibi ama bu diğer markaların cihazlarında da hemen hemen böyle. Hatta bana bu tavsiyeyi Sony yetkili servisinden gelen beyefendi yapmıştı. Bana göre de çok haklı. 2. Kumandası oldukça başarılı. Sesli kumanda da varmış sanırım ama bu modelde yok. 3. Cihaz üzerinde android yazılımı var son güncellemeler ile cihaz android marshmallow ( android 6.0.1 ) sürümüne yükselmiş oluyor. 4. Cihaza kodi yüklenebiliyor. Kodinin Versiyon 17 Beta sürümünü yükledim herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. 5. Cihazda android var demiştim. Lakin cep telefonunuza kurduğunuz her uygulamayı burada kullanamıyorsunuz. Örneğin google maps yandex maps yükleyeyim derseniz uygulama deposundan indiremiyorsunuz hadi diyelim indirdiniz bilinmeyen kaynakları açıp yüklemeyi yaptınız bu seferde uygulama açılıyor ama düzgün çalışmıyor. 6.Eğer çanak haricinde, Teledünya vs. aboneliğiniz var ve kablo karmaşasından kurtulmak istiyorsanız conax modül kullanarak teledünya uydu alıcınıza da elveda diyebilirsiniz. Ben henüz almadım modül satın almadım ama cihazdaki program rehberinin oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Tek sorun kanal geçiş hızı sayılabilir belki ama dahili uydu alıcılı cihazların bir çoğunda bu gecikmeler ( 2 - 5 sn ) olabiliyor. 7. 4k video oynatma konusuna gelecek olursak, bir çok formatta 4k demosu denedim oynatamadığı video olmadı. 8. Cihazın mobil uygulamasını kullanarak cihazı kumanda etmeniz mümkün ve ayrıca klavyeden yazmak yerine google sesli komut özelliğini kullanarak kolayca arama yapabilirsiniz. 9. Bir güzel özelliği müzik dinlerken ekranı kapatabiliyorsunuz. 10. Cihazda Ethernet, Wifi ( 802.11 AC ) ve Bloetooth desteği var. Wifi de hiç orun yaşamadım ama bluetooth speaker eşleştirmesini yapamadım. 11. Cihaz ısınmadığını da söyleyebilirim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.12.2016
    bu televizyonu önermiyorum

    televizyon görüntüsü çok iyide değil kötüde değil, ortalama. 4k televizyon olduğu halde görüntüsü hd tvler ile aynı. wifi bağlantısı çok uğraştırıyor. sürekli wifi şifresini tekrar tekrar giriyorum kaydediyor ama sonradan tekrar istiyor ve bazen ne yaparsanız yapın bağlanmıyor. uzak durun bu televizyondan

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.12.2016
    bu fiyata iyi tv

    ben televizyon uzmanı değilim tvler hakkında çok bilgim yok ama deneyimlerimi paylaşayım. kendime bir hediye olsun diye bu büyük ekran tvyi aldım. şuana kadar çok memnunum. ekran gayet iyi ama televizyon yavaş. bazen bir tuşa basında 5 saniyede etki ediyor. internet bağlantısı hızlı ama kumandadan bir tuşa basınca neden bu kadar yavaş anlamadım. televizyon kurulumları normalde çok basit ama bu televizyonda klavuz bu işi baya zorlaştırmış. daha önceki televizyonum 32ekran samsungtu. onda bir kaç dakikada kanalları kurmuştum ama bu televizyonda bir kaç gün uğraştım. bu fiyata alınabilecek güzel bir televizyon tavsiye ederim.fiyatına göre görüntüsü çok kaliteli ve zarif bir tasarımı var. tek sorunum gecikme ve zorluk.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.12.2016
    bu sony olamaz

    sony televizyon pazarında pay almaya çalışıyor ama bu pazardan çekilmeliler. arka aydınlatma kötü. samsng yada lg tercih edeceğim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.12.2016
    şimdiye kadarki en iyi tv

    Zaten tv bulunmuyor. en son yurtdışında buldum ondada beni bekleme listesine aldılar ve sıram gelince gönderdiler. çok para vermeden harika bir televizyonum oldu

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony KD-49XD7005 Led Tv kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony KD-49XD7005 Led Tv yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat