Skytech ST-5040 LED TV Yorumları

Skytech ST-5040 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Süper

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.08.2022

    Skytech TV gayet başarılı ben beyendimTÜRK MALI Herkezin almasını isterim görüntü,ses,4k,wobes,diğer hepsi iyi neden kötülediklerini anlayamıyorum.bu kadar iftira atılımı.aldığım TV 127 ekran kumanda özelliği var söylüyorsun hangi kanala bağlanacaksanız.hemen bağlanıyor bence özelliği güzel çerçevesi ince zarif.SKYTECH VESTEL gibi güzel bir ürün oda TÜRK MALI KÖTÜLEYEN yorumlara bakmayın aldanırsınız Hiç bir sorun yoktur.teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    özellikleri yazdıkları gibi değil. kendilerine ait servisi falan yok. duvara askı aparatıda yok. servisine hem askı aparatı ücreti hemde işçilik ücreti ödüyorsunuz. youtube deki tanıtım videosu çok farklı hatta bu tv değil. Hayal kırıklığı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2020
    "beklediğim den iyi"

    Olumlu yönleri: Görüntü kalitesi düşük diyordum ama 1 ay içinde tüm modları deneyip tam istediğim görüntü kalitesi ayarlarını yaptım şimdi çok net ve güzel maşallah.. diğer odada dünya markası smart tv var görüntü kalitesi ve renk uyumu aynı seviyede gözüme farklılık gelmiyor. Görüntü ayarları biraz uğraştırdı sonuç Beklediğim den iyi ve yarı fiyatına yerli üretim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2020
    "Tv hakkinda"

    Olumlu yönleri: Tv yi beğendim fena değil...Tek sikintisi wifi bağlantısı kötü ethernet kablosu ile kullanmanızı tavsiye ederim..Onun haricinde ses ve görüntü ideal düzeyde.. Satici butun sorulara cevap veriyor herhangi bir sorun yasamazsınız...Onun haricinde skytech markasının led tvlerinde olan ccam gibi özellikler bunda yok ( ben var ümidi ile almıştım )

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "BEĞENMEDİM"

    Olumsuz yönleri: Ekran görüntüsü net değil, bulanık ve gözü yoruyor ışık sızıntısı oluyor, yavaş çalışıyor kanallar arası geçiş baya yavaş, sesi az çıkıyor tavsiye etmem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "KÖTÜ"

    Olumsuz yönleri: ekran görüntüsü net değil, ışık sızıntısı oluyor, sesi az, fiyat uygun ama memnun kalmadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.04.2020
    "."

    Olumlu yönleri: 2016 yılında çıkan bir tv. O zamana göre bir hayli iyi full hd çözünürlük ve tam 50 " yani 127 ekran. Uygu alıcısı ve dahili wi fi var akıllı enerji tasarruğu sistemi var 20 w ses çıkışına sahip güzel bir tv.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: bu sene başında eve aldım. Artık eskimişti televizyon. Özellikle maç izlerken falan değişikliği şu an daha iyi anlıyorum. Görüntü kalitesi çok iyi. 127 cm genişliği de büyük ekranda seyir keyfini artırdı. Kendinden uydu alıcılı ve Full HD görüntü kalitesinde. fiyatıyla birlikte çok iyi bi ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Çok bilindik bir marka değil ama kalitesinden memnun kaldık. Ekran boyutu oldukça ideal. Salonumuza uygun oldu. Ekran çözünürlüğü ve ses kalitesi gayet iyi. Tasarım olarak hafif ince bir tv. 50 inç lik bir tv için fiyatı da gayet uygun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Skytech ST-5040 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Skytech ST-5040 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat