Axen 32" 81cm Kapadokya Beyaz LED Televizyon Yorumları

Axen 32" 81cm Kapadokya Beyaz LED Televizyon yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    fiyatına göre gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2016
    (Ürünü satın aldı)

    Memlun değilim uydu alıcısıniin ara kablolarını gönderme diler eksik aparat diye geri bildirimde bulundum başvurunuz onaylanmadı dediler Ara kablolarda piyasada bulunan bisey değil şuan TV yı calistiramiyorum başka uydu alıcısı takilamiyo scart girişi yok ,duvar aşkı aparatı yok yanı tavsiye etmem .

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2016
    FİYAT UYGUN ÜRÜN GÜZEL

    Tavsiye edilebilcek bir ürün. Memnun kaldım. Hem hızlı kargo hemde ürün çok iyi fiaytı da iyi tabi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2016
    Harika ürün

    Denilenler gibi değiş ürün her şeyiyle dört dörtlük kanal sıralamasıda yapabiliyorsunuz, ve numaralarda değişiyor

  • Teknosa aracılığıyla, 16.03.2016

    Axen televizyonu iki aydır kullanıyoruz çok uygun fiyata sahip ve görüntü kalitesi müthiş uygun fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden biri kesinlikle tavsiye ederim teşekkürler teknosa .

  • Teknosa aracılığıyla, 10.03.2016

    Ürün estetik açıdan çok güzel, görüntü kalitesi de gayet tatminkar, ofis bilgisayarımda kullanmak için aldım, başta kalitesi konusunda endişelerim vardı ama kullanmaya başladıktan sonra endişelerimin yersiz olduğunu anladım ve sonrasında iki adet daha aldım, kısaca fiyat, performans açısından süper, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • Teknosa aracılığıyla, 20.02.2016

    Ürün güzel ve kullanışlı kalitesi pahalı televizyonları aratmayacak kadar güzel tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2016
    aldigima pişman oldum

    Memlun değilim uydu alıcısıniin ara kablolarını gönderme diler eksik aparat diye geri bildirimde bulundum başvurunuz onaylanmadı dediler Ara kablolarda piyasada bulunan bisey değil şuan TV yı calistiramiyorum başka uydu alıcısı takilamiyo scart girişi yok ,duvar aşkı aparatı yok yanı tavsiye etmem .

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2016
    Ürün çok güzel

    Tasarım güzel. kanallar kurulu geliyor herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2016
    ürün çok iyi alınabilinir

    Dükkan için aldık , gayet iyi ,görüntü kalitesi vs . gayet güzel, uydu cihazı da dahil olan tv ler için bu fiyatlara yok ,fazla para vermenize gerek yok bu cihaz gayet yeterli tavsiye ederim. ..Uydu cihazında tkgs sistemi olduğundan kanal taşıması vs . yaptırmıyor ama setup a girip tkgs yi kapalı duruma getirirseniz istediğiniz taşımayı yapabiliyorsunuz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2016
    ideal

    kutudan duvar askı aparatı çıkmaması bir eksi ancak rengi beyaz olması kumandası beyaz olması ve dahili uydu alıcısı olması bu fiyata müthiş mutfak ve küçük odalar için ideal görüntü ses ve kanal geçişleride iyi bence beklentileri fazlasıyşa karşılayan bir ürün ayrıca hızlı kargo teşekkürler hepsi burada

  • Teknosa aracılığıyla, 23.12.2015

    Ürün on numara diğer ünlü markalari aratmayacak kapasitede...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2015
    Muhteşem

    ürünüm bugün kargodan geldi...kurulumunu yaptım ve harika muhteşem diyorum... kesinlikle tavsiye ediyorum.. beyaz rengi harikaymis daha önce axen 106 ekranini salon için almıştım o da muhteşem.. bunu da küçük oda için aldim gerçekten çok isabetli karar vermisim...teşekkürler Hepsiburada..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2015
    Fiyat-performans

    Fiyatına göre gayet güzel bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Axen 32" 81cm Kapadokya Beyaz LED Televizyon kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Axen 32" 81cm Kapadokya Beyaz LED Televizyon yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat