Piranha LE-2248 LED TV 22 inc / 55 cm - full hd Yorumları

Piranha LE-2248 LED TV 22 inc / 55 cm - full hd yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.10.2019

    Tam 4 yıldır mutfakta sorunsuz gayet güzel kullanıyorum. Bence alınıp keyifle kullanılacak televizyon. Bugün bana yenisini almak istermisin ? deseler gözü kapalı alırım. Herkese'de tavsiye ederim. Renkleri kullanım mod. ları çok güzel.Ses desen mutfakta yeterli seviyede.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016
    Piranha

    Urun resimde görüldüğü gibi çerçeveye sahip değil. sadece siyah bir çerçeve. Ayak basit ve zemine çok yakın duruyor. görüntüde sarı ton fazla ses seçim modunda pek fark göremedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2016
    Hayal kırıklığı

    Öncelikle hızlı kargo ve geri iade sürecindeki başarısından dolayı hepsi buradaya teşekkürler. 5 gün önce elime ulaştıı kalite ve melzeme olarakk maleseff beklediim kadar deildii geri iade etmek zorunda kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2016
    maalesef

    Beklentinin çok altında. görüntü kalitesi çok düşük. Geri iade ettim. ayrıca hepsi buradaya teşekkürler. hızlı kargo ve sorunsuz geri iade için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2016
    Güzel

    Üründen memnun kaldım tek sıkıntı içinde hdmı kablısu yok ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2016
    SÜPER

    OĞLUMA PLYSTATİON İÇİN ALDIM GÖRÜNTÜ KALİTESİ GAYET İYİ TV OLARAKTA SÜPER ZEVKLE İZLEYEBİLİRSİNİZ BENCE BU FİYATA BU KALİTE ÇOK İYİ EKRAN AYRICA O KADARDA KÜÇÜK DEĞİL

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2016
    iyi

    tv ye uygun uydu alıcısıda fiyata dahil edilse iyi olur

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2016
    çok güzel

    mutfak için aldım beklediğimin üzerinde çıktı. fhd uydu alıcısı ile mükemmel görüntü veriyor. fiyatına göre çok güzel bir ürün tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2016
    bu fiyata bu kadar....ne yapalım

    goruntu kalitesi diger bılınen tvlere gore cok düşük kalitede...beklentisi benimki gibi az olanlar için iyi diyelim. ama ses ve görüntü arayanlar için kalite çok kötü. mutfakta kullananlar için dibine yaklaşınca renkler birbirine giriyor neredeyse. uzaktan izlenecekilla.. ama usbden tüm formatları oynatması bir artı.özetle beklentisi yüksek olmayanlar için.. fiyat kalite makul..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2016
    Bu Fiyata Kaçmaz

    Açıkcası beklediğimiz üzerinde çıktı ürün, Görüntü kalitesi gerçekten çok iyi, Full Hd uydu alıcısı ile birlikte çok iyi sonuçlar veriyor. Oyun oynuyorum pc yi bağlayıp, çok memnunun Full HD samsung panel kullanılmış, Fiyatıne göre alınabilecek ürünlerin başında herkese tabsiye ederim. teşşekkurler hepsiburada.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Piranha LE-2248 LED TV 22 inc / 55 cm - full hd kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Piranha LE-2248 LED TV 22 inc / 55 cm - full hd yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat