Philips SHS3200 Siyah Kulakiçi Kulaklık Yorumları

Philips SHS3200 Siyah Kulakiçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(100 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 18.04.2018
    f/p ürünü bence

    1500 tl ye kulaklık satılan bir dönemde bu fiyata alınabilecek bir kulaklık bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2017
    Tavsiye ederim.

    Kaliteli bir ürün. Beyazını 2 sene kullandım. 2. kez alıyorum. Kancasının kulağa oturması için takmadan önce hafif zorlayıp öne doğru bükmek gerekiyor. Kulağa oturmuyor diyenler sanırım bunu yapamıyorlar. Uzun süre kullanımda da biraz kulak içini acıtıyor ama çok da sorun değil. Kancası kulağa göre bükülüp ayarlandığı takdirde kulaktan asla düşmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2017
    10 numara

    10 numara kulaklıktır tavsiye ederim.Daha önce de aynı kulaklığı 4 sene boyunca kullandım.Kulağa giren kısmı 4 sene sonunda çıktığı için yenisini almak zorunda kaldım artık ömrü doldu tabii.Yine aynısından aldım çünkü kalitesini biliyorum.Koşarken de kullandım,yağmurda da kullandım gerçekten dayanıklı.Sesi bası hissettiriyor.Kulağı acıtıyor diye yorum yapılmış ama kulağa dokunmuyor bile diyebilirim çok rahat.Kulağın iç kısmına girecek sivrilikte olmadığı halde sesi net olarak duyabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2017
    uzun ömürlü sağlam

    arkadaşlar bu kulaklığı ben 3-4 yıl önce almıştım..makinada elbiselerle mi yıkanmadı? üzerine çay kahve mi dökülmedi? ..yani normalde çok dikkat ederim cihazlarıma..iyi bakarım.ama bu aletin şanssızlığı olacak..başına gelmeyen kalmadı..bi tarafı çalışmıyordu en son bıraktığımda..geçen gün karşıma çıktı çekmecenin birinde..arkadaş bi taktım açtım şarkıyı..benim kendi kullandığımda dinlediğim şarkılarda meğer bass varmış :) ama benim diğer kulaklık ile duyamıyormuşum ben.. yani demem o ki gerçekten hissettiriyo bassları..tiz dengesi de güzel..bana göre eksi yanı kulağın içini de arkasını da acıtıyor olması..yani uzun süre takınca acı veriyor..omum dışında müzik zevki olarak kesinlikle tatmin olursunuz..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    çok memnun kaldım kulağımdan düşme derdi kalmadı fakat kulak içi olsaydı daha iyi olurdu.

  • NI1 aracılığıyla, 28.07.2017
    super bass değil

    ben süper bass özelliği icin aldım normal ürün gönderildi kutusu da gayet özensiz fatura bile yoktu

  • NI1 aracılığıyla, 04.07.2017

    kaliteli ürün.hızlı kargo.uygun fiyat

  • NI1 aracılığıyla, 08.03.2017
    hizli

    anlatildigi gibi

  • NI1 aracılığıyla, 14.02.2017
    sorunsuz alışveriş

    .kaliteli ürün..sorunsuz ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2017
    Hayal kırıklığı

    Bu ürünün bir benzerini geçen yıl almış ve çok memnun kalmıştım. Bu yüzden görseldiki ürünü sipariş verdim. ancak ürün kulak arkasını çok ama çok acıtıyor; deneme koşusu yaptım, kulaklığı takar takmaz acı hissediyorsunuz zaten. Kulağın içine geçen yerde süngerimsi bir bez olur normalde, ama o da yok; hatta onun yedeği bile olur paket içerisinde, ama yok. Kulak içi için de sağlıksız bir durum bu. Koşucular için üretilmiş, ama kalitesiz bir versiyonu geldi bana.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    kulaklık efsane...

    Dördüncü yılın sonuna giriyorum bu kulaklıkla. Evet çok süper bir ses kalitesi yok ama tam bir fiyat performans canavarı. Makinede kıyafetlerle birlikte yıkandı hala canavar gibi çalışıyor. Bu fiyata spor için kullanılabilecek en iyi kulaklık bu bence düşünmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2016
    sorun yok

    Koşu yaparken diğer kulaklıklar düşüyordu. bunu koşu yaparken düşmesin diye aldım. o kadar koştum hiç düşmedi. sesi ve kalitesi de iyi. artık koşu yaparken sinirlenmeden müzik dinleyebiliyorum. hepsiburada ya teşekkürler....

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2016
    kaliteli

    fiyat-performansa olarak çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2016
    kulaklarımı mahvetti

    alalı 2 3 hafta oluyor. takamıyorum şu an kulaklığı, kulaklarımı yara yaptı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2016
    KULLANIŞLI VE KALİTELİ

    Philips markasının adı tartışılmaz. Bu kulaklığın en sevdiğim yönü kulak arkası aparatı ile hareketli anlarda bile düşmemesi. Özellikle bisiklet sürerken :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2016
    teşekkür

    hızlı gönderi için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2016
    Philips SHS3200 Siyah Kulakiçi Kulaklık

    Arkadaşlar kargo gerçekten hızlı 1 günde elime ulaştı tedarikçi firma gerçekten çok hızlı 1 saat sonra bilgilendirme ile kargoya verildi. Ürünün ses kalitesi düşük falan demişler kullandığınız cihaza bağlı gerçekten de bass ve tizi çok iyi kulağınızdan düşmeyecek şekilde tasarlanmış almanızı tavsiye ederim..

  • NI1 aracılığıyla, 07.06.2016
    Süper

    Ses kalitesi ve bası fiyatına göre gayet iyi. Spor yaparken koşarken falan düşmüyor ve rahat. istediğimde buydu. 2 gün içinde elime ulaştı, teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2016
    Pop müzik tarzı için

    Ben başka bir mağazadan aldım spor salonunda kullanmak için kutusunda power bass yazıyordu fakat bass çok az alacak olanlar dikkat etsin ama sağlam kulaklık 4 aydır kullanıyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 07.04.2016
    çokzel

    yeap beyendim bayağı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHS3200 Siyah Kulakiçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHS3200 Siyah Kulakiçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat