Philips SHQ4305WS Mikrofonlu Kulaklık Yorumları

Philips SHQ4305WS Mikrofonlu Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Basslar yok gibi

    Ses düzeyi gayet iyi ama basslar çok az. Tiz seslerin baskınlığı kulağı rahatsız ediyor. Daha iyi kulaklıklara yönelmenizi tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2019
    PHİLİPS SPOR KULAKLIK

    Ses kalitesi daha önce kullandığım Philips mikrafonsuz kulaklıklar kalitesinde degil.

  • NI1 aracılığıyla, 21.01.2019
    Yanlış almışım ama ürün baya kaliteli

    Ürün baya kaliteli spor yapanlar için harika bir ürün kesinlikle çıkmaz ses kalitesi de yeterli

  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2018
    Ses iyi, ergonomi daha iyi olabilirdi.

    Ürünün ses kalitesi mükemmel olmasada iyi. Sporcu kulaklığına göre ergonomisi daha iyi olabilirmiş. Eğer diğer philips kulaklıklar gibi sağlam çıkarsa güzel bir ürün. Fakat kablosu çok güven vermedi ilk intibada.

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2018

    Güzel duruyor kulakta rahatsız etmiyor sesler iyi

  • NI1 aracılığıyla, 23.09.2018
    Spor Kulaklık

    Devamlı spor yapan biriyim, koşarken kulaklık düzeltmekten bıkmıştım. Bu ürün kulağınıza tam oturuyor, oldukça hafif ve konforlu. Varlığını bile hissetmiyorsunuz. Aktif spor yapan arkadaşlara tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2018

    Urun yıllardır kullandigim bi ürün. Tavsiye ederim. Hızlı gönderi için de teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2018
    Beklediğimden iyi çıktı

    Geçmişte Sennheiser AKG gibi kulaklıklar kullanmış biri olarak gerçekten beklentim düşüktü. hediye olarak gelmese muhtemelen satın da almazdım. Özellikle kulak içi kulaklıkları yüzleri öldürdüğü için ve sahnesi dar olduğu için pek tercih etmeyen biriyim. ancak bu ürün bence ortalama pek çok kişiyi tatmin edecektir. tizler ve orta band gayet yerinde. sahnesi çok iyi. başlar kararında. ancak doğru silikon ucu secmelisiniz. ben içinden cikanlarla çok memnun kaldım. bir küçük boyu denediğimde ise bir anda baslar yok oldu. eğer kulaklariniz büyük ise mutlaka silikon uçları değiştirin. aradaki farka inanamayacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2018
    Bir Yıldız

    Fiyatı makul olmakla birlikte ses kalitesi düşük, baslar çok eziliyor, tizler ise kuşağı rahatsız edecek şekilde. Tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2018
    spor için ideal

    izolasyon güzel , kulağa tam oturuyor. spor yaparken mükemmel uyumlu. tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2018
    spor için işini yapiyor

    ses kalitesi normal. ben sporda ve koşmada kulağımda sabit duran bir kulaklık bakıyordum ve onun için gayet iyi, ama normal hayatta giydiğiniz montle yada saçlarınız uzunsa problem çikiyor o arkasındaki parça için boyunu rahatsiz eder.

  • NI1 aracılığıyla, 16.09.2017
    sporda düşmüyor ama

    ses kalitesi kötü

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2017
    107 db en iyi fiyat

    Altın kaplama jack girişi ve 107 db yüksek hassasiyetli kulaklık. Yüksek ses çıkışlı, dış ortam sesini tamamen izole ediyor. Tabi bunun için yüksek hassasiyetli medya oynatıcısına bağlamanız gerekli. Yeni nesil media oynatıcılar AB standartları gereği yazılımsal olarak ses düşük tutuluyor. Bunun için kulaklıktan önce medya playerımızı eleştirmemiz gerekli. 100 tl nin altında alınabilecek en iyi fiyat performans kulaklığıdır kendisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    Beş Yıldız

    Boyun askı ipi olup, mikrofonu da olan bir kulaklık türü bulamadığım için bu ürünü almıştım. Kesinlikle sporcular için tasarlanmış harika bir model, ama rutin hayatınızda da bluetooth kulaklık kullanamıyor, omzunuzdan sarkıp düşen kulaklıklardan da şikayetçi iseniz, tam sizlik bir çözüm. Ses kalitesi iyi değil denmiş ama alınan ürün bazında bir sorun olabilir. Yoksa herhangi bir ses gelmiyorken bile kulağınıza taktığınızda dış dünya ile irtibatınızı kesebilecek kadar güzel tasarlanmış, kulak ergonomisine son derece uygun bir ürün. Ben gerek telefonda gerek bilgisayarda kullanırken ses seviyesini en dip seviyelerde tutmak zorunda kalıyorum. tüm sesler beynimin içinde oluyor. Sizi rahatsız edebilecek tek sorunu, boyun bandı sağlam durması için yapıldığından, kulağınızdan boynunuza indirdiğinizde boğazınıza yapacağı hafif baskı hissi... bunun dışında bir sorun yaşatmıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 21.02.2017
    kulaklık

    Ürün bilgilerinin doğru aktarılması ve internetten güvenli alış veriş kriterleri ürünün aktarılmasındaki her aşamanın bilgilendirilmesi ürünün vaktinde elimize geçmesi ve ürün kalitesinin aktarıldığı düzeyde olması son derece başarılı ben sizden alış veriş yapmaktan son derece mutlu oldum tşkler media mark

  • NI1 aracılığıyla, 16.01.2017

    beğendik çünkü 2 Adet sipariş verdim 👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2016
    Bir Yıldız

    Tavsiye etmiyorum... Ses kalitesi çok düşük....

  • Media Markt aracılığıyla, 09.06.2016
    Harika bir ürün!

    Kulaklığım elime yeni ulaştı ve ulaşır ulaşmaz tüm testlerimi gecti.Bass ve sesteki netlik harika.VE en önemlisi mikrofonu cok iyi.Bilgisayar ve tablet android telefonlarda heryerde kullanabilcegim bir kulaklık. Kutulama mükemmel . Media Markt cok iyi .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHQ4305WS Mikrofonlu Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHQ4305WS Mikrofonlu Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat