Burberry Classic EDT 100 ml Erkek Parfümü Yorumları

Burberry Classic EDT 100 ml Erkek Parfümü yorum ve tavsiyeleri

(3454 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Koku iyi Fakat...

    Kokusu çok iyi hatta şuana kadar kullandığım parfümler arasında en iyi kokuya sahip olan bu ürün. Lakin kalıcılık konusunda sınıfta kalmış durumda. Belki deodorantı ile birlikte kullanılırsa kalıcılık artabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İdare eder

    Ürün iki gün içinde elime ulaştı, hoş bir kokusu var fakat kalıcılığı için aynı şeyi söyliyemicem, denemek için 30ml almıştım zaten bittikten sora tekrar alıcağımı zannetmiyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel bir koku

    Ben bu parfümü 1 ay önce İtalyadan aldım.Kullandığım parfüm Davidoff Silver Shadow olmasına karşın değişiklik olsun diye aldığım bu parfümü de oldukça beğendim.Ben beyaz tenliyim ayrıca kalıcı olmadığını yazmış bazı arkadaşlar ama gayet kalıcı olduğunu gördüm.Silver Shadowa göre daha fresh bir koku olmasına rağmen ondan daha kalıcı.Benim düşünceme göre denemenizde kesinlikle fayda olan bir koku.Beğenme olasılığınız çok yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Paketleme mükemmeldi. Ürün orjinal. İyi satışlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hayal kırıklığı

    herkes çok tavsiye ediyor yorumlarda tmm kokusu güzel ama hiç kalıcı değil...

  • HepsiB. aracılığıyla
    100 ml lik alınabilir ...

    Hepsiburada dan bu parfümle birlikte başka bir parfüm daha aldım. Diğeri hüsran olsa da bu parfüm bence başarılı. Deneme amaçlı olarak 30 Ml lik almıştır. Fiyatı daha da uygun olan 100 Ml lik şişesini tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel kokuyor

    ürün bugun elime gecti güzel kokuyor adamı baymıyor yanondakileri rahatsız etmiyor... ben tavsiye edrim bu fiyata da her yerde bulunmaz sanırım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye edilir.

    Aldım kullandım. Fena değil dolabınızın bir köşesinde durabilir arasıra farklılık olması için kullanabilirsiniz. Kalıcılıkda orta seviyede alıp kullanmaya değer kısacası.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika..

    kokusunu duyduğunuzda bir daha koklamak isteyeceğiniz türden bir parfüm.. günlük kullanım için ideal.. kalıcı olmadığı söylenmiş ama gün boyunca siz duymasanız bile üstünüzde kalıyor.. sonuçta bir parfümden 24 saat kokmasını beklemek anlamsız..

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    nişanlım bu parfümün 30 ml olanından kampanyadayken almış. kendisi de burberry kullanıyor ve onun parfümünün kalıcılığını ve kokusunu seviyordum. inanın erkek parfümü deçok kaliteli ve 30 ml olmasına rağmen bitmiyor, çünkü tüm gün kokusunu hissedebiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kokusu çok etkisiz

    hepsiburada belki parfümleri freeshop fiyatının da altında satıyor ama parfümlerin kalıcılığı çok kötü, freeshopdan alınan parfümler daha uzun kalıcılık süresine sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    Hoş bir koku uzun süredir kullanıyorum oldukça da kalıcıbir koku.hebsiburadadan sipariş verdiğim gün kargoya verildi ertesi gün de elime ulaştı.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sanki Kalıcı Değil Ama Kokusu Harika

    Kokusunun kalıcı olup olmadığını tam olarak bilemiyorum, sanki bana 2-3 saat sonra uçup gittiği hissini verdi. Yada burnum yorulduğu için ben kokuyu alamıyorum. İlk sıkıştan 1-2 dk. sonra ortaya harika bir koku çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fena Değil

    Kargo süresi çok iyi, ürün hakkında ise orta halli bir koku... öyle çok çok özel bir koku değil... Alınıp normal günlerde kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok güzel

    Ürün tahmin ettiğim gibi oldukça kaliteli. Kokusu oldukça kalıcı ve zevke göre değişebilir fakat ben beğendim. Yalnız tek sorun elime biraz geç ulaşmış olması. Normal olarak hepsiburada çok hızlı bir sitedir. Sorunun firmadan kaynaklandığı düşüncesindeyim

  • HepsiB. aracılığıyla
    beğendim

    ürün istediğim günün ertesi günü elimde oldu.kendim için aldım. daha önce başka bir burberry kullanmıştım ama sanki bu daha iyi düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalıcılık Hakkında

    Kalıcı değil diyen yorumcu arkadaşlar ben kullanıyorum sabah sıkıyorum 20 dk sonra uçuyor ama aslında öyle değil akşam eve gittiğimde eşim hala kokuyu alabiliyor tabi sabah ki kadar yogun olmasada koku hala oluyor bence bunu test edin kokuya çabuk alışıyorsunuz size öyle geliyor olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hoş

    renkler ve zevkler tartışılmaz ben beyendim bu kokuyu. denemek amaçlı 30ml aldım pişman deyilim. fiyat araştırması yapmaım ama bu fiyatın uygun iyi olduğunu düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alın

    Fiyatı çok uygun,eğer koku hakkında bir fikriniz yoksa 30 Ml denemek için alabilirsiniz. Zaten klasik bir koku ve de tatlı,bence deneyin. Kalıcılığıda bana göre yeterli sonuçta bir parfüm bu günlerce kokusu üzerinizde kalamaz haliyle..

  • HepsiB. aracılığıyla
    missss kokuyo

    çok hoş bi kokusu var siparişimde zamanında geldi teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Burberry Classic EDT 100 ml Erkek Parfümü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Burberry Classic EDT 100 ml Erkek Parfümü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat