Philips SHB7250-00 Kulaklık Yorumları

Philips SHB7250-00 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(44 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 31.03.2019
    Tasarım

    Kaba tasarımlardan uzak

  • Media Markt aracılığıyla, 19.02.2019
    güzel görünüyor

    uzun zamandır aradığım kulaklığı buldum sanırım. hemen sipariş vereceğim.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.11.2018
    umarım iyidir

    ürünü alacağım umarım pişman olmam.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.03.2018
    berrak ses

    ürün kablosuz şarjı gayet uzun süre gidiyor. baslar yeterli

  • Media Markt aracılığıyla, 29.11.2017
    Ses yalıtımı

    Kulaklığın ses performansı başarılı buldum basslar efsane diyebilirim tizler de öyle ama dışarıda kullanıma uygun bir kulaklık değil, nedeni ise ses yalıtımı sıfır denecek kadar kötü. Dışarıdan sesleri almıyorsunuz tabi bu son sesi açtığınız da geçerli bir durum ama bu sefer de eğer toplu taşımada iseniz yanınızdaki kişinin rahatsız olması kaçınılmaz çok şiddetli bir şekilde sesi dışarıya veriyor. Birisi omuzunuza dokunup birader sesini biraz kısa bilir misin gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca konuşma mikrofonu kalitesiz karşı tarafa sesiniz yankılı bir şekilde gidiyor, kulaklık daha çok ev içi kullanıma uygun. Bilseydim ses yalıtımı bu kadar kötü almazdım. Sağlık olsun yapacak bişey yok!

  • Media Markt aracılığıyla, 28.11.2017
    Ses yalıtımı

    Kulaklığın performansı çok güzel basslar yerinde ve tok ama ses yalıtımı gerçekten çok kötü. Son sesi açtığınızda kesinlikle yanınızdaki kişi rahatsız olacak ve sizi uyaracaktır. Daha çok ev içi kullanıma uygun bir kulaklık.

    Avantajlar : bass boost, malzeme kalitesi, kablolu kablosuz kullanım

    Dezavantajlar : ses yalıtımı, son seste bozulma

    Ürünü önermiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2017
    Ses Yalıtımı

    Kulaklığın ses performansı başarılı buldum bassboost olayı farklı bir yere taşıyor, ama dışarıda kullanıma uygun bir kulaklık değil. Nedeni ise ses yalıtımı sıfır denecek kadar kötü dışarıdan sesleri almıyorsunuz tabi bu son sesi açtığınız da geçerli bir durum. ama bu sefer de eğer toplu taşıma da iseniz yanınızdaki kişinin rahatsız olması kaçınılmaz çok şiddetli bir şekilde sesi dışarıya veriyor, birisi omuzunuza dokunup birader sesini biraz kısa bilir misin gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca konuşma mikrofonu kalitesiz karşı tarafa sesiniz yankılı bir şekilde gidiyor, net berrak bir ses yok maalesef. Kulaklık daha çok ev içi kullanıma uygun bilseydim ses yalıtımı bu kadar kötü almazdım. Sağlık olsun yapacak bişey yok!

  • Media Markt aracılığıyla, 24.11.2017
    Tavsiye

    Ürünü tavsiye ederim, ses aldığınız kaynak cihaz iyi ise ses çıkışı çok iyi oluyor.

    Avantajlar : kablosuz, bluetooth

    Ürünü öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2017
    İki Yıldız

    çok ağır ve kulak süngerleri yumuşak olsada kafaya yanlardan çok basınç uyguluyor buda ciddi rahatsızlık yapıyor üst sünger ise yetersiz.kulağı içine tam almıyor o boşluk göründüğünden küçükmüş.son ses çok yüksek cıkıyo diyemem idare eder ama ve temiz cıkıyor ayrıca bluetooth bağlıykende gecikme olmuyor ama son ses dışarıya fena ses veriyor yanında oturan birisi rahatsız olur yarım sesde ve aşşasında ise dışardan gürültüyü çok alıyor açıkça söylemem gerekirse almadan önce deneme şansım olsaydı kesinlikle almazdım.

  • Media Markt aracılığıyla, 29.09.2017
    Güzel başarılı

    Ürünün ses kalitesi ve çekim mesafesi mükemmel iki duvar öteden bile bağlanıyor.. Ürün ses seviyesi son seste bile çok yüksek değil, kafaya tam oturuyor ve hafif, ürünü kulaklık kısmı içe doğru katlanabiliyor bu da ürünü ergonomik hale getiriyor. Pil değiştirilebilseydi daha iyi olurdu ama 200 mah dahili pil değiştirilemiyor.. bunun dışında gayet guzel bir ürun..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2017
    Bluetooth cızırtı

    Bluetooth da cızırtı oluyor onun dışında f/p

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2017
    kulaklıktaki eq tuşu hakkında bilgi

    ürün açıklamasında ve kullanma kılavuzunda yazmayan bilgi: ekstra bass devreye girmesi için equalizer tuşuna 1 kez değil 2 kez basıp çekmeniz lazım. bu tuş aynı zamanda bluetooth tuşu. tekrar 2 kez basınca devre dışı kalıyor. ektsra bass devreye girince cırıltı geliyor. ses şiddeti ideal, çok değil. o tuşa 1 kez basıp çekince google arama devreye giriyor. basılı tutunca bluetooth bağlantısını kesiyor. pause tuşuna basılı tutunca en sonuncu aranan kişiyi arıyorsunuz. sony telefon kullanıyorsanız "smart key" uygulamasını yükleyip bu ayarları kişiselleştirebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2017
    Dört Yıldız

    Urun iyi fiyat daha makul olabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2017
    Dört Yıldız

    İyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2017
    Dış ortama ses veriyor

    Kaliteli bir ürün, ses fena sayilmaz, dış ortamdan ses almıyor ancak dış ortama ses veriyor, normal veya yüksek sesle müzik dinlerken yaninizda biri varsa fena rahatsiz oluyor, bunu bilsem almazdim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2017
    Gayet güzel

    Kablosuz olması büyük rahatlık sesi gayet yeterli ve temiz veriyor çok memnun kaldım.Kargo 1 günde teslim etti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2017
    Optimum

    Fiyatına göre oldukça iyi bir ürün.Ses kalitesi başarılı kablolu hali ise efsane.Ben beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2017
    Beş Yıldız

    çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    Teşekkürler ??

    ürün 2 günde teslim aldım; İlk andan itibaren ses kalitesini ve rahatlığını hissedebiliyorsunuz. Teşekkür edirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2017
    kargo harika

    İstanbul içi hepsi express çok hızlı teslimat yapıyor ürün zaten gayet kaliteli ve uygun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHB7250-00 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHB7250-00 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat