Philips SHL3165PP-00 Kulaklık Yorumları

Philips SHL3165PP-00 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2017
    Şık ve kaliteli

    Ürünü kızım için aldım. kalite ve ses olarak güzel.mikrofon özelliğide iyi.bu fiyata alınacak güzel bir ürün.Ancak ürünü pazar günü sipariş ettim, cuma günü elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2016
    Dj still

    Renk olarak bu rengi çok güzel ama dj model olduğu için baş üstünde hiç güzel durmuyor ,yayvan çirkin bir görüntü oluyor .Ondan ensemin üstünden kullanıyorum. Eğer dışarda taç gibi kafamın üstünde dursun diyorsanız almayın.Sesine iyi diyemem, idare eder.Mikrofonu olması tek iyi özelliği

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2016
    Tavsiye edilir

    Eşimin araştırmaları sonucu, fiyat/ fayda dengesinde bu kulaklıkta karar kıldık. Gayet Memnun kaldık, hatta şu an karnımda olan kızımız bile dinliyor, o da pek memnun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2015
    gayet iyi

    ürünü alıp almam konusunda kararsızlığa düşmüştüm. aynı markanın yarı fiyatına olanları da vardı. gözümü karartıp aldım, iyiki de almışım. ürünün ses yalıtımı gayet iyi, profesyonel olmayan dinleyiciler için gayet iyi. kulağınızı veya kafanızı acıtmıyor, gayet kullanışlı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHL3165PP-00 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHL3165PP-00 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat