Pioneer SE-CL711-R Kırmızı Kulaklık Yorumları

Pioneer SE-CL711-R Kırmızı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ama Mikrofonu yok

    2 yıl önce kullandığım ürün, Bass ve Tiz sesleri güzel veriyordu ancak mikrofonu yoktu. Ben mikrofonu olmadığını bilerek aldım o yüzden 5 yıldız veriyorum konuşurken telefonu ağzıma yaklaştırıp konuşuyordum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    Ürün fiyatına göre cok kaliteli mikrofon olmaması bir eksi ama mikrofonu sorun etmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim derin bas ve güzel Bi tizi var kulaklıkta bas arayan arkadaşlara tavsiyemdir

  • Amazzon aracılığıyla, 22.04.2022
    Düşük Kaliteli - Orta Ses

    Nasıl diyorsunuz, fiyat performans ürünü.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.02.2022
    super

    ses kalitesi cok iyi. bas da oldukça doyurucu

  • Amazzon aracılığıyla, 06.01.2022
    Pioneer kulaklıklar uzun ömürlü oluyor genelde.

    Kargo iki günde geldi, kulaklık gayet güzel, ses kalitesi fiyatına göre iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.10.2021
    Fp

    İyi.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    1 yıldan fazla kullanıyorum gayet güzel 🎧

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2020
    Mukayeseli Yorum

    Ürünü samsung a7 2017 orjinal kulaklığı ve benzer kalitede olan panasonic kulaklıkla mukayese ettim telefondan farklı müzik çalar programları ile denedim. Hepsi kulakiçi kulaklık tipinde. Genel ses netliği açısından en iyisi 5 senelik panasonic, sonra 3 senelik samsung ve maalesef bu pioneer sonuncu. Bas alma açısından en iyisi pioneer, sonra panasonic ve sonuncu samsung. Tiz seslerde en iyisi samsung, sonra panasonic ve sonuncu pioneer. Zaten biraz tiz kalitesi olsa her açıdan en iyisi olabilirdi. Maksimum ses seviyesinde en iyisi pioneer, ikinci panasonic ve sonuncu samsung. Maksimum seste ses bozmama açısından hepsi eşit ama pioneer genel olarak boğuk bir ses veriyor. Malzeme kalitesi açısından aralarında kabloda çok fark yok ama kulak bölümünde en kötüsü pioneer. Parasına göre alınır mı? Evet, bas (fazla kalite beklemeden) ve 3d, 8d, 360 derece vb müzik dinleme açısından yeterli. Üst düzey kulaklık olmadığını ısrarla vurguluyorum. Daha iyi bir kulaklık istiyorsanız mutlaka 100 tl limitlerini almalısınız 2020 nisan ayı itibariyle yapıyorum bu yorumu. 65 liralık kulaklıktan çok şey beklemek hata olur. Teknik verileri foto ekliyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.02.2020
    Fiyat/performans

    Ürün fiyat/performans ürünü 4, 5 ay sonra tek kulaklığından ses vermeme başladı

  • Trendyol aracılığıyla, 11.12.2019

    Çok kaliteli ve çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2019
    orta düzey bir kulaklık

    pioneer ses uzmanıdır diye büyük beklenti içinde aldım ama önceki kulaklığım en alt seviye jbl'e göre ses kalitesi daha kötü ve kablosu daha ince.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2019
    harika

    ben bu kulaklığı 2 sene kullandım çok kaliteli bir kulaklık microfon olmaması sorun değilse hiç düşünmeden alın çok hafif ses kalitesi çok iyi bas ve tiz dengeli

  • Media Markt aracılığıyla, 16.05.2019
    çok güzel

    ses kalitesi çok iyi çok beğendim

  • Amazzon aracılığıyla, 10.05.2019
    Ses kalitesi düşük

    Pazarda satılan 20 TL'lik kulaklıktan hallice. Ses yüksekliği iyi bassları idare eder ama mid ve tizler malesef kötü. Biraz daha fazla para verip daha iyi bir kulaklık alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2016
    Sipariş verdim.

    Fiyat performans kulaklık diyebilirim gelince yorumu güncellerim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Pioneer SE-CL711-R Kırmızı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Pioneer SE-CL711-R Kırmızı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat