Bvlgari Aqva Pour Homme EDT 100 ml Erkek Parfümü Yorumları

Bvlgari Aqva Pour Homme EDT 100 ml Erkek Parfümü yorum ve tavsiyeleri

(273 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    hafif yaz için ideal

    Yaz için oldukça ideal bir kokusu var. Zaten yaz parfümü. Ağır kokusu olmadığından sıcak yaz günlerinde bunaltmıyor. Ferahlatıcı bir kokusu var üstelik. Kalıcılığı konusunda çok uzun süre olduğunu söylemem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    keşke görünüşü kadar kalıcı olsa...

    ürün kaliteli ve hızlı şekilde elime ulaştı. Kokusu çok güzel ağır olmayan ve günlük kullanım için ideal. Ama piyasada satılan orjinal olmayan ürünler kadar kalıcı değil. yinede kullanmak isteyenler alabilir. hızlı ve kaliteli kargo için hepsiburada ekibine teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün Orjinal

    Ürün elime ulaştığında herhangi bir problem yoktu.Kokusu da gerçekten hoş ama çok kalıcı olduğu söylenemez fresh bir koku yaz aylarında daha uygun olduğu söylenebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    ürün bu sabah elime geçti hemen kullandım ilk kokuyu alan hemen markasını merak ediyor.hafif hoş bir kokusu var.kokuyu ilk sıktıkdan birkaç dakika sonra daha da güzelleşiyor ve gün boyu kokuyu alabiliyorsunuz. bence denemeye değer

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet hoş bir parfüm

    Kalıcı, hoş ve ağır olmayan bir parfüm arıyordum. Arkadaşlarımın tavsiyesi ile hbden aldım. 2 haftadır kullanıyorum. Ürünü beğendim. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika bir parfum

    Parfumu aceleye getirip almistim ama hicde pisman olmadim kokusu hic baymiyo kaliciligida kotu degil ama idare eder almayi dusunenler hic dusunmeden alin derimm

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sevilen Bir Koku

    Buradan Babalar Günü indirimli kampanyası ile aldım. Zaten çok sevilen bir koku. Belli etmese de (!) babam da çok beğendi. Kargo çok hızlı geldi. Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    süper bir koku eşim kullanıyor bayılıyorum kokusuna çok kalıcı bir koku ağırda değil çok fresh ,tişortleri yıkıyorum hala kokuyor,tavsiye ederim..fiyatıda uygun.iyi günler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Değerli

    Aramış olduğum kokuya en yakın koku buydu ve tabi ki tereddütlerim vardı.Ancak kokusu gerçekten çok etkileyici.Bayanların olumlu tepkilerine şaşırmayın.Olumsuz tarafı ise; yaz kokusu olduğu için kalıcılığı cok etkili değil.yazın nemli ve sıcak günlerinde 2-3 saat sonra sıkmayı unutmuş gibi hissedebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok fresh yaz kokusu

    eski yaz parfümümün inanılmaz yaygınlaşmasıyla girdiğim arama sonucu kendime uygun bulduğum, bence mükemmel ötesi, çok fresh bi koku. parfümünün adı ne diye soran arkadaşlarınıza söylemeyin :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    şık ve guzel

    ucgun once sıparıs verdım suan elime gectı gayet guzel kokusu var zaten yorumları okudum emın oldum sıparıs verdım herkese tavsıye ederım fıyatı gayet ıyı tesekkurler hepsı buradaya????

  • HepsiB. aracılığıyla
    bvlgari

    süper bir ürün hepsiburada olmasaydı satınalamazdım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu parfüm gerçekten çok hoş. Hepsiburada ile çok hızlı.

    parfüm çok kalıcı. Ben Bulgari Blu almak için girmiştim. yoktu. mecburen bunu aldım. bu da çok güzel.Herkese tavsiye ederim. Hepsiburada çok hızlı. cuma vermiştim. ptesi elime geçti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hiç kalıcı değil

    Hepsiburadaya teşekkürler. Indirimdeyken aldım hemen geldi.Ürüne gelirsek, kokusu güzel ama hiç kalıcı değil. Belki 10 defa sıkıyorum sabah ama hiç etki etmiyor.1 saat sonra sanki hiç sıkmamış gibi uçup gidiyor. Alırken buna dikkat edin lütfen.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ve kalıcı bir koku

    Ürün gerçekten güzel ve hoş bir kokuya sahip. Ancak hepsiburada nın süper hızlı kargo su TAM BİR FİYASKO. Gün içinde kargoya verilir ibaresi tamamen bir kelime oyunu. Kargoya gece 23:40 'da teslim edilmiş.... Bu ne demek; kargo bir sonraki gün ancak yola çıkabilir...Aynı ürünü başka satıcıdan almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kral

    Bvlgari kokularının hepsini kullandım. En iyisi Aqua. Kalıcılığı çok uzun süreli. Bu fiyat Aqua için çok ucuz. Daha fazlasını hakettiğine inanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kalıcı ve ferah

    ürün kalıcı ve ferah gün boyu taze bir kokusu var aldıgınıza degecektir bu koyu renk olanıdır karıştırılmasın dikkat edelim açık renk olanı daha hafiftir koku olarak ve daha ince bir kokusu vardır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kalıcı, ferah, güzel

    Çoğu arkadaş yazlık koku olarak bahsetmiş lakin yazlık olan açık mavi olan aqvadır. Parfümü cumartesi istedim salı günü elimdeydi. Kafanızı sağdan sola çevirmeniz kokusunu hissetmenize yetiyor. Üstelik epey kalıcı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mukemmel

    3 yildir kullaniyorum ozellikle yaz ve bahar mevsimi icin harika bir koku

  • HepsiB. aracılığıyla
    bir kere daha düşünün

    yorumlara bakarak ve fiyatına aldanarak aldım. gerçekten pişmanım.. bazı yorumlarda yazdığı gibi hiç kalıcı değil. kimse farketmiyor.. eşim ve oda arkadaşım bile farketmedi kokuyu o derece

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bvlgari Aqva Pour Homme EDT 100 ml Erkek Parfümü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bvlgari Aqva Pour Homme EDT 100 ml Erkek Parfümü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat